Лакове за нокти - 117

• 84 928
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Натуся
, махна ли прозрачното фолио? Simple Smile

Благодаря ,че ме подсети Flowers Hibiscus.Знам,че се маха.И се чудя защо първия път стана,а после не се получава,защото съм блейка Blush

# 91
Lemy, къде го има този хубав лак на inglot? Много, много ми хареса.

# 92
При мен пък СНБ се държат много прилично. Напоследък ме мързи да слагам топове и си карам без него и пак свалям на 4-5 дни с минимално оголване. Забелязах, че топа на Перфект при мен отдръпва лака и го напуква след два дни някъде.

# 93
Радвам се, че ви хареса момичета.
Пъмпче, с отлепваща база отдолу, после си я избутваш от ноктите и всичко пада.
Геринцето, преди няколко години съм го взимала от магазин на Инглот, но мисля, че разпродаваха последните бройки, и дали после са зареждали, не мога да кажа.

# 94
  • виртуално
Флейкитата на Инглот се свалят много лесно, не е необходима отлепяща база.
За съжаление в момента май няма от къде да се купят, иначе бих заредила отново

Lemy, номер 204 ли е?
Каква е основата като цвят, че при мен този номер лилавее, а при теб ми изглежда син?

# 95
  • София
Lemy, много красиво стои на твоите нокти!

# 96
Леми, супер е!

Изплагиатствах от Криси Smile - https://www.instagram.com/p/BcuN60IDwNR/?taken-by=s.naneva
Не разбирам как хората се снимат с шишенце лак по онзи елегантен и красив начин... сякаш почти не го държат, а аз ги стискам тези шишенца сякаш някой ще ми ги дръпне от ръката Smiley И едни гимнастики правя, че да не изпусна телефона...

# 97
Мерси момичета.
Рапунцел, 204 е, ами при мен си синее, едва доловимо има нещо лилавеещо. Имам си и гифче  Mr. Green
https://photos.google.com/share/AF1QipOTTlT11hEKSXFtJxlPh5CJ-ODT … 1eUlPb29OajBYRnZB

Вярно, че частичките са нежни, но пак си иска търкане и киснене, а на мен ми е по-удобно с отлепваща се база.
Арабеск, и аз се чудя за същото, относно шишенцата  Mr. Green

# 98
  • София
AraBesqUe , красиво е!

# 99
Мерси момичета.
Рапунцел, 204 е, ами при мен си синее, едва доловимо има нещо лилавеещо. Имам си и гифче  Mr. Green
https://photos.google.com/share/AF1QipOTTlT11hEKSXFtJxlPh5CJ-ODT … 1eUlPb29OajBYRnZB

Вярно, че частичките са нежни, но пак си иска търкане и киснене, а на мен ми е по-удобно с отлепваща се база.
Арабеск, и аз се чудя за същото, относно шишенцата  Mr. Green

Препоръчайте ми тогава на друга марка, която се открива лесно по магазините.

# 100
  • София

Не разбирам как хората се снимат с шишенце лак по онзи елегантен и красив начин... сякаш почти не го държат, а аз ги стискам тези шишенца сякаш някой ще ми ги дръпне от ръката Smiley И едни гимнастики правя, че да не изпусна телефона...
Точно това се чудех, когато разглеждах профила в инстаграм на някаква рускиня. В темата го бяхте дали. Толкова нежно и елегантно държеше лаковете, сякаш са перце. Предполагам, че тях ги снима някой, а не те сами себе си. И все пак ...

# 101
Предполагам, че шишенцето лежи в дланта им, а са снимани отгоре, затова няма усилие да го задържат.

# 102
Като кажете, че топът ви се е напукал направо ме втрещявате! Никога не ми се е случвало! Да ми се отдърпне грозно Сеш - да! Но да се напука топ нямам спомен... У., благодаря за идеята за разреждане и "закъсняло" мазанe на Сеш, имам половин шише сгъстен!
Напоследък (2 седмици - недостатъчно, но все пак) съм доволна и от един топ на Орли - Orly Epix Flexible Sealcoat - обърнете внимание на "гъвкав" в името - сигурно за да не се "пука"?!

Вчера децата пък мен ме подпукаха да си пиша списъка с желания за Коледа, че да ми подаряли нещо и в пристъп на вдъхновение поръчах 3 Пикчъра и 2 Ингланда, които си ми седяха кротко в "мераците" - т.е. аз ги купих за да им ги дам да ми ги подарят те, много съм изобретателна, мамамустара, но ненавиждам подаръци ненужни, заради идеята "да се подари" и трошене на пари за подобни... само дето забравих, че спонтанно купих онези Зои, та ми се повтарят 1-2 цвята, но в крайна сметка винаги мога да ви домъкна един чувал Зоя и да ви мрънкам докато не си ги размените с мен Grinning

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 16:17 от Agent Provocateur

# 103
gerinceto в миналата тема усилено коментирахме новите скейлове на Мис Спорти (марката е налична само в ДМ) Crazy Glitter - 3 нюанса: златист, сребрист и син. Аз имам златистия и синия, като синият още не съм го носила, но го пробвах на 1 нокът и е точно фин синьо-лилав скейл.

# 104
И на мен никога нито ми се е напуквал топ лак, нито ми се е отдръпвал. За пръв път тук чух за такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт