Забременели след ин витро - Тема 42

• 100 449
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
О, аз един ден пия В12 с фолиева киселина заедно, а та следващият ден желязото с мандарини, кивита, лимони, портокали.

# 451
Аз пих комбиниран препарат желязо с вит С, при раждането бях пушка, при положение, че се боря от години с ЖДА и лекарката ми се беше подгогвила за кръвопреливане. Не се продава в България обаче.

# 452
И аз имам такова по твои съвет. Едно хапче на седмица ме насища много добре.

# 453
Аз пих комбиниран препарат желязо с вит С, при раждането бях пушка, при положение, че се боря от години с ЖДА и лекарката ми се беше подгогвила за кръвопреливане. Не се продава в България обаче.
А кой е препарата?

# 454
niferex 100 mg

# 455
За да ти е коректно изследването за вит.Д трябва 2 седмици да не приемаш иначе няма да ти е правилен резултата.

Няма такова нещо за приема на витамин Д. Продължава се приема, за да се видят реалните стойности при прием, ако е нужна корекция за увеличаване или намаляване - се прави.

# 456
  • София
За да ти е коректно изследването за вит.Д трябва 2 седмици да не приемаш иначе няма да ти е правилен резултата.

Няма такова нещо за приема на витамин Д. Продължава се приема, за да се видят реалните стойности при прием, ако е нужна корекция за увеличаване или намаляване - се прави.
И моя шеф не иска да се спира приема.
А от както съм забременяла, всеки път като ме види и ме пита дали пия вит. Д и ми обяснява, че е мн важно да го пия като съм бременна. Дори на новогодишното парти ме пита

# 457
От коя седмица и колко често ви викат на тонове?
Моята Аг каза, че на място ще ги правим, но гледам, че няма колан за тонове, дали с доплера на ехографа ще ги мери?

# 458

И моя шеф не иска да се спира приема.
А от както съм забременяла, всеки път като ме види и ме пита дали пия вит. Д и ми обяснява, че е мн важно да го пия като съм бременна. Дори на новогодишното парти ме пита

Нандин, твоят шеф за жалост е изключение. Масово хората не са наясно колко сериозни заболявания се отключват именно от дефицит на витамин Д.
Не познавам човек без дефицит реално.
В нашето семейство се пие и изследва витамин Д редовно. Единствено на мен не ми се отваря парашута да имам почивка от витамин Д.

Стеличка, мен ме викаха всяка седмица от началото на 8-ми месец.

Последна редакция: ср, 17 яну 2018, 19:29 от DundyS

# 459
  • Сливен
Извинявам се  ако съм заблудила някого,в лабораторията в която си го пусках това ми обясниха.Иначи аз пих вигантол по 10 капки от началото на опита почти до самото раждане.

# 460
Да си повторя въпросчето?
От коя седмица и колко често ви викат на тонове?
Моята Аг каза, че на място ще ги правим, но гледам, че няма колан за тонове, дали с доплера на ехографа ще ги мери?

# 461
Мен изобщо не са ме викали на тонове.Ходих при моя док на прегледи и той следеше всичко на ехограф вкл.доплер.От ЖК където бях записана само слушаха за кратко тоновете,но запис не ми е правен през цялата бременност.

# 462
Стефи,
А дълго ли продължаваше замерването. Спомням си с предната бременност по 15 минути лежах за тонове. Сега не ми се ще 15 мин доплер да ми правят...

# 463
  • София
Стефи,
А дълго ли продължаваше замерването. Спомням си с предната бременност по 15 минути лежах за тонове. Сега не ми се ще 15 мин доплер да ми правят...
Доплер и тонове са различни неща. Едното не заменя другото

# 464
Стеличка,не не продължаваше дълго.Акушерките от ЖК слушаха тоновете само за няколко минутки,но без запис.Само единият път слушаха по-дълго,защото на бебо пулсът му беше над 180 и се бяха шашнали.Моят д-р от клиниката следеше на ехограф за всички аномалии и гледаше как е кръвотокът.

Общи условия

Активация на акаунт