Мами в Италия 7

• 17 352
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Гери, страшно се забавлявах със статията за Индия, направо си умрях от смях.
Страхотни снимки на Бимба, много ми се прииска да се поразходя в това паркче, сигурно някой ден и до там ще стигна.
Лени, харесва ми идеята ти, щом малко се поосвоботя, ще спретна списък с линкове към снимки на околните забележителности.
Статията и аз я прочетох, за съжаление все с подобни новини излиза нашата страна, и как да искаш от италианците да знаят напр. че в България е намерено и най-старото обработено злато в света или нещо подобно? Престъпността обаче е навсякъде, никой не е застрахован. Беднотията е най-големия проблем.

# 166
Като цяло ми остават един изпит за да завърша семестриално и послед държавния (лелееее) ooooh!
    Продължаваме със стискането на палци!Така,че давай смело!  Peace

И на мен ми допадна идеята на Лени,ще взема да спретна едно списъче.  newsm78

# 167
  • Някъде под слънцето
Еми кво да кажа...циганска му работа.... #Cussing out #2gunfire
От мене ако зависи, може и да прозвучи грозно, ама ще ги изтребя до крак #2gunfire #2gunfire
Отвратителна паплач са. Поне да си стоят тука да си крадат и да си вършат мърсотиите ама не!!!
откакто махнаха Шенгена се пръснаха по цяла Европа.  Само ен разбирам защо се пишат българи..като те са си цигани и тва е Thinking Thinking да престанат да ни излагат щото иначе #2gunfire

# 168
Гадна циганска папла4,еми може и расист да ме наре4ете,ама не ги понасям.Тровиха ми живота докато бях в БГ,а сега и тук ни преследват с техните цигании.
И как само се дразня като 4уя мъжа ми да казва 4е румънците и сърбите били цигани.....то ако не бях българка и за българите 6те6е така да каже  #2gunfire Ама как да не си мислят така,като цялата цигания се вдигна и напълни цяла европа.....и аз все трябва да се обясняснявам,4е това не са нито сърби,нито ромънци нито българи.....това са си цигански племена замъкнали се по на6ите земи от Индия....брррррррр мразя ги и това си е #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 169
Хелоуууу, здравейте италиански мами Laughing  bouquet
аз съм вашта леля Crazy
днеска бях на поредния изпит и идвам веднага да се отчета. Преди това асмо за секунда искам да ви благодаря много за палците Peace Hug може да го постискате още една седмица  Thinking
Та значи...еми имах общо 5 изпита..досега 3 съм взела с 6  Blush.Полседния дето ходих днеска, нещо не беше много добре ама ще ни кажат утре резултатите Praynig Praynig Praynig
Като цяло ми остават един изпит за да завърша семестриално и послед държавния (лелееее) ooooh!

Браво, браво, Dessinka Само така! Сигурни сме, че на финала е най-тежко, затова пък има една ярка светлинка, която ти показва края и те прави  много по-уверен и силен, поне с мен в края на следването ми беше така. Аз завърших през далечната 2002-ра ... ехххх, кога беше ... сякаш преди цяла вечност ... Аз не разбрах какво и къде учиш, но това сега не е толкова важно, колкото  минаването на всички изпити. Успех и много късмет занапред от мен!  Peace

# 170
Както им е изгодно така си представят. Като сгафят са българи / защото са такива по паспорт и следователно за българи ги цитират в агенциите/. Като си търсят независимостта, все за свободната си циганска душа говорят, колко видиш ли са честни, откровени, искрени и справедливи. А нали сте чували и колко протести правят периодично къде ли не- искат си хората независима циганска държава. Хайде сега ........... Доста години работих в медиа като водещ и  отблизо съм им се наслушала на исканията, претенциите, заявленията и какво ли още не по общини и инстанции. А колко помощи в българската държава отиват пак за тях. Лично съм била свидетел как идват с такси, пушат скъпи цигари и влизат да си вземат социалните помощи. Защото са бедни разбирате ли ... А и  да не вземат случайно да предизвикат социални и расистки бунтове/ каквито българската преса  добре помни/.
Не разбирам обаче крайни положения, особено що се отнася до широко публични личности или политически формации / какъвто случай има в момента в България/
Но не искам да се ядосвам на "циганска"  вълна, че идва вечер и предпочитам да съм спокойна ... с чаша винце и хубава вечеря  Grinning

# 171
Но не искам да се ядосвам на "циганска"  вълна, че идва вечер и предпочитам да съм спокойна ... с чаша винце и хубава вечеря  Grinning

Хайде добър апетит на всички!
Лека вечер!

1dating

# 172

Хайде добър апетит на всички!
Лека вечер!

1dating

Добър апетит и хубава вечер и от мен  cook

# 173
Индийските шофьори се движат по вдъхновение, няма следи от пътна полиция и пътни знаци - всъщност видях един, на който пишеше: "Карай бавно, животът, който ще спасиш, може и да е твоят собствен" - много необходимо предупреждение, но никой не го приемаше сериозно.
Mдаа, преди доста години беше, четох една книга на Салман Рушди и там той описваше едно пътуване с автобус (доста страшничко) и пишеше за пътните знаци, които не са нормални знаци, а всъщност са табели със "заплахи" Laughing Тогава това много ме впечатли! ... След време, при първото ми посещение на Италия, на свой ред много се впечатлих от светлинните табла по аутострадите, по които примигват разни заплахи и зловещи статистики --- Моментално се сетих за индийските пътни знаци от романа на Рушди Laughing

В Индия се създава впечатление, че една част от населението живее в дворци, подобни на Тадж Махал, а другата - около 98% - безгрижно обитава едно кално поднайлонно пространство, за което в западните езици няма думи.
Това изречение просто ме разби! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 30 май 2006, 02:06 от piccolina

# 174
аз съм вашта леля Crazy
днеска бях на поредния изпит и идвам веднага да се отчета. Преди това асмо за секунда искам да ви благодаря много за палците Peace Hug може да го постискате още една седмица  Thinking
Здрасти, лелче Grinning
Ние учащите трябва да се подкрепяме - имаш един палец и от мен Wink
Аз съм къде къде по-назад от теб. Истинската ми сесия започва на 13 юни и е до 5 юли, но аз лично кога имам да вземам изпити, още не знам. Във всеки случай имам мноооооооого за учене... При мен това означава много рисуване Wink ... Но е толкова много, че не знам дали ще смогна Confused Май ще бастисам някой изпит и ще го оставя за догодина.
(Само да ме чуе майка ми newsm43)

Във всеки случай този уикенд ще разпускам Sunglasses В четвъртък вечер долита Аморето Heart Eyes
Ще остане тук само 4 дена (заради проклетата работа!), ама колкото толкова. Иначе къде ни ги дават Party

# 175
Добро утро  Grinning
Тук днес е слънчево. Няма и спомен от снощната буря. Само прахоляк навсякъде от силния вятър  Laughing
Успешен ден от мен  Simple Smile

# 176
Буонджорно на всички!
Тъкмо и аз пишех същото като Соня, снощи един вятър,едно чудо,по едно време беше прижълтяло навън!А днес все едно не е имало нищо!  Peace
Ани,стягай се за сесията!Взимай пример от нашта леля!   Wink

Лек и умихнат ден!

smile3525

# 177

Lotus Temple -Лотусовия храм -образец на авангардна храмова архитектура в стил органика - молитвен дом на загадъчната религия Бахаи

az sum ot taz religija zadaduchna, Geri  Wink

# 178
Dobrutru i ot men,
na uchestite ' Chestito!

na nas ni se osuetjava Venezia utre s tova losho vreme... dali da ne otlozim za petuk?
tuk vali, mrachno e i duha vjatur... newsm78

# 179
Буонди' и от нас!

Ние днес черпим  Misc Baby Bottle Wine Glass smile3546 eat cheers Popcorn Coffee (по избор на гостите) ...та повода е имаме си зъбче и от вчера сме на фиорентина   eat

На мен пък ми липсва ученето...мине не мине и аз все нещо си уча...та искренно завиждам на учещите   thumbsup

Лени, чуи прогнозата и тогава тръгвайте!Стискам палци да успеете да я видите!Майка ти докога е тук?

Гери, надявам се само при нас да е каръшки ремонта...понякога има такива периоди  cry ЧАКАМ 3та ЧАСТ на ИНДИЯ  balloon

При нас има силен вятър и е облачно,но засега не вали!

Ани,весело изкарване!

Ванеса дали се премести?

Ох, щях да пиша още нещо ..... newsm78 ....

Айде до после!

Общи условия

Активация на акаунт