Hell’s Kitchen България

• 117 507
  • 901
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
E не във всеки успешен ресторант си крещят в кухнята, макар да се случва понякога.По-скоро се случва да си викат разни поръчки ако е много напечено, прим. в час-пик.Иначе , когато екипът се е сработил добре  е по-скоро весело, въпреки натовареността.Имам преки наблюдения Simple Smile
Но пък във формата може и да вика Виктор, все пак ще дойдат всякакви готвачи, може и шефове да има, а там ще е голяма борба, защото са свикнали те да държат юздите в своите кухни.Така поне мисля аз.

# 91
  • Разпиляна във въображението
Ще се вика, защото Разми вика. Форматът си върви с това ръка за ръка. Иначе щеше да е Ангелов търси новия си готвач.

# 92
Малко от кухнята 🤗

Познавам момиче, което бе на втори кръг от кастинга миналата седмица. Явно ще излъчват много прясно заснети епизоди.

# 93
  • 221B Baker Street
Ами, би трябвало самият формат да си върви с някои запазени марки - като викането, юркането, показване на местата, където спят отборите от готвачи, готвенето в истински ресторант, за истински клиенти... Поне видяхме помощник-готвачите на Ангелов...

# 94
  • Ню Йорк
Гледам Рамзи е на финалната права Wink Много го харесвам това предаване и силно се надявам да се постараят и тук, ама едва ли.

# 95
Аз не виждам как някой ще обърка жестоко нещо в кухнята и Виктор Ангелов кротко и нежно ще помоли ястието да бъде направено пак, докато салона е пълен с клиенти, които чакат. Викането е неизбежно. И на мен ми харесва оригиналния формат, надявам се да им се получи.

# 96
Снимките започват на 17ти февруари и ще бъдат много интензивни за участниците.

Никога не съм гледала предаването и от коментарите тук ми стана любопитно и си пуснах няколко епизода - ами то много готино. И сега нямам търпение Relaxed

# 97
  • Испания
Гордън Рамзи свалил 30 кг заради жена си

http://life.dir.bg/news.php?id=26837090

# 98
Край на кастингите, предстои избиране на 18-те.

# 99
  • Испания
Заставката е чудесна.

# 100
  • София
Не бях гледала предаването на Рамзи, но тези дни изгледах половин сезон.
Отначало ми беше интересно, но после взе да се повтаря и ми доскуча.
Едно и също се случва във всяка серия - готвят едни и същи 5-6 ястия, доколкото видях аламинути на котлон?!
Рамзи крещи, псува и накрая гони някой.
Междувременно правят реклама на някое скъпарско местенце, уж награда за единия отбор.
Дали и нашето ще е по същия шаблон???

# 101
Харесвам Шеф Петров, а защо Гордън Рамзи крещи?

# 102
  • Испания

Шеф Петров?

# 103

Шеф Петров?
😂

# 104
  • in Wonderland
Утре В. Ангелов ще е при Мондьо. Обясняваше в анонса, че иска да се разграничи от Рамзи, според него той доста преигравал.

Общи условия

Активация на акаунт