Скъпи наследници - bTV

• 98 207
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Борис толкова дълго и епично плува  , за да спаси пияндето , а после се оказа ,че там е дълбоко около 1.20м  Joy Аз също бих  го ударила  #2gunfire
На мен ми се струва ,че нищо не е станало между Борис и Катерина , но на малкото Ане му напълниха главата с клюки и недомлъвки и май то първо ще изтрещи с изневяра . За съжаление Борис  само това и чака  ooooh!
Двамата фатмаци и Ленин са си направо тримата глупаци .Не ме развеселяват с казармените смешки , които някой умник им е написал /преписал/ .

# 721
Катерина си беше труп пияна. Какво можеше да стане? Борис не е толкова пропаднал за да се възползва от пияна жена въпреки нейните провокации.
И на мен вече тези смешки нещо не са ми никак смешни. В началото бяха малко интересни, но напоследък вече изпростяха. Косьо и Иван се вижда, че могат да играят много добре, но сценария който са им дали е слаб. Филип Аврамов само като го видех в "Домашен арест" и ми ставаше весело въпреки, че и там простееше, но тук е съвсем обезличен, а може да покаже много повече.

# 722
  • Враца
Гледах на Войо епизод 10. Много се забавлявах и има развръзка в него.

И аз, обаче нищо не разбрах, защото фактически нищо не чувах и речта на моменти беше неразбираема!  ooooh! #Cussing out

# 723
Гледах на Войо епизод 10. Много се забавлявах и има развръзка в него.

И аз, обаче нищо не разбрах, защото фактически нищо не чувах и речта на моменти беше неразбираема!  ooooh! #Cussing out

А музиката във филма много силна. И на мен ми направи впечатление.

# 724
Аз ги тегля от Замунда и ги гледам на лаптопа. Озвучаването е добре. И там ги пускат по- рано. Днешната серия я качиха още снощи, но аз ще си изчакам да си я гледам днес Simple Smile

# 725
  • Пловдив
Борис толкова дълго и епично плува  , за да спаси пияндето , а после се оказа ,че там е дълбоко около 1.20м  Joy Аз също бих  го ударила  #2gunfire
На мен ми се струва ,че нищо не е станало между Борис и Катерина , но на малкото Ане му напълниха главата с клюки и недомлъвки и май то първо ще изтрещи с изневяра . За съжаление Борис  само това и чака  ooooh!
Двамата фатмаци и Ленин са си направо тримата глупаци .Не ме развеселяват с казармените смешки , които някой умник им е написал /преписал/ .
Да, и аз бих го ударила тоз #2gunfire Ами ако се беше удавил, а??
Иначе съм съгласна, че понякога наистина не са смешни Ленин и Сдружението, но въпреки всичко успяват за запълнят комедийното време, поне за мен.
Но неее, не ща да развалят образа на Ането, но ще бъде логично, ако стане така, както ти казваш. Офф, ще трепя някого #2gunfire

# 726
Нищо й няма на Ането. Тя е на 22 - млада, невинна и наивна. Нормално е да изревнува от красива, по-зряла жена. Нормално е да залитне. Станиславчо ще я отрака екстра Simple Smile

# 727
  • Разпиляна във въображението
Катето пък хич не е невинна по отношение на Борис.

НОВА ТЕМА - http://www.bg-mamma.com/?topic=1015801.new#new

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 09:01 от Miriel

# 728
  • София
Не знам дали предстои да се случва нещо с героя на Ленин, но засега нито ми е интересен, нито смешен. Да не кажа, че ми е излишен.

# 729
А брадата му ми е ужасно противна, както и носителят ѝ.

# 730
Тя май малко преигра.
Приятелката на Борис не е ли момичето от рекламата за председателството?

не малко, а много преиграва.
Тия двамата ловджии с елеците преиграват най-много. Нещо са се объркали, че участват в "Комиците" или в "Господарите".. Койна Русева - супер слаба игра! Калановски също!
Много по-естествено играе Орлин Павлов и двете млади мацки около него

# 731

„Скъпи наследници“ е първият български телевизионен сериал, сниман в автентично село,

Като правите новата тема, не използвайте думата "български", защото това е сериал по лиценз, той е ПРЕВЕДЕН от хърватския сериал Kud puklo da puklo на Nova TV Croatia, която пък има същите собственици като БТВ и го дават в няколко държави в Европа със същия сценарий. У нас много сериали са давани на този принцип... "Той и тя", дето има версия във всяка държава, "Забранена любов" пак беше преведен от хърватския Zabranjena ljubav, "Женени деца в България", "София-ден и нощ" е преведен от германския Berlin-tag und nacht нa RTL2, Съдби на кръстопът, Истински истории и куп предавания от рода на Черешката, Аз обичам България, Смени жената, дето ги има и в Сърбия и в доста европейски държави....Господарите са италианско предаване...
Май само "Откраднат живот" се води български, "по идея на Ефтим Милошев", ама тази "идея" е взаимствана от поне 3 лекарски сериала: Анатомията на Грей , Доктор Грей, полския сериал "Медици" и т.н.  Само се краде тук

p.s.  А и в никакво "автентично село" не е заснет, а на Витоша, в близост до киноцентър Бояна. Т.нар. "пресечки" между сцените са с кадри от Лещен, Ковачевица, но те са без хора, просто кадри за по няколко секунди. А в първия епизод сцените от гр. Доубеязът в Турция са заснети в Панчарево.  Какво "автентично село" ви гони.. пишат от БТВ, па вие се вързвате

# 732
diziler, погледнете пост №727 по-горе. Има линк вече към новата тема в която пишем. Заповядайте там за коментари към сериала.

# 733
diziler, ако бяхте прочели и част от темата щяхте да разберете, че знаем за това,а и след всяка серия се изписва. И все пак си е български сериал, правен от български продуценти, актьори по мотиви от хърватската версия. Клетниците също е френски роман, но като направиха филм не са казвали това е френски филм, а американски.

# 734
diziler, погледнете пост №727 по-горе. Има линк вече към новата тема в която пишем. Заповядайте там за коментари към сериала.

Не мога да изчета всички постинги преди моя..  Щом сте го обсъдили, окей. Може и без забележки...
В гугъл написах бг мама Скъпи наследници и ми излезе тази тема. Ако знаех, че има по-нови, щях да пиша там. А тук нали още не са станали 50 страници, значи не съм в нарушение

Общи условия

Активация на акаунт