Hell’s Kitchen България

• 116 628
  • 901
  •   1
Отговори
# 795
Стана интересно за тези миди Шен Жак както ги нарече Иван 😀 в първия сайт в гугъл излиза цена 62 лв. за 800 гр. Тази вечер бая порции изхвърлиха, богата работа 😂
А Гичка е номер едно, в началото ме дразнеше, сега вече много ме забавлява каква е непринудено невежа.
И най-големия дразнител за мен си остава Нинчето, чак почервеняа от злоба, как Шеф-а не отнесе един тиган от нея не знам 😂

# 796
Окончателно се насочих към МШ. Повече съспенс. Ако видя още веднъж Сен Жак ще повърна.  Мислих какво не достига на НК. Няма реална състезателност, няма творчество и израстване. МШ е по-градивно. Сорри...

# 797
Утре пак ще е голям цирк начело с Гичка. Сега, може да има мечти, да  иска да постигне нещо и затова да се е записала, но мисля, че всеки може да си прецени нивото... Много ми напомня на Веселина от миналия сезон на Master Chef.

# 798
добре де уж професионални готвачи, а нищо не могат да направят. Те аматьорите от мастър шеф се оправят 100 пъти по-добре...

# 799
добре де уж професионални готвачи, а нищо не могат да направят. Те аматьорите от мастър шеф се оправят 100 пъти по-добре...
Отборната работа е много по-трудна от индивидуалната. В Master Chef се събират на отбори доста рядко, а тук това е основният замисъл на предаването.

# 800
  • София
А и в Мастършеф дори и в отборните не им искат еднакви порции, никой не ги оценява дали са еднакви порциите и дали в една чиния, ако има две яйца, двете са еднакви.

# 801
Много е трудно да си в отбор когато си с нагласата, че си най-добрия и че трябва да.смачкаш другия, за да минеш напред. Вижда се и в женския, и в мъжкия отбор.
Всеки е сам за себе си.

# 802
Това ми е ясно защо се прави. В ресторант, който държи на името си са длъжни всеки ден да сервират на клиента поръчките по един и същи начин. Не може един ден, когато на работа е Иван да ми дадат кюфтета в някакъв вид, при Драган да са по друг начин, а при Ганка по трети. Трябва да се научат да работят в екип. Обаче не им се получава, според мен няма и да стане. Достатъчно е да има един с голямо его, за да спъва целия екип.

Чудя се нелепата Гичка колко ли време ще я държат за сеира. Поне тия проклети пет степени на печене да беше научила, а не да се излага.

# 803
  • Sofia
Шефа много добре знае, че ястие което не е приготвено по начина, по който трябва да бъде се връща и не се плаща. В ресторанти от този тип е важно да спазваш правила. Това , че са демотивирани не го коментирам изобщо.

# 804
Това ми е ясно защо се прави. В ресторант, който държи на името си са длъжни всеки ден да сервират на клиента поръчките по един и същи начин. Не може един ден, когато на работа е Иван да ми дадат кюфтета в някакъв вид, при Драган да са по друг начин, а при Ганка по трети. Трябва да се научат да работят в екип. Обаче не им се получава, според мен няма и да стане. Достатъчно е да има един с голямо его, за да спъва целия екип.
Абсолютно си права.
Не се получава, защото всички са равни в шоуто. Да, разделят ги по задачи, но не е като в истинска кухня.
В реалната кухня един е главен готвач, друг топла кухня, трети - студена, а четвърти само и единствено бели лук.
Тук всички са ТОП в собствените си очи и искат да изпъкват (дори и с шоу скандали).

# 805
  • София
нека се шашкат, нека се  юркат, нали са голямата работа! те все още не искат много да си помагат. Тази Нина би трябвало да е доволна, че я повишиха, така да се каже, а тя контра го играе.
А мидите са толкова скъпи, за да могат да компенсират фирата Wink.

# 806
Добре де, тая Нина що е такъв киселак? Чак ми е противно да я гледам. Ясно ми е, че всеки иска да изпъкне, но в случая трябва да са отбор, защо саботира? Всяка вечер трябва да я гони Ангелов за по пет минути, та да се стресне малко. Егати нафуканата работа.

# 807
  • Ню Йорк
Добре де, тая Нина що е такъв киселак? Чак ми е противно да я гледам. Ясно ми е, че всеки иска да изпъкне, но в случая трябва да са отбор, защо саботира? Всяка вечер трябва да я гони Ангелов за по пет минути, та да се стресне малко. Егати нафуканата работа.

Такава и е природата, зла, завистлива, негативна, мразеща всичко и всеки.

# 808

Такава и е природата, зла, завистлива, негативна, мразеща всичко и всеки.

Все се чудя дали пък не е поза това, че да изпъкне, да я запомнят. Защото в предното предване го играеше хрисима домакиня и набързо беше засенечена от по-отраканите участници. Обаче в следващия момент като и видя присвитите от злоба очи и устни, този поглед не може да св изиграе или трябва да и дадат Оскар.

# 809
Уфф, какво ги мъчи Ангелов с тия степени на английски. Толкова ли пречи да си ги кажат на български? Гинка цел живот само мидиъм реър кебапчета е плейтвала. Как е на английски изпечено кюфте , колкото да не лае?

Иванчо голяма мърдА, милият. Него го мързи да гледа, да ходи, камо ли да готви. Треперенето първо си мислех, че се дължи на притеснение, ама няма да се учудя причината да е ракийката, която го чака в квартирата.

Общи условия

Активация на акаунт