Забременели след ин витро - Тема 42

• 99 545
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
Слънце, има нещо такова, затова и не е препоръчителен приема в по-напреднали седмици. Магнезий ще ти изпишат като понапреднеш заради контракциите и стяганията, а дори и болките. На мен лично магнезия повече ми помагаше от но шпа дори в началните седмици. Пия магнезий от 14-15 седмица.

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 16:20 от DundyS

# 151
Да това за но-шпато е вярно,за папаверин сефте чувам.А забелязвате ли по ваще аптеки ,че има отказ от внасяне на Магнерот по аптеките?

# 152
Благодаря ви.Аз от две седмици съм на магнерот и не съм забелязала да го няма по аптеките.Ми тези лекари защо го изписват това нош па като бонбонки 😡А на мен от всичко най ми помага папаверина,ама ще ги разкарам вече.

# 153
Момичета,истина ли е,че нош па и папаверин размекват шийката.Аз честичко си пийвам като имам неразположение и ако е така май по-добре да спра.😱
Слънце,
прави ми впечатление, че АГ- та масово изписват нош- па, на мен също ми го бяха изписали през първите седмици за болки и спазми. Но следващото ме АГ ми каза са преустановя нош- па, и да включа комбинирано Магнерот с Папаверин- 3х1 таб. дневно, долу горе и при мен около 14-15г.с. също. Няколко пъти ми се случи да прокървя и точно лежейки за задържане ми бият мускулно Папаверин и ми вливат в с- ма физ. р-р с по- висока доза Магнезий. Аз откакто ги приемам съм доволна, беше ми се втвърдил леко корема горе (под гърдите) и заради с-те с магнезий и инжекциите с Папаверин се отпусна. АГ- то ми каза, че матката ми е била напрегната и съм имала някакви леки контракции, които аз не усещах по никакъв начин.
Мисля, че реално, ако има медикамент към който лекарите да са скептични то това по- скоро е нош- па.

# 154
За магнерота и аз установих, че го няма по аптеките, а от аптеките казват, че липсва в складовете. Става както лятото имаше проблем с естрофема, все липсва нкое лекарство. Sad

# 155
Явно съм имала късмет преди 4-5 дена си купих 2 блистера магнерот.

# 156
аз вече от около седмица намирам само по 1-2 листчета изостанали в различни аптеки и навсякаде казват че засега липсва по складовете и не се внася,утре ще ходя в друг град където ме следи моя док и там ще проверя в 1-2 аптеки да се запася, че май другия варянт е Магнерич,но до колкото знам Не е по добрия варянт.. Магнерота е по пречистен , а аз както го пия 4х2 направо ...

# 157
Момичета проблем ли е да  нося 4-5 кг. като към бременна?

# 158
Не. С второто, като си бременна, първото ще е над десет кила и ще го разнасяш със сигурност Simple Smile

# 159
На мен пък лекарката не ми препоръча нито Магнерот, нито Магнерич, а Нутри-Маг Simple Smile Каза, че се усвоявал най-добре. Ако искате, разпитайте в аптеките Simple Smile

# 160
Аз пиех Магнерот 3х2 още от 4-ти месец, тогава ми започнаха контракциите и все си бях с болки. Преди две седмици го смених с Диаспорал и ако не е съвпадение, мисля, че ми действа доста повече. Не съм имала болки, откакто го пия него.

# 161
И аз от два дни съм на диаспорал и ми действа доста повече от магнерота.Приди го пиех само при болка и си бях на магнерот,обаче тези два дни изцяло съм на диаспорал и се чувствам доста по добре.Лошото е,че не съм звъняла още на доки дали може,че ми беше казано да го пия при болка.😬

# 162
Слънце, при мен схемата за прием на магнезий е 2 по 1 саше диаспорал 300 и 2 по 1 таблетка магнерот. Мисля че определено тази комбинация е супер, защото вече станаха доста месеци откакто съм на нея.

# 163
Благодаря ти,Дънди.И аз така реших,че не е толкова голям проблем да мина на него без да и се обаждам,пък ще и споделя сега на прегледа.Аз даже намерих и от 400 мг. и пия едно от 300 и едно от 400.Даже и друг проблем си реших с него,че положението беше доста запечено от желязото.😬Дано не ме смъмри.

# 164
И аз съм от 13 г.с. на диаспорал 300 2х 1 саше и освен редовният стомах се чувствам прекрасно. Нош -па пия само при нужда, но забелязвам, че все по - рядко ми се налага.  Въпреки серклажа съм доста активна шофирам, ходя си на работа, домакинствам.

Общи условия

Активация на акаунт