Забременели след ин витро - Тема 42

• 99 539
  • 768
  •   1
Отговори
# 135
  • В сърцето на любимия човек
След секциото всеки ден от болничният престой, т.е. 4 дни ми биеха Фракси в ръката.

# 136
  • Пловдив
Елдорадо, честита радост!
Дрийм, да слага се фраксипарин след секциото в продължение на 4 дни.

# 137
По време на бременността съм нямала терапия с фракси,но след секциото и на мен ми биха няколко дни фракси в ръката.

# 138
Аз след като повторих изследването за ентерококите, се оказа, че стерилната урина е без бактерии.
Добре, че не започнах да се тровя с антибиотици.

# 139
Аз след като повторих изследването за ентерококите, се оказа, че стерилната урина е без бактерии.
Това е страхотно,дано да няма проблеми и занапред.

# 140
Герда,
Явно тия ентерококи са много лъжовни... И на мен така ми изкараха акъла във влагалищен секрет, а после ги нямаше на контролата.

# 141
Абе, в голям филм ме вкараха. Сега пия много течности, да не би да е било от задържане на урината.

# 142
  • София
Браво, само така до финала - без проблеми!!! Praynig

# 143
Усещам бебчето как мърда. Като пърхане и къркорене е. Сега явно е режимът.

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 21:44 от Анонимен

# 144
Възможно ли е от млечен протеин Биогейм да се вдига кръвното налягане?

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 21:30 от kеtti

# 145
Възможно ли е от млечен протеин Биогейм да се вдига кръвното налягане?

Не, не в възможно. Протеинът е в състояние дори да изведе излишната вода от организма.
Но от задръжка на течности може да се вдигне кръвно, от стрес, превъзбуда, емоции, твърде високо тегло и т.н.

# 146
Герда, проверявай ги периодично. Аз преди да пия антибиотик, изследвах 4 пъти и в единия случай нямаше.

От няколко дни насам сякаш изведнъж ми щръкна корема и много ми тежи. Все едно нося камъни. Чувствам се като слонче. Предполагам е нормално това усещане?

# 147
Да, аз ги следя.
Взимам биокулт също.
И протеин Фризорбин си купих.

# 148
Мистик, абсолютно нормално. При мен отдавна е щръкнал, но сега определено се тежи, което означава само хубави неща - растат.😘

# 149
Момичета,истина ли е,че нош па и папаверин размекват шийката.Аз честичко си пийвам като имам неразположение и ако е така май по-добре да спра.😱

Общи условия

Активация на акаунт