Забременели след ин витро - Тема 42

• 99 567
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте на всички и Честита Коледа първо Grinning Здраве и щастие ви желая от сърце и пълна къща с детски смях!
 Много плахо, но безкрайно щастливо се завръщам в темичката - през 2015 бях част от нея, тя още беше в началото си и се радвам , че продължава да се пълни с очакващи мами. Името ми още го виждам на първа страничка с бебе Емма ( вече на 2г и 2седмици) Grinning , която ще става кака живот и здраве през Август 2018.
Чухме вече пулс и се поуспокоих , макар че тези дни полежавам повече, че се оказа, че имам леко отлепване, но засега всичко е добре. Различно е с второ детенце когато първото още иска гуши и постоянно тичаш да го гониш , че то си има негови планове за движение Grinning дай боже всичко да е наред и този път.

Не зная кой администрира темата, но който и да е може да ме добави с термин 17 Август 2018, едно бебче.
Въпреки бомбастичното ЧХГ и стреса, че може да са три, се оказа едничко, но прекрасно геройче:)
Успех и късмет на всички ни и прекрасни срещи с мъничетата догодина Hug
Честито, лека бременност до края. Simple Smileп.с.
Мъжа ми е роден на 17.08, много хубава зодия и хора са лъвчетата. Heart Eyes

# 226
В началото на бременността при главоболие е добре да се провери кръвното.
Често ако се приема допълнително прогестерон, който идва в повече, от него се получава ужасно главоболие.
Друга причина за главоболие е свързана с падане на кръвната захар и когато се пие нещо сладичко, като компот или сок и се пооблекчава.
Друго, което облекчава силно главоболие е 15 минутна дрямка.

# 227
  • София
Аз съм с мигрена, и от третия месец не ме беше боляла глава чаааак края на Б и по-точно до 1 месец след раждането. Сега пак не мога да пия никакви лекарства за мигрена, защото кърмя бебетата.
Пожелавам на всички лека бременност без главоболие Hug

# 228
Млечния протеин Biogame спомага ли да се увеличи теглото на бебо?Имам чувството че и аз пълнея от както го пия.
Възможно ли е лекарствата за кръвно-Допегит,Небилет да нарушават растежа?

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 10:38 от kеtti

# 229
  • София
Минавам много набързо. Кети, взимах и протеин и Небилет и Допегит и родих съвсем в нормите бебе.

# 230
Аз също пиех допегит 3x1 и родих бебе 3210 кг и 51 см.

# 231
Млечния протеин Biogame спомага ли да се увеличи теглото на бебо?Имам чувството че и аз пълнея от както го пия.
Възможно ли е лекарствата за кръвно-Допегит,Небилет да нарушават растежа?

Ако не наддава на тегло или изостава в седмиците, потърси другаде причината.

# 232
Здравейте на всички и Честита Коледа първо Grinning Здраве и щастие ви желая от сърце и пълна къща с детски смях!
 Много плахо, но безкрайно щастливо се завръщам в темичката - през 2015 бях част от нея, тя още беше в началото си и се радвам , че продължава да се пълни с очакващи мами. Името ми още го виждам на първа страничка с бебе Емма ( вече на 2г и 2седмици) Grinning , която ще става кака живот и здраве през Август 2018.
Чухме вече пулс и се поуспокоих , макар че тези дни полежавам повече, че се оказа, че имам леко отлепване, но засега всичко е добре. Различно е с второ детенце когато първото още иска гуши и постоянно тичаш да го гониш , че то си има негови планове за движение Grinning дай боже всичко да е наред и този път.

Не зная кой администрира темата, но който и да е може да ме добави с термин 17 Август 2018, едно бебче.
Въпреки бомбастичното ЧХГ и стреса, че може да са три, се оказа едничко, но прекрасно геройче:)
Успех и късмет на всички ни и прекрасни срещи с мъничетата догодина Hug
Честито, лека бременност до края. Simple Smileп.с.
Мъжа ми е роден на 17.08, много хубава зодия и хора са лъвчетата. Heart Eyes

Благодаря ти, tedi:) ще бъде нескромно, но да, така си е, прекрасни хора сме Stuck Out Tongue Winking Eye аз съм края на юли и винаги съм искала лъвче, та сега както се казва така го планирахме и за късмет стана пак с първото ИМСИ.

Аз за главоболята само да кажа, че ако ме заболи глава се наливам буквално с вода като изпивам поне литър за 10—20мин и минава... Това въпреки че пия поне 2,5литра на ден премерено. Може да пробвате Grinning

# 233
Литър за 10-20 минути ще натовари много сърцето и бъбреците на бременната.

# 234
Амиии....аз така се оправях и първата бременност, но като цяло много рядко ме боля глава. Лекарката ми го беше казала да пробвам, а помня, че и майка ми преди години като имаше проблем с бъбреците я караха да пие екстремно вода за кратко време, та от това съдя, че не би трябвало да натоварва бъбреците Grinning
Но аз само споделям, всеки сам си решава Innocent

# 235
На мен доктора ми беше казал,че мога еднократно да взема Ацефеин или Беналгин.Аз също имам мигрена,но за щастие се прояви два пъти до сега.Вече влизам в 33 г.с.Каза,че мога да си правя сутрин по едно кафе,по-слабичко също помагало.Тъй като съм с ниско кръвно.Но все пак,всеки си решава сам.Успех на всички.Hug

# 236
Честита Новата 2018 на всички! Бъдете здрави, късметливи и с много сбъднати мечти!

Нещо не е много активна темичката, а и малко термини има след Март/Април...дано има още много бременни момичета, които скоро да се присъединят към нас Simple Smile

# 237
Аз живот и здраве очаквам в началото на август своето бебче. Дано всичко върви добре до края. Успех и на другите момичета през 2018 година.

# 238
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте момичета, да ви е честита Новата година и нека тя да донесе на вас и вашите семейства много здраве, любов , благоденствие и сбъдване на най-съкровените ви мечти! Моята мечта се сбъдна . На 22 декември с планирано секцио  се появиха моите коледни джуджета Йордан и Емил в 38 г.с. , съответно 2,370 кг / 47см  и 2,270кг/47см. Понеже са дребничики и ЦРП-то показа наличие на инфекция ги задържаха 7 дни в неонатологията, но момчетата ми се справиха. Вече сме си у дома и купона е пълен. Тримата с батко им реват в един глас понякога. Аз общо взето бързо се възстанових, въпреки,че второто секцио при мен се оказа по-тежко. Много повече ме болеше и по-трудно се вдигнах от леглото, но когато ни събраха с децата като ,че ли всичко ми мина и забравих,че съм оперирана. Сега даже болки нямам. Утре сме на преглед, за да видим дали са наддали на тегло. Оказа се ,че поради високото кръвно последния месец са забавили разтежа. Добре,че не чакахме още, за да ги извадим.

# 239
Честитоооооо! Все едно вчера беше, като пътуваше за трансфера Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт