Hell’s Kitchen България

• 116 586
  • 901
  •   1
Отговори
# 810
Хахахха, да, горката Гичка. Аз се сетих, че скоро по ТВ гледах някаква Божана, разбрах, че е била в МШ май. Та тя готви, готви и накрая смутолеви, че нещо ще ......тва. Викам си - таз що работи, а то плейтвала.

Цитат
Как е на английски изпечено кюфте , колкото да не лае
Joy

# 811
Иво Танев в качеството си на какъв коментира учасниците? Понеже готвеше в къщата на ББ ли? Голям капацитет, голямо чудо. 😒😒

Стига де, пет думи на английски да не могат да запомнят, и то даже не са кой знае колко сложни. Въпрос на желание е.

# 812
Иво Танев в качеството си на какъв коментира учасниците? Понеже готвеше в къщата на ББ ли? Голям капацитет, голямо чудо. 😒😒
Коментатори са с Деси при Гала, както имаше и за ББ.

# 813
Това ми е ясно. Друго питам. Какво разбира от готвене ми е интересно. Че само с едни чушки сме го запомнили, нищо друго. 😒😒😒

# 814
  • София
Как какво разбира? Нали готвеше на виповете в ББ.  Mr. Green
Аз и чушките му не помня. Помня само, че не искаше да омеси питка на Кичето.  Laughing

# 815
Някой знае ли как се готви оригиналната Френска лучена супа?

# 816
Готвила съм само един път по тази рецепта- добре се получи

https://goodlife.bg/article/881-Nai-dobrata-frenska-luchena-supa … yato-shte-vkusite

Защо изгониха Иван вчера, че изпуснах края

# 817
Reine, как не помниш бе! За една чушка такъв скандал беше вдигнал, май баш на Кичето. 😆😆 После и в мисията за Гъмео и Пресиета пя една песен “Ако имам сто чушки, сто чушки, сто чушки” 😂

# 818
Иван май го изгониха заради прецаканите миди, бая пъти ги започва и завършва безуспешно.

# 819
  • София
Reine, как не помниш бе! За една чушка такъв скандал беше вдигнал, май баш на Кичето. 😆😆 После и в мисията за Гъмео и Пресиета пя една песен “Ако имам сто чушки, сто чушки, сто чушки” 😂
А, Ари, за тези чушки на раздора ли говориш? Помня ги тях, но помислих, че става дума за някакви сготвени, а тези си бяха съвсем сурови.  Laughing

# 820
  • София
Иван май го изгониха заради прецаканите миди, бая пъти ги започва и завършва безуспешно.
Аз не ям миди, но тези ми изглеждаха вкусни.

# 821
И на мен ми харесаха, но те дават храната толкова за малко, че не мога да видя какво точно й се е случило Mr. Green

# 822
Надявам се Марко да не си тръгне, той е един от тези които искам да видя на финалната права. Крайно време е мъжете да се вземат в ръце и да започнат да печелят.

# 823
  • София
Нина нали се подвизаваше и в още едно готварско предаване, не помня кое беше, нито докъде стигна. Ясно е, че се бута.

# 824
И аз не мога да я понасям Нина и откъде накъде шеф Ангелов ще ходи да я успокоява, защото се беше разбесняла. Божидар директно го изхвърли за същото първата вечер. Айде дано е номинирана днес и Марко да я отвее. И да не е днес... просто ще го гледам това предаване само, за да видя как Нина си тръгва, е*аси противнячката!

Общи условия

Активация на акаунт