Hell’s Kitchen България

• 116 741
  • 901
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Айрин е права, има си доста стрес в кухнята, има и места на които се вика, но обикновено, когато екипът работи и се е сработил вече, тези крясъци ги няма.Въпреки, че знам за такива Главни готвачи, които си викат постоянно.Имена няма да пиша, но принципно викането го няма във всяка кухня.Обаче екип се прави трудно, особено напоследък както има недостиг на кадри.В нормална среда аз писах, прави се демо на всяко ново меню, опитва се.И въпреки това като се изсипят 100 човека прим. на куп в 20ч. вечерта и всички на свободна, всички едновременно поръчват... наистина става много напрегнато и ако този екип като тук не се е сработил, съответно няма как да издадат навреме всяка поръчка.Не случайно тази професия се води една от най-стресиращите.

# 691
  • somewhere near the sea
На шеф Петров повече щеше да му лепне да е дяволът в кухнята на ада.

# 692
  • София
Петров би бил отвратителен на мястото на Виктор Ангелов.
Ангелов има чувство за мярка, все пак. За разлика от Петров. Той щеше да ги праща да мрат с котки.

# 693
  • Испания
Психопат Петров е за друго място.

# 694
Ангелов има чувство за мярка, все пак. За разлика от Петров. Той щеше да ги праща да мрат с котки.

на Марс  Mr. Green

# 695
  • Испания

на Марс  Mr. Green

В Марс се казва.

# 696

на Марс  Mr. Green

В Марс се казва.

Вярно! Вярно! Как можах да сЪгреша така?! Отивам да си взема котарака и да мрем. Simple Smile

# 697
  • 221B Baker Street
Айрин, стана ми интересно кой е ресторанта с откритата кухня в Бургас?
Бистро "Рома", но в ж.к. Лазур, не в Трия център. В Лазур кухнята е без стъклена преграда.

https://www.tripadvisor.co.uk/LocationPhotoDirectLink-g635766-d7 … gas_Province.html

# 698
  • Ню Йорк
Посетете някой от ресторантите на Рамзи пък после кажете дали е ужасен Wink

# 699
Айрин, сетих се. Аз съм ходила, но бяхме отвън и не ми е правило впечатление.
Точно този ресторант в момента го няма, събориха го, за да строят кооперация.

# 700
  • 221B Baker Street

Жалко. В Трията е по-луксозно, но шоу кукинга не е толкова на ниво.

# 701

Жалко. В Трията е по-луксозно, но шоу кукинга не е толкова на ниво.
Точно за там се сетих и аз първоначално, защото също съм наблюдавала готвачите. Но заведението за съжаление отдавна го няма.

# 702
  • ❌❌❌
Здравейтеееееее!  55

Първо да кажа, че на мен шефА малко ми падна в очите. Така и не мога да си обясня преместването му. Както и да е - друга тема, и без това доста лош ход от негова страна според мен.

Тъй като не съм много "into" тези формати и МШ ми идва прекалено натоварващо на моменти, та с препоръки на колежката, си пуснах да гледам ХК - е, нема такъв резил! Joy То подбора на участници, то камерите - а бе, всичко е зле! #Crazy Все едно гледам някой от първите брадъри. Да не говорим, че имам сериозни съмнения за капацитета на някои от участниците - и по-лошото е, че нямам предвид кулинарните им умения. Някои от тях меко казано ми се струват дебилни, колкото и ужасно да звучи.
Снощи този Тодор хем го съжалявах човека, щото видимо беше притеснен (то и аз - за него! мислих си, че ще се гътне Crazy), хем ми беше смешен, хем и ми беше неудобно да го гледам. Другият пък (не им помня имената) се държеше баш кат' селския тигър. Гичка, която иначе ми е много смешна и симпатична с глупостта си (все още! - подозирам, че и това скоро ще се промени, че, забелязвам, напоследък започна смело да демонстрира самочувствие Laughing), изобщо не знам кво търси там. Ясно е на всички, че е взета за сеир, но от този формат се очаква много по-високо ниво. И ето го типичния брадърски манталитет.

btw в МШ този сезон е един мой клиент. Като го гледам човекът какви красоти твори - та той може да засенчи всички "професионалисти" от ХК. А попрището му е тоооолкова далеч от кулинарията... Rolling Eyes

Аз се чудя защо сте се хванали за арменката (не ѝ помня името) newsm78 Жената се справя доста добре засега, даже подозирам, че от жените ще е в топ 3. Ако е само заради външния вид - доста лекомислено и първосигнално. Peace Като цяло никоя от участничките не е достойна за мис България, та даже и за мис Мездра. А и не са там за това. Sunglasses

# 703
  • Испания
Другият пък (не им помня имената) се държеше баш кат' селския тигър.

Аз се чудя защо сте се хванали за арменката (не ѝ помня името) newsm78

Ами като критикувате, поне имената научете.

Другият е Божидар. Арменката е Ерикназ.

# 704
  • ❌❌❌
През онази работа са ми имената им... меко казано. Laughing А за критиката - сами са избрали да са обект на публичен линч, сигурна съм, че като са подписвали, не са имали хомот на шията. Peace

Общи условия

Активация на акаунт