Hell’s Kitchen България

• 116 690
  • 901
  •   1
Отговори
# 75
  • in Wonderland
Даа, страхотно им се е поличило.

# 76
  • София
На мен пък нещо не ми хареса. Grinning

# 77
  • Sofia
Не ми допада Виктор с тези крясъци Confused
Ако така се развихри и в самото предаване не смятам да го гледам Triumph

# 78
Смешен е,не е застрашителен Simple Smile Добряк е,нали е Телец,не му отива ама хич да крещи и тн.Май ще е провал това предаване и ще се преориентирам към МШ,въпреки че там Лео също яко дразни!

# 79
  • Sofia
Уффф,и Лео с неговия лош български и вечното провлачено ..,"еееее"..,преди да каже нещо...и него незнам как ще го изтърпя Fearful

# 80
  • Ямбол
Всичко търпя аз. Не съм мазохист да се насилвам да правя нещо, което ми е неприятно.
Ако са успоредни с другата телевизия, имам възможност да гледам с един, два и 4 часа по-късно.

# 81
Странно тук как ще случват нещата/сцените с готвенето и обслужване на клиенти  - доколкото знам в оригиналния формат отборите готвят в ресторант за реални клиенти ?! Thinking

# 82
  • Варна
Ще снимат в реален ресторант.Не знам дали на Виктор, но предвид че показаха и представиха екипа му, кой знае.Другия вариант ще е в някоя хотелска кухня като на МШ и ще си канят клиенти да хапват.
Т.е. те всъщност може би вече снимат, предполагам кастингите свършиха.След по-малко от месец излъчват.

# 83
  • Разпиляна във въображението
Не знаех, че МШ е в хотелска кухня. Останала съм с впечатлението, че е студио.

# 84
  • Варна
Доколкото знам снимат в хотел, но вътре изграждат студио да отговаря на формата.

# 85
Ще снимат в реален ресторант.Не знам дали на Виктор, но предвид че показаха и представиха екипа му, кой знае.Другия вариант ще е в някоя хотелска кухня като на МШ и ще си канят клиенти да хапват.
Т.е. те всъщност може би вече снимат, предполагам кастингите свършиха.След по-малко от месец излъчват.

Дали обикновени хора може да отидат и да бъдат част от формата-клиентите ?!

# 86
  • София
Не знаех, че МШ е в хотелска кухня. Останала съм с впечатлението, че е студио.

Снимат във "Феста" хотел (поне предния сезон).

# 87
Аз пък съм останал с впечатление, че снимат в хотел Маринела.

# 88
На кадрите на МШ където показват входът към студиото не изглеждаше като да е в някаква сграда (хотел). На мен ми изглежда като някакво хале. Да не говорим, че и отвътре като го дават е много високо помещение.
Иначе относно Hell's kitchen и дали ще "карат" Виктор Арнгелов да крещи - не си го представям този формат без да навиква и юрка. Изобщо не си представям в кухнята на успешен и посещаван ресторант да цари спокойствие и да си говорят кротко и спокойно. Ако шеф Ангелов не навиква ще е много странно.

# 89
Със сигурност МШ го снимат в хотел.

Общи условия

Активация на акаунт