Скъпи наследници - bTV

• 99 275
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Катерина я дават в момента по Бтв. Много е красива Simple Smile

# 571
  • тук, на мястото си
Не ми се искаше толкова скоро, едва на шеста серия, да започна да оплювам сериала, но снощи се измъчих докато се опитвах нещо да чуя или да разбера въобще смисъла на разговора между героите. Отделно това, че не видях никакъв смисъл в серията, в нищо от това което се случи.
Защо набутаха Александра Жекова по толкова нелеп начин, перейки карта предполагам на Фибанк, сякаш ти трябва повече от гънка за да проумееш, че на село няма  пос терминал.
Колкото до завещанието, аз го разбирам така - парите се делят на три, трите деца на дядото, но всеки от наследниците трябва да присъства със семейството си и ако някой от семейството му си тръгне наследника губи парите. Трябва да изкарат една година в селото,  това за къщата си го измислят  Марин и Милица от чиста злоба един към друг.

# 572
  • Sofia
Катерина/Диана Ханджиева/беше в Преди обед днес,красиво и умно момиче

# 573
Койна май само аз не я харесвам. Pensive Груба ми е и това е. На моменти и тя преиграва много. Най-силно впечатление ми направи, когато откровеничеше пред Катя как е започнал бизнеса, как тя е намерила нишата, как отворили офис на Витошка сред модните бутици,как мъжа ѝ водел по почивки секретарката... Тогава все едно рецитираше монолога на Хамлет.

Изключително ми е неприятна!

# 574
И на мен не ми харесва на външен вид. Навремето я сравняваха с Марлене Дитрих, което според мен не е кой знае какъв комплимент.

# 575
Снимано е в Лещен - там къщите са такива.

С голяма доза увереност бих добавил, че има кадри и от съседната Ковачевица.

ЕДИТ: Значи... Ако Койна преиграва, никой от другите актьори няма място дори в кетъринга на този сериал. Хайде малко по-сериозно. Може да не ви харесва героинята или самата актриса като визия, абсолютно ваше право е, но относно актьорския талант нека не си говорим врели-некипели.

# 576
Аз Любо Ковачев отдавна го харесвам. Дори и в Забранена любов го харесвах, там направо блестеше на фона на Саня, Ники Илиев и Диана Любенова.

То другите двама могат ли да се нарекат артисти.. другата пък била на корицата на Playboy и в (водещ?) „Нощен магазин”... Grin
Да де, то в такава компания няма как да не се откроиш. Само че той се развива и задобрява, пък Саня само мятка коси и върти очи. Абсолютно бездарна, ама хубава, точно като мъжа си.

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 11:53 от pip4i

# 577
Саня е много зле, горката. Ако не е мъжът й да я набутва в собствените си продукции, няма кой да я забележи. Още в "Забранена любов" беше пълно дърво, но оттогава не е мръднала в развитието си нито на милиметър.
Засега все още ми харесва сериалчето. Само че снощи половината реплики не ги чух и разбрах. Озвучаването тръгна зле в първа серия, после се пооправи и сега пак нищо не им се разбира. Койна и Баненкин леееко почват да ме дразнят като оголват зъби един срещу друг /буквално/. Ясно, че искат да пресъздадат взаимната си омраза, но това ми идва малко в повече.
Искам да гледам повече Дарин  Simple Smile

# 578
ЕДИТ: Значи... Ако Койна преиграва, никой от другите актьори няма място дори в кетъринга на този сериал. Хайде малко по-сериозно. Може да не ви харесва героинята или самата актриса като визия, абсолютно ваше право е, но относно актьорския талант нека не си говорим врели-некипели.
Абсолютно сериозна съм. Върнете си монолога, за който говоря в предния пост. Прекрасно изпълнение като за театралната сцена, но не и като за телевизионен сериал. Напълно излишен патос и поглед, вперен в безкрая. Това имам предвид. Никъде не отричам таланта ѝ. Може би е по-скоро пропуск на режисьора, той би трябвало да я коригира.

# 579
@pip4i

Ако Койна играе театрално (не отричам, че прозира нещо такова при нея), то при останалите театърът направо "крещи". Дори само в позата на тялото и начина, по който стоят към камерата.

# 580
Не им се получава хуморът,поне на мен никак не ми са комични Кадурин и Танев
А мен ме дразнят, понякога. А точно те би трябвало да ме разсмиват. Сигурно остарявам.

# 581
@pip4i

Ако Койна играе театрално (не отричам, че прозира нещо такова при нея), то при останалите театърът направо "крещи". Дори само в позата на тялото и начина, по който стоят към камерата.
Затова писах, че преиграва на моменти, не постоянно. От постоянно преиграващите ми е Калановски, пък се сещам, че много го харесвах в Хотел България. Явно тогава съм имала различни критерии. Simple Smile

# 582
 pip4i, то тогава нямахме критерии, ако мога така се изразя. Нямаше български сериали и филми дълъъъг период от време, та и този 15минутен сериал за нас беше "приказен".

# 583
  • тук, на мястото си
За това, че всички преиграват театралничейки артистите нямат никаква вина. Това е работа на режисьора, ще ги връща докато го направят както трябва, ако знае самия режисьор как трябва. Тук артистите ни са с повече опит в театъра, но режисьора е с "голям опит от чужбина".

# 584
Как да изкараш "театъра" от театрален актьор? Wink

Общи условия

Активация на акаунт