Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 136 135
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
А ползвате ли някакви кремове за по-бързо заличване на белези? Имам нужда да залича на лицето пресен белег. Тъкмо ми зарастна напълно интервенцията, но не знам какво да ползвам и има ли изобщо смисъл или да си чакам да се пигментира с годините? Дерматоложката ми препоръча нещо тукашно - Serica Scar Formula. Преди години мазах на детето белег от операция с Медерма. Но никакъв ефект няма. А са доста скъпи тия безсмислици. Ако имате нещо по-смислено в БГ, може ли да ми препоръчате, а аз ще вида от къде ще си го набавя.

# 76
  • в 1001-та нощ
От какво е белегът? Рязане, шиене, изгаряне, релефен ли е ...

# 77
a.l.e.n.a. Heart Eyes (отстраняване на бенка) – изрязаха и обгориха. На равно с кожата е. Червено е за сега. Размера е колкото диаметъра на гумичка на молив (може би половин см в диаметър). Зарастна напълно тези дни. За поддръжка единствено ми казаха с вазелин да го мажа, за да не хваща коричка. Така и правих и продължавам. Но се чудя с какво друго да форсирам заличаването на белега.

Понеже видях, че за лидокаин говорихте по напред. Инжекция ми сложиха за да го отстранят и стоях подута една седмица. Много трудно се разтика оттока.

# 78
  • в 1001-та нощ
Ако при Вас се продава Filorga - вземи Neocica - аз имах буквално "дупки в кожата" - прогорено, като с цигара, вдлъбнато - следа не остана, всичко се "поправи" до съвършено гладко и без следа. Ето да видиш и как действа https://apteka.framar.bg/30014001/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%80 … -20-%D0%BC%D0%BB-

ФИЛОРГА НЕОЦИКА ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ФЛУИД ЗА УВРЕДЕНА КОЖА 40 мл.

Мощен възстановяващ флуид за увредена и много чувствителна кожа.
Тази възстановяваща грижа с лека текстура съчетава:
- Колаген прекурсор пептид и мимоза, които допринасят за епидермалната реконструкция на кожата.
- Изключителен коктейл от противовъзпалителни активни съставки (царевица и кафяви водорасли), за да се успокои раздразнената кожа.

Процесът на възстановяване на кожата се активира и раздразненията се успокояват, докато кожата се регенерира и възстановява първоначалната си вид. Перфектен за успокоение на слънчеви изгаряния, изгаряния, пукнатини, малки лезии и др.

Указание: Кожни раздразнения, лечение след лазер, пилинг и други кожни интервенции

Начин на употреба: Нанесете върху засегнатата област с леки докосвания от 3 до 6 пъти на ден след дадената манипулация
Не прилагайте върху кървящи рани.

Този продукт ползвах и след Вива и при мен има феноменален ефект Simple Smile Успокоява кожата за няколко часа Simple Smile Червенина, оток ... раздразнение ... край Simple Smile

# 79
Благодаря. Нямаме, но мога онлайн да го поръчам. Преди време си поръчах техни продукти от Англия някъде.
А след колко време видя ефект? Аз дефакто дупка нямам, само червено. И раната зарастна, което е тъкмо на време да почна да ползвам нещо против белези. Нали така казват, докато е прясно да се започне, че нямам търпeние да се заличи малко от малко. Макар, че като му мацна малко ФДТ отгоре и се заличава напълно. Но и без него искам да изглежда добре.

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 17:12 от vici75

# 80
Момичета , какво мислите за лазерната липосукция ? Заслужава ли си?

# 81
  • в 1001-та нощ
Благодаря. Нямаме, но мога онлайн да го поръчам. Преди време си поръчах техни продукти от Англия някъде.
А след колко време видя ефект? Аз дефакто дупка нямам, само червено. И раната зарастна, което е тъкмо на време да почна да ползвам нещо против белези. Нали така казват, докато е прясно да се започне, че нямам търпeние да се заличи малко от малко. Макар, че като му мацна малко ФДТ отгоре и се заличава напълно. Но и без него искам да изглежда добре.

Желателно е да започнеш незабавно. Neocica се прилага през 2 часа и аз спазвах този протокол. Сигурно има продукт, който епителизира при Вас, но като не познавам пазара ... Simple Smile Действай, не отлагай. Колкото по-скоро започнеш - по-добре Simple Smile

Момичета , какво мислите за лазерната липосукция ? Заслужава ли си?

Аз съм се интересувала, но така и не попаднах на реални хора, които са правили. При мен има нужда от малък скулптуриращ ефект на брича. И лазерна и ултравукова липосикция гледах, но в момента нямам финансов ресурс и не съм се заела много настъпателно Simple Smile

# 82

Желателно е да започнеш незабавно. Neocica се прилага през 2 часа и аз спазвах този протокол. Сигурно има продукт, който епителизира при Вас, но като не познавам пазара ... Simple Smile Действай, не отлагай. Колкото по-скоро започнеш - по-добре Simple Smile..........

Е има, някакъв Serica, но не виждам кое от състава му ще ми помогне. Посочили са само един силикон и това е Simple Smile Това ми препоръча дерматоложката. И медерма съм ползвала на детето, но абсолютно нищо. Едни 30$ изхарчих на вятъра. Сега гледам Неоцика и тя толкова ми излиза като цена, дали да не взема него тоя път се чудя  newsm78

# 83
a.l.e.n.a. Heart Eyes (отстраняване на бенка) – изрязаха и обгориха. На равно с кожата е. Червено е за сега. Размера е колкото диаметъра на гумичка на молив (може би половин см в диаметър). Зарастна напълно тези дни. За поддръжка единствено ми казаха с вазелин да го мажа, за да не хваща коричка. Така и правих и продължавам. Но се чудя с какво друго да форсирам заличаването на белега.

Понеже видях, че за лидокаин говорихте по напред. Инжекция ми сложиха за да го отстранят и стоях подута една седмица. Много трудно се разтика оттока.

Защо трябва да не хваща коричка? Последния път, преди мен имаше момиче, на което гориха бенки ( мисля с течен азот, но не съм сигурна) После и изписаха един спрей Силбен Нано, и на мен го препоръча докторката за раната на гърдата, каза, че е точно за отворени рани, за образуване на корички  newsm78 При мен на второто пръскане имаше ефект, много по добре е раната. Та го изписа на момичето с бенките, затова ми стана чудно  Grinning

Аз също се интересувам за нещо ефикасно за белези ( за тези от разреза котва) За сега ползвам домашния мехлем с мас и невен.

# 84
За белези при мен Неосика не ми помогна , но Дерматикс успя . Изключително съм доволна .

# 85
EL_83, не трябвало да хваща коричка, а да зарасте без коричка (не мога да ти обесня). Ако хванело коричка още по-голям и дълбок белег щял да ми остане. Казха ми докато зарасте и се затвори, единствено с вазелин да го мажа. Така и стана. Мазах, хвана някаква много мека (коричка), даже и коричка не мога да го нарека и това нещо падна самичко много лесно. Но сега пак трябва да мажа с нещо за белези, да може червеното да се пигментира както трябва. При мен е рязано и обгаряно, може с азота по-малък белег да остава и аз не знам.

# 86
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:

Желателно е да започнеш незабавно. Neocica се прилага през 2 часа и аз спазвах този протокол. Сигурно има продукт, който епителизира при Вас, но като не познавам пазара ... Simple Smile Действай, не отлагай. Колкото по-скоро започнеш - по-добре Simple Smile..........
Е има, някакъв Serica, но не виждам кое от състава му ще ми помогне. Посочили са само един силикон и това е Simple Smile Това ми препоръча дерматоложката. И медерма съм ползвала на детето, но абсолютно нищо. Едни 30$ изхарчих на вятъра. Сега гледам Неоцика и тя толкова ми излиза като цена, дали да не взема него тоя път се чудя  newsm78

Силиконовите - като Дерматикс Ултра, Кело кот и т.н. са - да не стане релефен белег, а да е по-плосък.

# 87
  • в 1001-та нощ
EL_83, не трябвало да хваща коричка, а да зарасте без коричка (не мога да ти обесня). Ако хванело коричка още по-голям и дълбок белег щял да ми остане. Казха ми докато зарасте и се затвори, единствено с вазелин да го мажа. Така и стана. Мазах, хвана някаква много мека (коричка), даже и коричка не мога да го нарека и това нещо падна самичко много лесно. Но сега пак трябва да мажа с нещо за белези, да може червеното да се пигментира както трябва. При мен е рязано и обгаряно, може с азота по-малък белег да остава и аз не знам.

Когато кожата е наранена - епителните клетки се размножават, докато затворят "раната". Когато срещнат нещо - примерно коричка - те спират да се "делят" и множат и така коричката пречи.

Дали да има коричка или не - вероятно зависи колко дълбока е раната, дали е мокра и т.н.

# 88
При мен, след мамопластиката всичко вървеше нормално и разрезите минаваха, докато на едната превръзка доктора реши да махне коричките. Около ареолата и под гърдата бяха наред, но на този вертикалния от ареолата надолу, в горния и долния край бяха по дебели коричките и като ги махна станаха ранички.
Ходих през 3-4 дни на превръзки, слагаха Интрасайд гел, на едната гърда минаха, на другата под ареолата още не може  newsm78 Стои си отворена рана, като в долния край имаше нещо жълто, мислят мастна тъкан. Сега започва да минава, пръсках няколко пъти с този Силбен Нано на своя глава и значително се смали раната. Мажа и Интрасайт вече вкъщи, че не мога на 3 дни да ходя  Sad
Обаче ще останат грозни белези от тия ранички сега са червени и сякаш под ареолата имам друга ареола по малка, шевовете иначе са добре, релефни и червени са още, но те не ме притесняват толкова.
Ще видя във вторник какво ще каже доктора.

# 89
Момичета, поради хрема и често издухване на носа явно в тази зона ми се е изнежила доста кожата. Днес след мезото правихме успокояваща маска, но сега пак ми се в зачервила кожата около носа. Намазах с авен толериан успокояващ крем. Ако се сещате нещо друго споделете. Simple Smile
И аз от постянни хреми съм все със зачервен и обелен нос. Cicaplast Baume B5 се оправя моментално.

a.l.e.n.a, Neocica дали би помогнал за петно от пъпка?

Общи условия

Активация на акаунт