Лакове за нокти - 117

• 84 914
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Обещаното от мен:

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 18:23 от Amiamo

# 61
Малко си се поувлякла, като мен Grinning

Момичета, до сега си превключвах на старата версия на форума, че повече ме кефеше, но сега като влезнах я нямаше тази опция, дали ще е така вече, знаете ли? Disappointed

# 62
  • Тра-ла-ла
Напиши http://old.bg-mamma.com Аз си имам пинче на браузъра и от там директно ме мята в старата версия. Но явно въпросът е до кога. Tired Това е доста лоша новина, ако наистина махат старата версия ooooh!

# 63
Напиши http://old.bg-mamma.com Аз си имам пинче на браузъра и от там директно ме мята в старата версия. Но явно въпросът е до кога. Tired Това е доста лоша новина, ако наистина махат старата версия ooooh!
И аз така процедирам Peace Докато мога ще ползвам старата, новата изобщо не ми харесва, за снимки пък да не говорим. ooooh! А и доколкото чета все още е пълна с бъгове.

# 64
Рано или късно ще я махнат опцията за старата вепсия, а мен много ме дразни новата.
Пъмпче, радвам се да те видя отново тук.
Амиамо, ще чакаме да показваш маникюри.
Simple Smile

# 65
Вчера от новата, през бутона "Към старата версия", не можах да се върна. Каза ми, че такава страница не съществува. Влизам от пин и аз, ама до кога ли... После все по-рядко ще влизам и така. Close

# 66
Lemy Hug

Аз така се отказах да чета в един руски форум, в който бях редовен читател близо 18 години - с поредната нова визия направиха версията за четене почти нефункционална и... дотам бях.
Надявам се да не стане нещо подобно и тук, но... както стане. Иначе и аз си чета старата (с която впрочем си спомням, че също трудно свикнах, когато тя беше „нова“).

Поръчах си предновогодишно три от новите Picture Polish - London, Nouveau, Wine- и сега им се облизвам в очакване. Поколебах се за Summer, защото предишната му версия ми се видя адски неудачна, и реших засега да задържа. Но ако някой пробва новата, нека да каже как е. В предишната имаше големи парчета, абе направо буци глитър и никак не ми стоеше добре, един-единствен път я сложих и се отказах от нея.

# 67
Благородно завиждам Smiley Моля, покажи ги на нокти, когато ги получиш! От къде поръчваш всъщност? Имам предвид в България или... ?

# 68
Малко проби, преди да се лакирам.
Скрит текст:

# 69
# 70
AraBesqUe, поръчвам Picture Polish от тук, тъй като ползвам превозвач и ми излиза най-удобно. Те понякога не опаковат достатъчно грижливо лаковете - случвало ми се е 1-2 пъти да дойде счупен лак - но винаги връщат парите за счупеното, стига човек да им пише любезно и със снимка на поразията. Иначе има и на континента още 1-2 доставчици, можеш да ги видиш на австралийския сайт; на мен просто този ми е най-удобен.
С удоволствие ще ги покажа, като дойдат (е, вероятно вече след Нова година).

# 71
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мерси за темата!
Аз до една марка не мога да се огранича.
Тънките четки на Jessica ме влудяват и се омазвам до уши с тях...оплаках се.

# 72
Малко проби, преди да се лакирам.
Скрит текст:

Може ли да кажете  червената Jessica коя е?

# 73
Мерилин 402

# 74
Много благодаря. Доста и се чудих, но сега като я видях , определено ще я взема.

Общи условия

Активация на акаунт