Лакове за нокти - 117

• 85 377
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Момичета, ЧНГ и от мен! Да сте здрави и все така креативни! 🌺
Всички до една сте показали страхотни лакове! Няма да ви изброявам, наистина всички ме впечатлиха. 🤗

Аз посрещнах Новата година с Jessica Phenom embellished, която толкова бързо се съсипа, че не успях дори да я снимам. Сега се радвам на красивите холограми на Катрин Арлей. 💞

Здравей,холограмните лакове от къде мога да ги намеря?По магазинчетата не ги откривам вече.

# 497
Моята тиха лилава лудост е особено изразена през този сезон Joy

Скрит текст:

# 498
  • Благоевград
За много години и от мен! Нека 2018 донесе много здраве, щастливи мигове и обич в домовете ви! Revolving Hearts

На празника много се чудех какво да сложа и се сетих, че наскоро си купих един лак на Перфект, който за мен си е абсолютна малина, но на снимка е неуловим и изглежда червен, а не е. Ето няколко снимки. Днес ми е 5-ти ден с него, мъничко оголени връхчета, но нищо фрапиращо. Може да изкара поне още 2 дни. С база на Катрис съм и с топ лак ГР продиджи гел. За мен този топ се оказа незаменим. Базата ми се сгъсти, а капките за бързо съхнене на Есенс привършват и днес ще се подновя.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 499
  • Germany
За много години, момичета! Бъдете живи и здрави и все така мотивиращи!
Показали сте отново прекрасни маникюри!

Аз напоследък съм в някакъв странен период, в който с нищо не се харесвам, скапвам си лаковете много бързо и постоянно се прелакирвам, та ето и последните ми маникюри:

https://www.instagram.com/p/BdeorQ2jCeD/?taken-by=chrissie_nails
https://www.instagram.com/p/BdeoD11jTp9/?taken-by=chrissie_nails

А това беше новогодишният:

https://www.instagram.com/p/Bden1MgDdRk/?taken-by=chrissie_nails

Нанесох два тънки пласта върху 010 на trend it up. Това е официално най-ужасният за сваляне лак, който съм имала. Бих го слагала само за акцент на някой нокът и то върху отлепваща се база.

И най-накрая успях да си снимам всички лакове. Снимките никак не пасват за инстаграм, но това е положението. Отне ми почти цял ден да се занимавам със снимане и преподреждане и знам, че доста от снимките не са добри, но поне успях що годе да уловя реални цветовете.

https://www.instagram.com/chrissie_nails/

# 500
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Честита Нова Година!
Реших и аз да се присъединя към вас.
Скрит текст:
Picture Polish Mossy. Без топ. И без крем за ръце, очевидно Simple Smile

Catalano, откъде поръча лака? Назад в темата знам, че коментираха момичетата, но не съм запомнила, а е кауза пердута да се ровя назад и да намеря линка. Simple Smile
Преди 2 години поръчвах от Color4Nails и The Nailista Shop , но сега виждам, че не работят...Confused
Иначе се коментираше този сайт.
 Сега оформям поръчка оттук, че тези F.U.N. Lacquer от третия ред ми докарват безсъние Simple Smile

# 501
nelly, не съм сигурна дали ще успееш да ги откриеш. Аз имам тези двата и черния от серията. Взех ги от една квартална парфюмерия, бяха останали само те. Колекцията е стара, аз също не съм ги виждала никъде.

# 502
Скрит текст:
Честита Нова Година!
Реших и аз да се присъединя към вас.
Скрит текст:
Picture Polish Mossy. Без топ. И без крем за ръце, очевидно Simple Smile

Catalano, откъде поръча лака? Назад в темата знам, че коментираха момичетата, но не съм запомнила, а е кауза пердута да се ровя назад и да намеря линка. Simple Smile
Преди 2 години поръчвах от Color4Nails и The Nailista Shop , но сега виждам, че не работят...Confused
 Сега оформям поръчка оттук, че тези F.U.N. Lacquer от третия ред ми докарват безсъние Simple Smile

Благодаря ти!  bouquet

# 503

Nailista затвори още през есента на 2016, мисля, за мое огромно съжаление - беше много коректен и много добре снабдяван магазин.И затвори рязко и внезапно - от днес за утре почти, буквално няколко дни разпродаваше и после край. Липсва ми много  Sad.
PrettyPolish също са свестни, само дето първата ми поръчка от тях се изгуби из дебрите на някоя от пощите, но те ми я пратиха пак и изобщо бяха отзивчиви и мили.
А пък Rainbow connection поне два пъти са ми възстановявали парите за лак, пристигнал счупен (невинаги опаковат качествено, явно проблем с кадрите), мигновено след като им пиша със снимка.
Така че има още свестни доставчици от Европа, лошото е, че затварят един по един... дано да спре вече тази тенденция.

(...)
Редактирам се, за да ви покажа току-що получените, топли-топли Picture Polish  Sunglasses:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 17:51 от Pump17

# 504
  • Prismatica Aerie
Pump17, ползваш ли превозвач? Чудя се за Rainbow connection, дали да не ползвам. За първи път ще поръчвам оттам. Ограничен асортимент на Picture Polish, но поне ги има.
 А от PrettyPolish ще пусна директно. Само да реша какво точно, че няколко дни вече се чудя.
Странно е това затваряне на онлайн магазини, наистина.  Споделяйте откъде купувате, все ще е от полза. Simple Smile

п.п. Честити! Broken Heart С нетърпение чакам да покажеш и на нокти.

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 18:16 от Catalano

# 505
Pump17, ползваш ли превозвач? Чудя се за Rainbow connection, дали да не ползвам. За първи път ще поръчвам оттам. Ограничен асортимент на Picture Polish, но поне ги има.
 А от PrettyPolish ще пусна директно. Само да реша какво точно, че няколко дни вече се чудя.
Странно е това затваряне на онлайн магазини, наистина.  Споделяйте откъде купувате, все ще е от полза. Simple Smile

От Rainbow Connection пазарувам многократно през годините и само с превозвач. Асортиментът им се попълва редовно, просто трябва да се следи - зареждат периодично, но ограничени бройки и свършват бързо (ето, сега е свършила новата версия на Summer, дето ѝ се кумих и не я взех, и сега съжалявам). Може човек да се абонира за нюслетъра и там се обявява кога от коя марка ще се зарежда, но без подробности.

Nailista позволяваше да си поръчаш да ти пратят имейл, когато заредят определен изчерпан лак, и беше много удобно, но  Cry явно не успяват да свържат двата края в този бизнес - за последните има-няма две години затвориха три от известните ми подобни магазини, а със сигурност са повече, просто не ги знам всичките. Наистина много неприятно.

От PrettyPolish също съм поръчвала пряко до България и именно така ми се загуби първата поръчка  Laughing. Някак си ми е по-спокойно до превозвач, по-читава е британската поща сякаш. Ама и там в момента има два лака и половина.

# 506
# 507
  • Prismatica Aerie
Pump17,
да, помня, още ми седят мейлите от Nailista. Simple Smile "Salt Water is now in stock. We have good news for you: Salt Water from Picture Polish is now in stock on The Nailista Shop!"
Силно допускам, че от теб съм прочела някога за този сайт Hug

Вярно, че и PrettyPolish е опоскан.. И докато се чудя, единият F.U.N. Lacquer изчезнал...оф.

# 508
  • София

Страхотна плочка на ноктите! Удоволствие да се лакират такива нокти!

# 509
Момичета, ЧНГ и от мен! Да сте здрави и все така креативни! 🌺
Всички до една сте показали страхотни лакове! Няма да ви изброявам, наистина всички ме впечатлиха. 🤗

Аз посрещнах Новата година с Jessica Phenom embellished, която толкова бързо се съсипа, че не успях дори да я снимам. Сега се радвам на красивите холограми на Катрин Арлей. 💞

Здравей,холограмните лакове от къде мога да ги намеря?По магазинчетата не ги откривам вече.

В Лили има от тях, момичетата споделят, че и в Елитис се намират. Аз купувам и от една аптека, близо до вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт