Мами в Италия 7

• 17 356
  • 284
  •   1
Отговори
# 135

Giorgia ако искаш да пратим нашите мъже на инструктаж по бебеправене при съпруга на Zai4enze, ако тя няма нищо против  Grinning

Аз нямам нищо напротив , но моя мъж, а и този на пикола се вдъхновяват от един общ познат който е на 31 и има 4 деца  Mr. Green
Такаче и вашите като видят каквя картинка сме като се съберем ще им дойде желанието  Peace аз определено 4 деца няма да направя  Naughty
Съгласна съм с теб makaui daniela, но мисля, че децата като се правят трябва и  да си подготвен психически едно е да мислиш за 2 друго за 3 или 4  Peace
Приятен ден отивам да си гледам мъжа че утре заминава   bouquet

# 136
Здравейте и от мен!
Вчера заведохме гостите в родното село на чичото, което е между Наполи и Рим, на едно връхче в планината, много китно и хубаво. Оставихме ги и от тук нататък им поемат грижата тамошните роднини.
Днес ходих с нашите на пазар, докато Валтер гледа Бобо в близката градинка. Паднало е голямо гонене, а ние спокойно понапазарувахме /въпреки голямата блъсканица/. След малко пак излизаме, че зълва ми ни е цанила за консултанти по избирането на гадзебо, цветя и прочие за нейната тераса /нали сме експерти по терасите, вижте само нашата  Laughing/
Ето ви малко снимки от миналия уикенд в Капри
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dessita_s/album?.dir=/bd99re2& … =phoHv7EBI0ub3K83
Всички, дето още не са мами, бързо бързо да се заемат с бебеправене, че ще има бой! Какви са тия работи, е да се засрамвате!

# 137
Буона сера банда;)
От вчера 3 пъти сядам да пиша и все стигам до 2рия ред и става нещо...дано сега успея и да не пропусна нещо!вече съм на 3ти ред  Peace
За бебеправено...хм...аз мисля маааалко по нататък...мойте най-смели мечти са стигали до 3 деца;)Но наистина си заслужава да се преживее поне 2 пъти  Heart Eyes
Гери, очаквам с нетърпение 2ра част на Индия;)
Даниела, как така свекър ти (лека му пръст) е дал 2 години?!За какво?
Лени, искренно ти завиждам,4е можеш да покажеш на майка ти къде живееш и да 'пийвате и хапвате' култура  Flutter
Десита, къде е селото ако не е тайна...и ние си имаме едно село високо в планината  Crazy А защо е блъсканица по вашите магазини?Пак ли има някакво намаления?
Капри е едно райско кътче  Flutter

Аз да се похваля...вчера ни домонтираха кухнята,днес ни монтираха барплота   Flutter много съм хепи от факта!

Исках да пиша още нещо  ........newsm78

Лека нощ засега   newsm51

# 138
Калинка, селото се казва Кокуруцо и е близо до Кассино. А блъсканицата беше по пазара, аз там най-обичам да пазаря. Купих си две блузки за по три евро, и три панталона, всеки по 1.50 - супер евтинджос. И комплект за баня от керамика - за течен сапун,  поставка за четки, чаша и сапунерка - 5 евро. И един салфетник за 3.
Честито за кухнята и бара. Май скоро на гости ще трябва да ти идваме да сефтосваме  Laughing

# 139
Wink  И аз предположих,че лелята,както и Пиколина учат вече за предстоящи изпити.
  Така,че успех и стискаме палци!   newsm10
Правилно Simple Smile
Това правя ... На моменти успешно, на моменти по-разсеяно Whistling
Пък каквото сабя покаже!

# 140
А вие били ли сте на Cinque Terre .....
Били сме, били сме Laughing Първото ни романтично пътешествие - Флоренция и Cinque Terre Heart Eyes
Незабравими спомени и незабравимо красиви места...
Който не е ходил, да отиде Wink и непременно да извървите La Via Dell' Amore - пътеката, която криволичи край морето и преминава през всичките 5 села на 5Terre. Трудно мога да си представя нещо по-романтично. Не случайно пътеката се казва именно така!

Последна редакция: нд, 28 май 2006, 00:57 от piccolina

# 141
Десита, много е хубаво! Наистина е като кътче от рая Heart Eyes
Снимките от пещерата са много впечатляващи! Тъмницата и това искрящо синьо - някак нереално даже!
Еххх, кога ли ще имаме време и ние да идем до там?! Толкова дестинации сме си набелязали, а все няма време, няма време Tired

# 142
Понеже нещо тази седмица всички много задрямаха,та реших малко да ви разнообразя с разказ за Индия... Hug
.............................
Брей,че дълго се оказа а исках само по 2/3 фрази да ви напиша..само да ви въведа в атмосферата...дано не съм ви оттегчила ...
 Praynig

Хайде до другата седмица...обещавам да съм по-кратка!
Приятен уикенд        bouquet
Джорджа, хич не е отегчително! Продължавай да разказваш! Hug
Разкажи ни повече и за личните си преживявания, случки и впечатления от първа ръка Simple Smile
  bouquet

# 143
Здравейте момичета какичета  bouquet
 аз пак съм сама  ooooh! Да ви разкажя, вчера беше саджото на моя син от спортната група дето ходи на фитнес, бяха много дечицата от различни възрасти и беше много хубаво, само дето моя син като влязахме в залата и като видя всички деца и като се оплаши и като се запъна като магаре на мост и като каза не искам да участвам и рев един час увещания накрая с обещанието да му дадем подарък ако участва разгеле нави са дори медал му дадаха и цяла вечер се хвали на всички  Mr. Green После ще ви пусна снимки  Peace
Приятня вечер на всички   bouquet

# 144

извинявайте за качеството на снимките но апарата е нов  Peace  bouquet

# 145
Честито за даровитото детенце, Зайче!
Моето магаре днес само бой яде, все отива и прави точно това, което му се казва да не прави. Ама точно на инат!  Twisted Evil Абе железни нерви трябват и това си е!!!

# 146
dessita що не го запишеш на фитнес или плуване там да знаеш много енергия хабят и после са по спокойни а и ти имаш време за кафе на спокойствие  Peace
Моя само така успявам да го туширам да се разбираме иначе е в състояние да ме накара да крещя като истеричка   #Crazy

# 147
ej me i men. trjabva da trugvame s Damiano i nie po tija mesta, zashtoto veche Firenze kato destinacija malko se izcherpa.
dnes shofirah do tam (100 ina km) prez planinata po edni zavoi... posle vuv Firenze dobre se opravihme, parkingite bezlplatni dnes... s mama napravo se razbihme.
ne hodihme v Uffici, zashtoto goljama opashka, no v PItti beshe strahotno, no az razbiirase bjah s kofti obuvki, dobri za shofirane, loshi za hodene i sega sum v rani...
 Sad
za srjada go davat da se vloshi vremeto, a nie se gotvihme za Venezia..

super e s mama nablizo...

bouquet

# 148
Добра ве4ер аморета  Heart Eyes

Нямам търпение да свършваме с ремонта...нещо ни върви каръшката   #Crazy ...ще си замажем по някакъв начин недоправените неща...като напримет забравих да напиша онзи ден,4е и барплота е с грешни мерки и цвят,но измислихме как ще се справим...и нямам търпение да свършва!
Лени,тесоро...обикаляйте си,докато не се обремениш,че после не е чак толкоз фрии и безпроблемно пътуването!Във Венеция ще спите ли или за 1 ден само?
Даниела,може ли един личен въпрос...къде сте ходили на тез дълги екскурзии???2 месеца с деца е доста време и от любопитство питам!?
СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА ИЗПИТИТЕ НА ЛЕЛЯТА и НА АНИSimple Smile
Зай4енце, честито ви медал4еSimple SmileИ аз си спомням моя с носталгияSimple SmileЕмоция еSimple Smile
Десита, да не сте в кризата на 2 годишните?
Вече забравих какво още исках да пиша!
Успешна седмичка банда  Peace

# 149
  • Italia
Бонжур мацки  Grinning
Как я карате? Лека и успеШна седми4ка на вси4ки   bouquet

Гери,4акам с нетърпение втора 4аст на Индийската сага ( като малка обожавах да 4ета Индийски приказки  Blush )

Бимба,Щом сте в Дезенцано Ще се видим зна4и. Ние 4ат пат ходим в Сирмионе,4е много ми харесва там и съответно минаваме покрай вас. Като тръгнем натам Ще свирна.  Wink

Деска,снимките са страхотни  Blush НаЩия татко ДиРок се върна онзи ден от командировка в Наполи и ни донесе истинска моцарела ди буфала кампана,ням ням  Blush

Зайко,браво на малкия медалист.Оттук нататък само победи му желая  Party Пак останахте сами4ки вие. И наШия татко минала седмица го нямаШе и тая пак из4езва за три дни до Барселона.

Бела, ама ваШия ремонт край няма. Confused Как така са ви объркали цвета и размерите на барплота  ooooh! Вие не им ли се развикахте  #Cussing out

Пиколинке,4акаме резоконто за изпитите  Wink Колко са взетите,колко остават. Айде бе,няма ли да си идваШ насам  Hug

Даниела,наистина ли свекърва ти се е омъжила на 13 години  Shocked  ooooh!

Ленииии вие сте големи пътеШествени4ки с майка ти  Wink Тя докога Ще е тук ? Искрено ти завиждам  Rolling Eyes

Сонита и ние скоро ходихме на мексикански ресторант само дето аз много пикантно не оби4ам  Embarassed Ина4е и на мен ми допада индийската кухня. В Милано има един индийски ресторант Говинда се казва,ходихме там два пъти с едни наШи приятели. Много ми хареса  Blush Обстановката е страШно реласкираЩа и хапването е супер  Peace

Май само аз не съм ходила на 5 терре...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт