Лакове за нокти - 117

• 84 945
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Оо, напуквал ми се е и още как, преди няколко години, от първите партиди топ гелове на ГР, чак на парченца падаше, заедно с лака.
Масово се оплакваха тогава от него.

# 106
  • Пловдив
Някой беше се оплакал за Инста драя, че се напуква. Тъкмо се бях лакирала с него и гледам не се е напукал, е на следващия ден се беше напукал. Ще снимам ако пак го ползвам.

# 107
Не мога да си обясня, защо различните топ лакове се държат различно при различни хора! newsm78 Както и да се опитвам... С индивидуалното рН на човек и с ... нищо друго Rolling Eyes Ама нали отдолу има лак, няма пряк досег с нокътната плочка.
Никога преди това който и да е топ, не ми се е отдръпвал толкова. Като за Сеш това е едва ли не правило. Ето, той не, Инста драй, дето почти никой не го харесва, при мен е железен и любим. Малко ми се отдръпва Продиджи на ГР, но не е такова чудо като SNB. Някой писа да го разредя, ама той е нов и не е гъст. До сега само три пъти съм се лакирала с този топ. Виж, Продиджи е за разреждане, посгъсти се малко. Напуквали са ми се топ лакове, но не помня кои. От тези, които имам сега, никой не се напуква.

# 108
  • Вестерос
Аз съм с Искрен от неделя и само на 1 нокът ми се е олющил в края.

# 109
Сеша ми се е напуквал зловещо след 4 ден примерно. Не го повтарям след като веднъж съм нанесла.

# 110
  • София
Много съм впечатлена от Еси 424 Loot the booty. Цветът е много красив! Шимърът е елегантен и ненатрапчив!  Simple Smile Другата красота от Еси, цвят който много ми харесва е 97 Trophy Wife. Kрасиво стои на ноктите!

# 111
Вие хубаво си говорите за топове, аз обаче искам да ви похваля (и в друга тема го споменах) минералният пълнител за изглаждане на нокти на Trend it up. Използвам го вместо база и се справя прекрасно, а аз съм с потресаващи плочки на палците,които съсипах преди 13-14 години с първите полиращи пили на Орифлейм. От топовете съм доволна от бързосъхнещия на Катрис, второ шише приключвам и почвам бързосъхнещия на ГР. Искам да ви питам-какво ви е мнението за хибридите? Скоро видях,че Делиа имат такава серия от бюджетните лакове,иначе другите лакове на марката са много добри също-плътни, хубави цветове.Ще ви снимам пак като се лакирам с нещо тяхно на един слой как стои,издържат ми по 3-4 дни, а моите ръце са по 300 пъти на ден във вода и дезинфектанти.

# 112
# 113
Поръчахте ли нещо от Стар найлз? Аз поръчах две червени Джесики и едно OPI. А уж вето щях да си налагам. Като се сетя, че от предната поръчка още не съм пробвала нито един лак, а чакам и още два на OPI. 😒

Бубе, както винаги много готино! Имаш ли блог? Ако не трябва да направиш, за да показваш красотите. 🤗

# 114
  • София
Поръчахте ли нещо от Стар найлз? Аз поръчах две червени Джесики и едно OPI. А уж вето щях да си налагам. Като се сетя, че от предната поръчка още не съм пробвала нито един лак, а чакам и още два на OPI. 😒

Бубе, както винаги много готино! Имаш ли блог? Ако не трябва да направиш, за да показваш красотите. 🤗

Имам страница във Фейсбук.

# 115
Бубе, готино коледно Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 09:33 от Lemy

# 116
  • София
Бубе` , пак си показала нещо много стилно и красиво!

# 117
кремът за ръце на старнейлз се е появил за промоцията Laughing
http://starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938115675/
метнах един, малко пили за нокти и една марина, избрах си ангел за подарък
подозирам, че може и да го имам, най-много да го подаря на някого за коледа Scream

с една марка лакове не мога да мина, но ако все пак трябва да избирам - точно снб би избрала
харесвам ги много, трайността при мен на всичко не е голяма, за това тя не е фактор - не говоря разбира се за трайност 2 часа, а 2-3 дни
ако трябва да избирам само от дрогерийните марки - ГР са най-добри като качество за мен, а катрис с най-готини имена Grin

# 118
  • Вестерос
Канелената я няма Sad

Снощи към полунощ се натакмих с Джесиката от поръчката -openning night 😎 Много приятно лилаво.

Скрит текст:

# 119
  • Поморие
Охх, матово черно ми е слабост Hands Thumbsup

Аз се омазах за фирменото коледно парти, но смятам до го оставя докато издържи
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт