Забременели след ин витро - Тема 42

• 99 540
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
Проблем ли е да се пие В12 и билкова кръв на едно?

# 121
В 5+ г.с. се видяха само сакчета (рано е за ембрион) и изобщо не са ги мерили на размери
Да разбирам ли че плофния сак е по-малко,лекарката каза 3,5мм

# 122
Проблем ли е да се пие В12 и билкова кръв на едно?
Бях чела, че нетрябва да се пият на едно и ги приемам през 4 часа разлика по препоръка на Пънче

# 123
  • София
По-малко от какво?
Плодния сак е структурата, в която  се развива ембриона в последствие плода. Плодния сак по-късно го наричат амниотичен мехур (това което по време на раждане се пука и изтичат водите)

# 124
По-малко от какво?
Плодния сак е структурата, в която  се развива ембриона в последствие плода. Плодния сак по-късно го наричат амниотичен мехур (това което по време на раждане се пука и изтичат водите)
Лекарката каза че върви по-дребничко,другата седмица щяла да види какво е положението,сложиха ми хориомон 5000ед.еднократно

# 125
Герда,
тук има линк кое с кое се съчетава или не:
http://zdrave.to/vitamini-i-dobavki/3803-tajnite-v-sychetavaneto … tamini-i-minerali
Б12 и желязо не се съчетават добре. Добре е да са в отделни приеми.

# 126
  • София
По-малко от какво?
Лекарката каза че върви по-дребничко,другата седмица щяла да види какво е положението,сложиха ми хориомон 5000ед.еднократно
Изчакай си прегледа.
Имам 2 бременности с по 2 сакчета, на нито едно плодно сакче не са мерени размери. В 7+ г.с. (втория преглед) вече мериха размери и гледаха за пулс

# 127
По-малко от какво?
Изчакай си прегледа.
Имам 2 бременности с по 2 сакчета, на нито едно плодно сакче не са мерени размери. В 7+ г.с. (втория преглед) вече мериха размери и гледаха за пулс
Благодаря,ще изчакам,на 22.12 ми е следващият преглед.

# 128
  • София
То не останало Simple Smile

# 129
Знаете ли дали след секцио отново трябва да има назначена терапия с фраксипарин?
( една позната наскоро ми каза че фраксито след секцио едва ли не е задължително)

# 130
  • София
Знаете ли дали след секцио отново трябва да има назначена терапия с фраксипарин?
( една позната наскоро ми каза че фраксито след секцио едва ли не е задължително)
Да, секциото е операция, и като такава е риссов фактор за образуване на тромби

# 131
Дрийм, аз нямам тромбофилия и не съм на терапия с фракси, но след секциото в болницата ми слагаха всеки ден инжекция в продължение на 4 дни. Питах дали има нужда да продължа вкъщи, но ми казаха, че нямало. Бях в самостоятелна стая и не знам дали и при другите момичета е било така, но предполагам, че да.

# 132
  • София
Дрийм, аз нямам тромбофилия и не съм на терапия с фракси, но след секциото в болницата ми слагаха всеки ден инжекция в продължение на 4 дни. Питах дали има нужда да продължа вкъщи, но ми казаха, че нямало. Бях в самостоятелна стая и не знам дали и при другите момичета е било така, но предполагам, че да.
Обикновено след операция се прови профилактика. Като те изписват вече сш се раздвижила и за това няма нужда за се продължава трапията (освен в случаите на тромбофилия)

# 133
Благодаря ви

# 134
И аз мисля че след операция в случая секцио се поставят известно време такива инжекции.

Общи условия

Активация на акаунт