Забременели след ин витро - Тема 42

• 99 570
  • 768
  •   1
Отговори
# 255
Катлея,като гледам и аз клоня към края на месеца Hug На 08.01. сме на ЖК и ще коментираме дата за секцио,защото последно така остава.Пък и вече взе да ми натежава.Flowers Four Leaf Clover

Ох, разбирам те напълно... Grinning Стискам ти палчета Hug

# 256
Систем,
Честито, бъдете здрави, щастливи и безгрижни!
Mersedes,
Добре дошла!

# 257
Систем честити бебчета, да са ви живи и здрави и много борбени.
Мерцедес добре дошла и лека бременност до края. Simple Smile

# 258
Здравейте,понеже са много страници и направо ще попитам.Ще правим ин витро с донорска яйцеклетка и въпроса ми е дали преди трансфера се налага промяна в начина ми на живот например намаляване или спиране на кафето,относно храната и т.н Simple Smile.Благодаря!

# 259
  • София
Систем,честити коледни джуджета.Да са ти живи и здрави и много да слушкат 🌼🌼🌼

# 260
  • Пловдив
Систем, честита двойна радост! Да са живи и здрави момчетата и много да ви радват!
Добре дошли на всички нови момичета и честита нова година на всички! Живи и здрави!

# 261
Систем, честити ти бебчета! Живи и здрави да са!  Heart Eyes

Дънди и Нандинчето нещо се губят тези дни, надявам се че всичко е наред и с двете бъдещи мами.  Peace

Елинка90, аз не съм правила нищо специално преди или след процедурата, но от години с ММ спортуваме активно и се храним здравословно, така че нямаше какво толкова да се подобри откъм начин на живот. Не пуша, винце и бира съм пийвала по няколко глътки за наздраве ако е имало повод, кафето не съм го спирала, само го намалих до едно на ден.  Peace Живей си живота и дано скоро да се запишеш в темата с положителен тест!  Praynig

# 262
Добро.утро.Еlinka 90-за въпроса ти аз правих ин-витро с донорска яйцеклетка преди месец.Лекарката ми не ми е казвала, да правя нещо специално,или да променям начина си на живот или храненето.Поне при мен нямаше никакви особенни препоръки.Единственото беше препоръка да си взема болничен седмица преди процедурата,за да си почина и да нямам никакъв стрес.Това е 😊Вече след самата процедура,ще ти обяснят какво и как да правиш.Успех.

# 263
Благодаря,момичета! Успех та всички!

# 264
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря на всички за пожеланията. Сега на моменти ми е малко трудничко, като огладнеят тримата наведнъж например и реват в хор. Малките наддават бавно, докторката каза да ядат повече, ама те не могат, заспиват. Сега ще гледам да ги тъпча и с мляко и с кърма, пък да видим. Баткото ми е с температура, хрема и разтройство. Абе хич не ми е скучно. Но пък е толкова хубаво като ги гушна или пък като са заспали и у дома настане тишина.
   Добре дошли на новите момичета, желая ви лека и износена до край бременност. А на мамите близо до термин - леко раждане и бързо възстановяване. Сега нямам много време за компютъра , но когато мога ще помагам, ако някой желае разбира се.
   Айде, отивам да сменям поредния памперс на баткото.

# 265
  • София
Добре дошли на новите момичета! Нека стават повече успелите!

Бях обещала разказ за раждането и сега имам малко време:

Скрит текст:
На 15.12 се видях с Михова, Беше първия ден от преносването.Нещо в кръвотока към мозъка на бебка не ѝ хареса и определи  неделя 17.12 да постъпя в болницата и понеделник 18.12 да ми предизвикат раждане. Да ама бебка явно реши друго. На 16.12 в 06:00 часа сутринта, ставайки за тоалетна, забелязах голямо мокро петно на чаршафа под мен. Разбрах, че момента е дошъл, взех душ и се отправихме към болницата. В колата изтече още една голяма порция околоплодни води и започнаха слабо болезнени нерегулярни контракции. Пристигнахме в "Надежда" към 07 без нещо, прегледаха ме, бях с три см. разкритие, качиха ме горе.Директно в родилна зала, абокат, клизма, тонове, всички екстри. Междувременно контракциите станаха по-чести и много по-болезнени.Към 08 и нещо дойде Д-р Димова, попита ме за епидурална, аз отказах, всички ме гледаха като изкопаемо. Незнайно защо обаче като предложи окситоцин+ бусколизин и атропин приех. Мисля, че беше грешка. Контракциите станаха супер чести и свръх болезнени и по едно време питах за упойка, но тогава Димова ме прегледа и каза, че вече съм с 7 см. и е късно.От тези 7см. до пълното разкритие и раждането не мина много време, но пък си беше болезнено време. Докато се усетя вече ме караха да напъвам. Помня, че Димова казваше не напъвай бузите, а дупето. След 3-4 напъна главата се показа, малко след това излезе цялата и силната болка спря като с магическа пръчка. Сложиха ми я за мъничко на гърдите, след още един напън изкарах и плацентата.Димова ми направи три шева, за малко да ме шие една неориентирана стажантка, ама ми се размина. Та в 10:25 бебка се появи на бял свят. Според Димова съм герой, на тия години и без упойка, колко лесно съм родила.Ама честно казано, ако това е лесно, не искам да знам какво е трудно. Но знам, че бебка си струва всяка една стъпка от пътя, не бих се поколебала да го мина същия, ако тя ще е крайния ми резултат.

# 266
Елдорадо, много ти благодаря за споделеното, защото и аз искам да раждам в Надежда, ако имам възможност, и аз бих искала да е естествено, и да не е дълго заради абортите в кратък период.
 ИЗненадвам се, че докторката не ти е обяснила защо точно в тоз имомент ти предлагат обезболяване. Аз нали прекъсвах бременност след 16 г.с и тогава докторът ми обясни, че точно в този момент трябва да ме обезболят по някакъв начин, защото трябва да има време да подейства обезболяването, след това ще включат окситоцин и контракциите ще станат много болезнени.
 Колко време беше минало от поставянето на последната инжекция с Клексан?
 Мен ме е страх, точно от Клексана и упойката, че при епидурална може да стане кръвоизлив.

А какви са ти впечатленията от акушерките, нали те казват кога да напъваш и кога да почиваш?

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 22:29 от Анонимен

# 267
  • София
Герда, подозирам, че бях като цяло неглижирана, защото не " съм се следила" в Надежда. Въпреки, че бях при Михова постоянно, виждах се с Христов 3-4 пъти. Димова надали я видях за повече от общо 15 мин. Това е едно от нещата, които не ми харесаха, както и първия ден и първата нощ в болницата и на последно място, че има
Скрит текст:
лъжлива информация в епикризата ми.
Ама както и да е. Мина.

# 268
Аз също не се следя в клиниката, защото нямам тази възможност, но ходя редовно при д-р Михова.

# 269
Да ви попитам момичета-горе долу кога се чува сърдечна дейност ,в коя седмица от бременността?

Общи условия

Активация на акаунт