Лакове за нокти - 117

• 84 902
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Лелеее, тази афера е уникална! Heart Eyes

# 46
Момичета, препоръчайте ми някоя база?
До сега сте коментирали много пъти, но нали си имах, и не съм обърнала внимание.
Лили, ти си похвали наскоро някоя, която си взела и не ти се оцветявали ноктите в жълто с нея?  newsm78

# 47
  • някъде
Момичета, препоръчайте ми някоя база?
Аз май от тази на Essence съм най-доволна, като че ли лака издържа най-дълго с нея https://www.essence.eu/bg/produkti/nokti/top-base-coat/e/product … polish-base-coat/

# 48
SNB взех аз сега. Казах, че след три пъти чистене на ноктите с лакочистител от неяснота с кой лак искам да съм Crazy, се изчисти и жълтото. Сега не са толкова жълти. Преди слагах 8 в 1 и тя пазеше. Други бази нямам. Сега съм със SNB базата под Искрен, като го сваля, ще видя дали пази. Преди това беше под кафяво-оранжевата Джесика, не бяха се оцветили ноктите, но Искрен е по-тъмен, че и червен, а от червено се оцветяват най-много.
Но, ако трябва да съм честна (от своя гледна точка) имам чувството, че връхчетата се оголват много бързо с базата на SNB, даже смятам да пробвам същите лакове как ще се държат без база изобщо.
Ето от близо Искрен на 3 дни с тази база
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 12:49 от ~Lily~

# 49
Аз използвам само базата на SNB и никога не са ми се оцветявали ноктите. Относно това дали с нея по-бързо падат лаковете, не мога да кажа, при мен по начало не издържат много и откакто се лакирам ми се е случвало да падат на цели люспи, дори гел лак. Особено ако видя някое ръбче че е повдигнато, като мания е да отлюспя лака на целия нокът Flushed
Днес успях да мина през Лили, взех две зелени 21, които ако не идваше Коледа никога не бих купила Grin Другите цветове не ми направиха впечатление като да купя още.

# 50
Мерси Диди, а съхне ли бързо?
Лили, ти от СНБ-то ли се оплакваше, че ти се е повдигнал края на лака от вътрешната страна?

# 51
Да, но това стана когато сложих едно след друго база, лак и топ SNB, и около час след това влязох в банята. Сега изчаках да изсъхне базата, после да изсъхне лакът и тогава топ, че тоя топ отнема от цвета, ако лакът е мокър и се оцветява... Confused

# 52
Ахаа.
Това с оцветяващият топ е много дразнещо. Аз обикновено чакам да ми изсъхне лака, и тогава слагам топ,  но някои топове успяват да се оцветят дори и тогава  Laughing

# 53
  • някъде
Мерси Диди, а съхне ли бързо?
Според мен бързо съхне.
Взех си ГР колър експерт № 78 и понеже имаше промоция 1+1 взех и №09.

# 54
Ахаа.
Това с оцветяващият топ е много дразнещо. Аз обикновено чакам да ми изсъхне лака, и тогава слагам топ,  но някои топове успяват да се оцветят дори и тогава  Laughing

Това на мен ми се случи с бързосъхнещия на ГР. Оцвети се в тъмносиньо от Кикото. После падна бърсане.

# 55
  • Варна
Rimmel 60 seconds Super Shine 830 Royal so and so!

При мен лакът на 21 не се оказа много траен - на втория ден бях с оголени връхчета, а на палеца си беше по-сериозно обелен. Добре, че купих само един, никак не съм във възторг.

# 56
  • Тра-ла-ла
Тайга, уникална форма и дължина на ноктите. Дори не се налага да си отглеждаш дълъг маникюр Laughing

# 57
  • Варна
Благодаря, явно ноктите ми са фотогенични Laughing, защото често ми правите комплименти тук, а на живо наистина не са нищо особено. А дълги не искат да растат и аз не ги тормозя с подобна амбиция.
Виждала съм къде-къде по-хубави нокти, много харесвам бадемовидни, естествено издължени и изящни, на тях им трябва минимално оформяне, за да изглеждат добре.

# 58
Въпросът е много интересен.
Не бих купувала само от една марка, защото поне досега не съм открила за себе си такава, която да ме устройва като съвкупност от качество, нанасяне, трайност, разнообразие на допадащи ми цветове и креативност.
В съчетание обаче тези качества намирам в няколко марки: Picture Polish, O.P.I., Chanel (новата формула!) и гледам, че в последно време (поне последните 1-2 години) купувам основно от тях.
В по-малка степен, но относително редовно купувам и YSL (нещо напоследък стана скучен), A-England, Butter London и Deborah Lippmann. Kiko са хубави и качествени лакове, но цветовете им ми се виждат ограничени и прекалено базови.
Има огромно многообразие от марки на пазара, но не ми се правят вече компромиси със съчетанието от качества, които са ми нужни; минах и през това.
Тъй като вече доста лакове ми се посъбраха, твърде рядко се случва нещо от някоя друга марка да ме грабне с цвят и визия, но не е изключено, разбира се.

# 59
Не, не бих купувала лакове на една и съща марка.

Иначе след ужасното изтощаване от геловете, вече съм отново на вълна лакове, кто от известно време ги заздравям.

Като база ползвам евелин  8 в 1, наскоро попаднах на хубави отзиво за базата и топа на есенс с гел ефект.

Общи условия

Активация на акаунт