Hell’s Kitchen България

• 117 611
  • 901
  •   1
Отговори
# 750
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И докога все едно и също ще се поръчва,?!...карбонара,сен жак,скариди,калмари...а,и Уеща !?
До края на формата с малки изключения, ако се придържат към оригинала.  Peace

# 751
  • Sofia
Ужас Dizzy Face
Десерти няма ли да има?

# 752
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ще има тематични вечери и предизвикателства/поставени задачи, в които ще готвят различни неща.

# 753
Искам и да ги изкарват извън студиото да готвят за много хора, както е в оригинала, ама бюджета дали ще им го позволи...

# 754
  • София
Не съм гледала Рамзи , но и на мен това предаване ми се струва засега много безсмислено , хаотично и нелепо.

Какъв е смисълът му - да гледаме стресирани участници, Шеф Ангелов да си дере гласните струни, кофите да се пълнят с изхвърлени продукти... под прекия поглед на гостите! Оригиналът бил такъв, това ли е оправданието за негативните емоции у  зрителите? Знам, че имам дистанционно, но какви са останалите, на които им е кеф да гледат и слушат всичко това?
Пак питам - какъв е смисълът, целта - шоу, специално за хейтване ли! А с нетърпение го очаквах...

# 755
  • София
Все едно не знаете,че нашите могат да съсипят и да направят негледаем всеки хубав чужд формат.

# 756
  • Другата България
Чудя се дали е възможно да се направи по тъпо предаване ?
Защо гледаш?

# 757
  • София
Това си е като ББ, какви негативни емоции?

# 758
Simple Smile Някои преиграват, нито Ангелов вика чак толкова много, нито се знае как ще се развие, втория епизод беше доста скучен, ама чак такива емоции като ви чета не очаквах да предизвиква някакво кулинарно шоу

# 759
Най-накрая днес се наканих гледам НК и не съм особено впечатлена. Цялото това кряскане ми е излишно и по-скоро натоварва, отколкото да забавлява. Май няма да продължа да гледам. Засега никой от готвачите не ме грабва. Запомних само Нина (щото от Мастършеф още я помня) и Гичка. Как да не запомниш Гичка. Как да забравиш и Нина. Ако и да я забравиш, тя пак ще ти напомни каква злобичка е. Голямата готвачка уж, а пита Гичка кога да извади яйцето. Рядко неприятна женица. А, и Хари Потър помня. И един с каскет харесах.

Ако три месеца готвим само леща и миди, ми идва още от сега да умра от скука. Демек, манджата една и съща, ама скандалът всяка вечер ще е нов, тъй ли да го разбирам?

И още нещо, което ми е супер смешно. Явно в НК всяка порция трябва да е еднаква всеки път. Поправете ме, ако нещо съм се объркала, ама май точно в училищния стол е задължително да се готви по зададена рецепта, без импровизации, личен прочит и творчески вдъхновения. Егати иронията. Laughing

# 760
Естествено, че всеки път рецептата трябва да е същата. Когато ходя в определен ресторант заради определено ястие очаквам да получа всеки път едно и също. Ако ми омръзне, поръчвам нещо друго, а не свободна импровизация на първото.

# 761
  • София
Много ми харесва предаването. От крясъците изобщо не се натоварвам. Просто съм приела, че ще е такова предаването и не обръщам кой знае колко внимание.
Единственото нещо, което не ми допада, е хвърлянето на храната в боклука. Добре, ясно е, че не става. Но може да се остави на плота и да послужи за храна на някой бездомен човек - извън предаването и камерите... Това ми хрумва.

# 762
  • ВАРНА
А,защо да мъчат някой невинен човек да им яде боклуците?Щом си сгафил си го хапваш.Ако не искаш,да ти го изсипват във врата-ама ха!

# 763
Нещо като е прецакано, защо да се дава на някой, за мен е унизително към хората, които имат нужда да им се набутват неща, които вече са за боклука.
Ако някой иска да помогне на такива хора да даде нормална свястна храна както вече доста заведения правят.
А не това което за унищожаване или с изтекъл срок по хипермаркетите да се дарява.

# 764
  • София
То на много от храните нищо им няма. Специално на лещата примерно, Ангелов казва единствено, че е станала като бабината леща и не се усеща достатъчно кокосовото мляко и кърито.

Месото може и да не го нацелват и наистина да става гадно, но спокойно може да бъде давано на кучета.

Общи условия

Активация на акаунт