Забременели след ин витро - Тема 42

• 100 385
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
Герда, тона ми е остър, но никъде и по никакъв начин не те обиждам. Радвам се, че поднасяш извинение на Мистик. И дай да го видим това ново изследване за витамини от групата В и аутизма.
Да научим и ние нещо ново.

# 526
Писах на моя док, каза че сега било много модерно да се търсят всевъзможни причини за аутизма. Нищо не е доказано, а дефицитът (не излишъкът) на B12 е сред основните заподозрени. Аз просто съм много податлива на внушения (особено сега) и може би е редно просто да не следя форума. Чудя се само дали да не го изследвам още днес, че не знам как ще спя довечера. То при съмнение за предозиране едва ли трябва да е на гладно.

# 527
Писах на моя док, каза че сега било много модерно да се търсят всевъзможни причини за аутизма. Нищо не е доказано, а дефицитът (не излишъкът) на B12 е сред основните заподозрени. Аз просто съм много податлива на внушения (особено сега) и може би е редно просто да не следя форума. Чудя се само дали да не го изследвам още днес, че не знам как ще спя довечера. То при съмнение за предозиране едва ли трябва да е на гладно.

Мистик, спокойно - вярвам, че всичко е в норма. Предизирането, както и дефицитът на В12 има ясно изразени симптоми. Нямаше да ги пропуснеш - повярвай ми. Всичко е е в норма и спи спокойно. ♥

# 528

Мистик, спокойно - вярвам, че всичко е в норма. Предизирането, както и дефицитът на В12 има ясно изразени симптоми. Нямаше да ги пропуснеш - повярвай ми. Всичко е е в норма и спи спокойно. ♥

И аз това си мислех, че щеше да има и изменение на кръвната картина. Еритроцитите падат при липса на B12, а моите са на долна граница, та надали съм предозирана. Благодаря ти много за успокоението, Дънди. Знам, че ме разбираш. 💞

# 529
Мистик,
За да изследваш б12 трябва да направиш 3 седмици пауза. Няма смисъл утре да правиш изследване. Аз пия доста б12.

# 530
 Мистик, точно така е. Не може предозиране или дефицит да останат незабелязани. Наистина нямаш повод за притеснение. Ако искаш избягвай форума до ражднето.♥

# 531
Мистик, като спомена, че е писала на своето аг  и ме подсети, че аз забравих да кажа на моето, че хемоглобинът ми е 90 и да го питам с какво  ще го вдигаме.

# 532
Абе, момичета, направо се дивя, понеже гледам, че на всичките ви пускат един куп изследвания, хемоглобини, витамини и всякакви, при това без да плащате за тях - е как за бога става това??? От репрод. ви клиники ли ги назначават, от жк или как? Аз също имам нужда да пусна мн неща, но досега единственото което са ми пуснали от жк са едни тъпи хив, хепатит, кр група и прочие, които съм пускала милион пъти преди това! Май пак сама ще пускам всичко ( но първо САМА тр да си ги назнача) и после май пак САМА ще тр да си ги тълкувам и назначавам добавки с помощта на интернет, щото ми се струва, че даже и да ги покажа на док изобщо няма да иска да ги погледне колкото и да я питам, защото тук май едно си знаят и едно си баят. Побеснявам направо като се замисля. На следващ преглед съм чак след месец, ког ще съм  края на 4 мес, а дотогава какво? На вас откога започнаха да ви ги искат тези изследвания, да не би да е още рано за мен в пълно неведедение съм

# 533
  • София
Ооо, в грешка си. По каса пускат ПКК, урина,  глюкоза и вирусология. Другите неща си се плащат. Витамините изобщо не минават по каса

# 534
Добре, но преди това не трябва ли някой да ми ги поиска да ги пусна или всичко пак сама да инициирам, при вас как беше, защото все пак резулратите трябва да ги обсъдя с някой (то е ясно, че с докторката, но не зн дали ще проияви изобщо някакъв интерес)

# 535
Не мога да не се съглася с коментара на Дънди не за друго, но само, защото и аз усещам негативна и натоварена темата, уви...Записах се с огромно удоволствие преди месец и половина, защото имам страхотни спомени от преди 2,5г когато отново бях тук, но за съжаление сега е основно депресираща и внасяща смут за мен. Чудех се защо не се записват нови момичета на първа страничка с термините, след Април май сме 1-2 само, но може би именно това е причината. Sad Не искам никой да обидя, но все пак е добре поне да има баланс в постовете и да се усеща положителното...В крайна сметка всички сме тук след борба и сме на път да сбъднем мечтите си, защо се подавате само на тревоги и напрежение, къде е щастието от живота , който расте у вас Hug...?

Всеки си има своите трудности, тревоги и история, но все си мисля, че повече положителна нагласа и по ведри постове ще е добре за всички...Надявам се да няма обидени Hug
За сега още чета, макар и по-рядко вече, че на няколко пъти и аз се стресирах докато преглеждах темата, въпреки че съм адски положителна личност и вярвам , че всичко ще е наред и този път с нас, но ако продължава да е така натоварващ форума май ще се оттегля...Sad Не че го искам, но усещам повече вреда отколкото полза за себе си...

Бъдете усмихнати и вярвайте, че всичко ще е наред...Та ние минахме една от най-големите трудности да видим положителния резултат и да го отглеждаме на топличко, стискам палци на всички да намалеят драстично тревогите ни и да гушкаме пухкави бебчета когато му дойде времето Heart Balloon

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 14:12 от flyinggirl

# 536
Добре, но преди това не трябва ли някой да ми ги поиска да ги пусна или всичко пак сама да инициирам, при вас как беше, защото все пак резулратите трябва да ги обсъдя с някой (то е ясно, че с докторката, но не зн дали ще проияви изобщо някакъв интерес)

Annie аз не бих те съветвала сама да тълкуваш и четеш в нета, за да си назначаваш добавки или дори лекарства...Има си хора учили по много години за това. Само ще се вкараш в поредния филм на притеснения и чудене... Защо не се обадиш на лекарката ти? Моята я питам за всичко и тя казва от какво има / няма нужда засега, мога и по тел или отивам направо. Ако твоето АГ, което те следи не полага нужните грижи и внимание по-добре се замисли дали да не го смениш докато е време Simple Smile
За твое успокоение да кажа, че аз също нямам нищо друго пускано нито миналата бременност, нито засега. Само тромбофилия още миналия път и съм си на фракси пак. Но организма определно показва както Нандин каза ( аз те помня от преди Нандин, радвам се, че не остава при теб вече  Simple Smile ),така че едва ли имаш нужда от всички изброени нагоре в постовете изследвания - а и някои болежки и нужди може момичетата да си ги носят и знаят с години, че са проблемни за тях Simple Smile

# 537
Аз пусках само това,което се полага по каса.Единственото,което направих по своя инициатива беше днк тест за хромозомни аномалии,но след като репродуктивния спомена за този вид тест.Нищо не съм си самоназначавала.

# 538
Благодаря ви още веднъж! Значи не съм толкова занемарена колкото си мислех Blush А за хромозомните аномалии и аз утре ще пускам заради годинките ми.

# 539
Аз пускам и следя всичко, което мога. Защото ми се наложи да прекъсвам две напреднали бременности и не мога да си позволя повече загуби. Ползвам всички възможности, които би ми предоставило майчиното здравеопазване в родината с цел и превенция.
 От тази тема научих какви изследвания се пускат, за да си следя показателите да не направя прееклампсия. От тази тема научих как се следи кръвно и кога се ходи и на кардиолог, за прогестерона и химическият серклаж и още много важни неща и съм много благодарна на момичетата, които споделяха проблемите си и как ги решават. В тази тема всички имат много тежък опит зад гърба си. За себе си съм разбрала, че "леките" радостни теми са тези с месечните термини.
 Aко някой има нужда ще му споделя своя опит на лични по отношение на изслесванията по зк, на които имаме право, но не винаги ни се дава възможност да се възползваме от тях .

Последна редакция: пн, 22 яну 2018, 20:46 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт