Hell’s Kitchen България

• 116 689
  • 901
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Аз оставам с убеждението че трите поредни дни за една седмица, ги записват в един ден и затова ястията са едни и същи и сценариите почти се повтарят.

# 766
  • sofia
То на много от храните нищо им няма. Специално на лещата примерно, Ангелов казва единствено, че е станала като бабината леща и не се усеща достатъчно кокосовото мляко и кърито.

Месото може и да не го нацелват и наистина да става гадно, но спокойно може да бъде давано на кучета.
Храната отива за компост, вероятно.
Какво предлагате? В кухнята да са въртят 2-3 Шаро-та и няколко бездомника, на които да мятат неодобрената храна?

# 767
  • София
Ми тя пак може да отива за някакви животни хвърлената в кошчето храна, просто няма да ни го дадат в ефир.

# 768
  • София
Даже предполагам,че и в кофата не хвърлят или хвърлят нещо, което не е ядене, като обелки и други отпадъци.Всичко е монтаж.

# 769
Ако някой се е докосвал до професионално готвене, най-вероятно осъзнава, че тези готвачи, които са в ефира на България са по-скоро актьори. За да бъде наречен един готвач Шеф (Chef) е необходимо да се покрият някои изисквания. С паста, леща и запържено месо със стръкове от див лук не става. Харесва ми обаче как се изживяват нашите медийни готвачи. "Шеф Манчев" например преди няколко дни отиде в Дупница и научи лелките от едно заведение, че вместо да готвят могат да пекат на скарата малотрайни колбаси и бизнесът ще процъфти.

# 770
  • somewhere near the sea
Еее, ми на какво да ги научи за толкова кратко време? На гурме ли?

# 771
  • Ню Йорк
Няма ли нова тема  newsm78

# 772
В На кафе Тодор каза,че бил гледал предаването преди 10-15год.,какво е гледал ,като оригинала го дават от 2009год?!
И докога все едно и също ще се поръчва,?!...карбонара,сен жак,скариди,калмари...а,и Уеща !?

Всъщност го дават от 2005, което е преди 13 години.
Имат изготвено от шефа меню, затова готвят едно и също. Менюто е с 2-3 салати, 2-3 предястия, 2-3 основни и 1-2 десерта май. Може и да го променят по-натам.
На мен ми е интересно засега, но такива образи като Гичка и Тошко за мен нямат място там.

# 773
  • Ню Йорк
Ми то в един гурме ресторант с 2-3 звезди има точно толкова в менюто колкото е изредила Lana.. Сменят го сезонно или когато Шефа има вдъхновение. Simple Smile

# 774
  • Испания
Горкият Иван! Масата му ниска, кръста го схванАл, шеф Ангелов го притиска...

Приядоха ми се сармички...

# 775
  • София
Този Дани Спартак къде е главен готвач?

# 776
Мисля, че беше готвил във френското посолство

# 777
# 778
  • София
Мисля, че беше готвил във френското посолство
Точно.  Peace

# 779