Забременели след ин витро - Тема 42

• 100 466
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
Браво на вас! Все така да ви се развиват нещата!!! Hug Къде минахте на прегледите, ако не е тайна? Simple Smile

# 421
  Киксито,в коя седмица се родиха малките,че сте ходили на повече специалисти?Днеска влизам в 35г.с. и си мислех,ако стане нещо по-рано да тръгнат,недоносени ли ще ги водят? newsm78.АГ-то каза,че трябва да стискам до 36-37г.с.Така и иначе ние ще сме с операция. bouquet bouquet

# 422
  • София
Теди, юнаците се родиха в 32 седмица със спешно секцио след като ми изтекоха водите въпреки системите за задържане, бяха ми сложили една инжекция за дробчетата през деня и след като изтекоха водите ми сложиха втора и изчакаха до ранна сутрин за да задейства и тя, но все пак бяха на кислород за два дена за всеки случай. Вие сте напреднали вече не се притеснявай - иначе колкото можеш повече - толкова по добре. При мен основната причина е че си удвоиха килограмите седмия много/натежаха много / и съм нямала накъде да се разширявам повече-поне това е основната версия иначе не съм имала здравословни проблеми. Май докато не влезеш в 9 месец все недоносени се водят.
Катлея, офтолмолог-Димитрова в  Токуда, невролог - Христова - също от Токуда, но ходихме в МЦ Здраве, че там работи с направления.Кардиолог - Маринов в Надежда.

# 423
Да сте живи и здрави! Kissing Heart

# 424
Здравейте момичета ,какво пиете при ниски нива на витамин Д? Днеска си пуснах едни контролни в 13 гестационна седмица съм при референтни 20/100 моят е 15 ,аг то ми изписа вигантол 6 капки на ден .Това дали е достатъчно, голяма паника съм това как ли се отразява на бебето, ще съм ви благодарна ако споделите .

# 425
Направи ги осем, върху парче мазен кашкавал примерно. Нисичка ти е стойността, но би трябвало да се вдигне така. Моята беше 8 Mr. Green

# 426
Направи ги осем, върху парче мазен кашкавал примерно. Нисичка ти е стойността, но би трябвало да се вдигне така. Моята беше 8 Mr. Green
Благодаря ти аз също си мислих за 8 капки преди година го пих пак по толкова но не бях бремена ама ще ги направя 8:blush:

# 427
В петия месец витамин Д ми беше 16. Пия по 5 капки вигантол дневно от тогава. Още не съм правила контрола.

# 428
Кристи, страшна идея за мазтия кашкавал. А аз се мъчех в кисело мляко.
 Ходихме да гледаме и да тестваме колички днес.  И мм ми се разсърди.

# 429
Аз пия по 10 капки 2 пъти седмично, без да са ми изследвали витамин Д.

# 430
  • София
Аз пия по 10 капки вигантол на ден.

# 431
Привет, колко дни след спиране на кринон гел може да се вземе влагалищен и цервикален секрет за  микробиологичен статус? Един от лекарите ми казва 3 дни, друг 7-10 и съм объркана...

# 432
Заради Хашимото ли ти ги предписаха?

# 433
  • София
Заради Хашимото ли ти ги предписаха?
Не, нямам хашимото.
Вит Д ми беше нисък. Моя шеф мн “държи” на вит Д

# 434
Привет, колко дни след спиране на кринон гел може да се вземе влагалищен и цервикален секрет за  микробиологичен статус? Един от лекарите ми казва 3 дни, друг 7-10 и съм объркана...
По принцип казват, че и да не се е изчистил, кринонът не повлиява резултатите на МБ, дори някои правят и докато го ползват. Аз изчаках 10-14 дни да се изчистя хубаво и тогава пуснах изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт