Лакове за нокти - 117

• 84 918
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Бързосъхнещият топ на SNB се отдръпва! Много при това. Със Сеш, за когото всички говорят, никога не ми се е случвало, но този направо ми счупи главата! Аз си мислех, че не съм нанесла лака добре онзи ден, но сега специално се постарах, защото се усъмних и да, оказах се права. Лакирах се много внимателно отново с Искрен (за да имам повод утре да го сменя) и сложих топ върху добре изсъхнал лак. Ми сега съм като омазана! Беше се отдръпнал и от към кожичките и отстрани, и от към връхчетата. Сложих втори слой топ, той повлече лака, покри някои връхчета, но още повече се отдръпна от към кожичките, т.е. по посоката на лакиране. И топът вече е бледорозов от две лакирания! От какво да съм възхитена?! Добре, че не ги взех на редовна цена, че от яд щях да ги изхвърля! Rage
https://s7.postimg.org/n7eqs8qcb/20171214_235828.jpg
https://s7.postimg.org/a4j48oabf/20171215_001044.jpg

ПП. Или това всъщност им е редовната цена?! И те струват толкова, защото толкова и струват... Close

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 06:17 от ~Lily~

# 76
Лили, звучи и изглежда кофти, мдаа.
Пъмпче, ще чакам отново да показваш страхотни маникюри.

# 77
Момичета, аз използвам същия комплект от март-април и до сега никога не съм имала такива ядове с тях. Единственият топ лак, който ми харесва една идея повече е Prodigy gel на Golden rose. Явно наистина се случва един и същ продукт да се държи различно при всеки. Много неприятно че така се е получило при вас, защото според мен марката е много добра. Единственият недостатък, който аз им намирам, е че нямат достатъчно снимки на лаковете и не мога да разбера как изглежда всеки лак, затова и трудно си избирам цветове при тях.

# 78
  • Germany
Пъмп, и аз се радвам да те видя отново тук. Тъкмо ги разгледах пак тези чудни Picture Polish, ама така да не ми се дават 12 паунда за доставка... След нова година ще разгледам дали няма нещо по-изгодно до Германия, че сега много ще ми стане. Grin

Момичета, много жалко, че не сте доволни от СтарНейлз. Аз съм поръчвала и от другия им сайт (nailsecrets), и от този също и нямам оплаквания. Вярно, не съм редовен клиент, поръчвала съм всичко на всичко 3-4 пъти, но лаковете пристигат навреме и винаги имам 1-2 лака подарък.
От СНБ съм много доволна, имам всички холограми без Антония и един седеф (Ралица). Харесвам четката, лаковете се нанасят лесно, покриват на един слой и определено при мен издържат повече от останалите. Например ОПИ са по-нетрайни при мен. От Джесика също нямам оплаквания (имам 4 лака без новите, които още не съм пробвала) - наистина четката е по-тънка, но не ми е неудобна, издръжливостта при мен е както при всички останали, т.е. около 3 дни. За съхнене нищо не казвам, защото така или иначе винаги използвам бързосъхнещ топ.
Нямам търпение да тествам новите придобивки, пък да видим дали ще съм още доволна.

Лили, не съм го позлвала този топ на СНБ, но при мен Сеш и Пош се държат по същия начин, като при Сеш е по-зле положението, но и забелязвам, че зависи и от лака отдолу. Опитай тактиката, която момичетата споделиха в предните теми - да нанесеш по-дебел слой и максимално близо до кожата, дори и да се поизцапаш. Аз вече така процедирам с Пош и нямам никакви оплаквания. Единствено на червения крем на Ейвън от миналата тема ми се отдръпна, но май върху кремове се отдръпват така или иначе повече.

# 79
  • В полите на Пирин планина
Лили, много гадно. Аз съм го ползвала преди време тоя топ и не си спомням да се е отдръпвал, но на мен и Сеш не ми се отдръпвал драстично. Не го хвърляй, все пак - може да го ползваш за педикюр. Аз така си изразходвам не особено любими бази и топове. Hands V

# 80
Благодаря за линка за Picture Polish! Събрала съм инфо и за магнитните на Масура и да видим кога ще прежаля всички тези суми... Толкова са красиви! Ама защо толкова пари, защооо??? Flushed

Много неприятно това с лака на СНБ. Възможно е да има разлика в партидите и наистина при всеки да се държи различно.

# 81
Лаковете на Габрини има ли ги в ДМ?

# 82
Лили, не съм го позлвала този топ на СНБ, но при мен Сеш и Пош се държат по същия начин, като при Сеш е по-зле положението, но и забелязвам, че зависи и от лака отдолу. Опитай тактиката, която момичетата споделиха в предните теми - да нанесеш по-дебел слой и максимално близо до кожата, дори и да се поизцапаш. Аз вече така процедирам с Пош и нямам никакви оплаквания. Единствено на червения крем на Ейвън от миналата тема ми се отдръпна, но май върху кремове се отдръпват така или иначе повече.
Направих го... четох за това преди (чета старателно всички постове). И въпреки това се отдръпна с 2 мм, което е много. Затова снимах и пиша. Това е положението при мен. Rolling Eyes Искрен е желе, обаче. Ще наблюдавам топ лака и с други лакове. Може и това да има значение.

# 83
Лаковете на Габрини има ли ги в ДМ?

Има, но при нас  (Стара Загора) са много малко, има цял щанд в Елитис. Може би и в другите градове е така.

# 84
  • Пловдив
С отдръпването пробвайте да разредите топа с разредител. При мен и това помага. Аз напоследък със Сеш първо го разреждам и хубаво го разклащам. После си слагам от някой от другите топове, които не ми харесват, но съхнат бързо. И като съм се лакирала така вечерта, на сутринта си слагам Сеш на сух лак и не ми се отдръпва изобщо.

В Пловдив също в Елитис са заредили много от новите Габрини, а в ДМ последно като гледах имаше някакви безинтересни за мен в старите бутилки, но имаше, да.

Може би ще съжалявам за въпроса😂, но я подскажете от къде могат до България да се поръчат от лаковете Masura.

# 85
Една съфорумка ми беше дала този линк - https://polishmarket.ru/ Smiling Imp

# 86
# 87
  • В полите на Пирин планина
Много красиво, Lemy. Two Hearts

# 88
  • Тра-ла-ла
Lemy, направо колабирах Crazy Супер се е получило Peace

# 89
Chrissie, ама защо 12 паунда за доставка, това звучи ужасно - в британския магазин доставката е безплатна до английски адрес за поръчки над 30 паунда, което си е три лакчета, нали  Simple Smile. И това май е най-изгодната оферта за доставка в ЕС. Иначе цените на Picture Polish са като цяло еднакви, независимо откъде се купува (изключвам австралийския сайт, не съм купувала оттам, защото принципно отказвам да се занимавам с митници). А поне за мен лакът е толкова близък до съвършенството, че не ми е (много) жал за парите.

Наистина трайността на лаковете е много индивидуално нещо и трябва да се опитва лично, за да се прецени. Примерно на моите нокти лаковете от вече затворилия Rescue Beauty Lounge не се задържат повече от ден без забележка - като всички ги превъзнасят колко били трайни. Catrice пада само от един поглед. И ето така Simple Smile.

За отдръпването на топа - бих препоръчала първо да се подсуши лакът относително добре (10-15 минути първият слой и колкото се може вторият, но поне също толкова) и тогава да се нанася. Дърпа и когато се е посгъстил, факт. Поне при мен най-добре се представят Poshé, Essie Good to go и Sèche vite, горе-долу в такъв ред. Всички останали, които някога съм пробвала, са били пари на вятъра.

Lemy, невероятно красиво е. Ама как я махаш после тази слюда? Мното трудно се изтрива пущината.

Общи условия

Активация на акаунт