Забременели след ин витро - Тема 42

• 99 568
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
Честита двойна радост, system !
Много да те радват, младежите и да изпълнят дома и живота ви само с положителни емоции.
Много е хубаво, че въпреки болката от секциото, емоцията и радостта са ти дали сили да се съвземеш и възстановиш бързичко. Simple Smile

# 241
Честита двойна радост и от мен bouquet

# 242
Честито систем Hug.Пожелавам ви много щастие и бързо възстановяване на теб.
Вече и аз започвам да се вълнувам,в 33 г.с.съм.Незнам само дали ще изчакаме до 38 г.с.Heart

# 243
Честито и от мен.Много здраве и щастие ти пожелавам.

# 244
Честито! Най-хубавият подарък за коледа - две ангелчета.

# 245
Как стоят нещата със записване на роденото вече бебе на педиатър и вярно ли е че педиатъра издава болничните след раждането

# 246
  • UK
Честита Нова Година на всички - много здраве, сили и щастливи моменти с най-обичаните хора!
Да са живи и здрави всички бебета, да плачат малко и да спят много! Simple Smile
Кой е наред сега?

# 247
Как стоят нещата със записване на роденото вече бебе на педиатър и вярно ли е че педиатъра издава болничните след раждането
Обаждаш се на избрания педиатър, който трябва да дойде на домашно посещение. И да, оставащите болнични след раждането, се издават от тях. След това започват да текат майчинските.

# 248
system, честита радост! Да сте живи и здрави и много спокойствие ти пожелавам! Kissing Heart

Момичета, ако съм пропуснала някого на първа страничка, нека ми пише Innocent

# 249
  • София
Честито на мама систем! Да са живи и здрави юнаците! Heart

Катлея, ако може да ни поправиш датата на раждане, бебка се роди на 16.12, казва се Еванджелин. Hug

# 250
Здравейте момичета и Честита Нова Година на всички.Да се присъединя и аз в темата.Бременна съм след ин-витро процедура с донорска яйцеклетка.Въпроси и тревоги сигурно ще имам с много,който ще споделям тук и ще си помагаме взайимно.☺

# 251
Ехооо! Честита нова година, мацки! Здраве, щастие и любов да царят в домовете ви през новата година. Пожелавам на всички мнооооого дечица, които да изпълват живота ви с радост, а къщите ви с кукли, влакчета и дрънкалки! Simple Smile
Систем, честити юнаци! Нека са ти живи и здрави и много да слушат мама, тате и бате!
Дънди нещо не я виждам да е писала тия дни...... стискам много палци всичко да е наред и и тя много скоро да дойде с добри новини! ❤

# 252
System, честити бебчета! Много да ви радват и много щастливо детство да имат! Balloon Balloon

Добре дошли на новите момичета, успех до края с прекрасни мъничета в ръце Simple Smile

# 253
Катлея,като гледам и аз клоня към края на месеца Hug На 08.01. сме на ЖК и ще коментираме дата за секцио,защото последно така остава.Пък и вече взе да ми натежава.Flowers Four Leaf Clover

# 254
Честита двойна радост на мама System,д а са ви живи и здрави и много да ги слушате.Бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт