Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 137 133
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • в 1001-та нощ
Ако е пигментно петно - по-скоро не. Neocica възстановява епидермиса, успокоява кожата, подхранва я ... За петното аз бих опитала друг подход Simple Smile

# 91
Алена, какво стана с блефаропластиката, бре. Чакаме отзиви.
Тъкмо се бях загледала в тази процедура, ще ми се нещо за повдигане на горния клепач, не е много виснал, но натам отива.
И тия марионетни линии много ме дразнят, въобще отпускането на контура. Венус легаси / 6 процедури плюс 3 поддържащи/ правих, като започнах от януари тази година, имаше ефект, но като че май отминава, а 200 кинта на месец за поддържаща ми идва много. Май трябва нещо по-сериозно вече за моята възраст /46/... Pensive

# 92
  • в 1001-та нощ
Тъкмо идвам да разкажа Simple Smile че след процедуата пътувахме и сега седнах за малко на лаптопа. Може би разказът ми ще е малко хаотичен, защото информацията все още не ми е систематизирана в мислите, но да споделя, докато ми е прясно.

Първо да Ви кажа, че очаквах, че процедурата ще е за минутка-две, като се чака най-вече да хване упойката. Ами не .... над час отне. Действително - първо с лекаря поговорихме - какво очакам, къде може да се прилага и т.н. очерта зоните, снима ме. След това нанесе обезболяващия крем и се заех с "инфрмираното съгласие". След това започнахме. В началото беше поносимо. Но дойде един момент - при по-чувствотелни местенца, където болката стана нетърпима и си поисках инжекционна упойка. Поставянето й не го усетих изобщо, може би заради ефект ана лидокаин крема, а и се поставя с фина игла и в малко количество. За сравнение  - зъболекарската винаги я усещам и си ме боли, а тук - нищо. С инжекционната упойка - вече нищо, ама нищо не се усещаше. Само в някои малки местенца, където не е достигнала - имаше някаква чувствтелност, но предид това как болеше преди това - направо е нищо.

Самата процедура - започва се с правенето на "точки" (както имаше на едно клипче) - те са с по-силна енергия. След това между точките се минава с по-слаба енергия и реално се обхваща цялата кожа. Коментирахме с доктора, че са взели по-мощна машина, за по-видим ефект. И че има други машини, с които се работи само на точки, без да се обработва и между тях. И тъй като съм клиент, когото познава и знае, че съм много дисциплинирана, ще работи с по-силна енергия, за още по-голям ефект. Аз имах леко висване на кожата под веждата която прави една гънка в сгъвката. Както и исках кожата на целия клепач да се изглади, да се стегне, да е по-бебешка. Нямам някакви нетърпими и непонсими дефекти, но исках освежаване.

Разказа ми, че когато се работи с по-слаба енергия и само на точки - се получава най-вече ефект на освежаване, без по-видим лифтинг ефект. Ако се търси по-силен и видим ефект - трябва да се избере по-силна енергия и да се обработа и между точките. Методът е аблация - подобен на този от Вива, но е по-силен. При Вива - енергията пробива кожата и се доставя в дълбочина. А тук енергията е върху кожата и я "стапя" - т.нар аблация - стапяне, изпаряване. Както, като нагрееш косъм или найлон и се свива, така и тук. Човек по време на самата процедура усеща това свиване и изпъване. То се случва на момента, не се чака време Simple Smile Предполагам, че във времето се стимулира производството на колаген и освен моменталния ефект - ще има развитие и във времето.

След процеурата нанася успкояващ крем. За у дома изписва антибактериален и възстановяващ за след такива процедури. Аз имам няколко, за сега само Neocica ползвам - докато пътувахме - през 15 минути подновявах.

След процедурата - обработената кожа изглежда кафява. Все едно някое дете ме е гримирало с кафяви сенки леко несръчно Simple Smile Шофирах сама до вкъщи, и после потеглихме семейно. Кожата на клепачите ми е леко набъбнала - гледам и мигам спокойно, болка няма. Аз очаквах сериозен оток. Може би утре сутринта ще е повече, знаете след сън как е Simple Smile Със сигурност Neocica има големи заслуги при мен за доброто ми състояние в момента. И Арника - хомеопатичното взех. Трябва да Ви кажа, че нито децата, нито възрастен са ме питали "какво ми има". Предполагам си мислят, че гримът ми леко се е размазал Stuck Out Tongue Closed Eyes но аз в такъв вид не бих излязла навън, без слънчеви очила.

Препоръчаха ми носенето на слънчеви очила и ползването на слънцезащита. Дадоха ми на рецепция кремчета. Имам две снимки от колата. Ако някой иска да види - ще покажа. Вижда се колко е набъбнала кожата.Сега вече  това набъбналото го няма.

# 93
Благодаря, Алена. И да, бих видяла снимки, както и на по-късен етап, че да се види ефекта. Нещо взех да се навивам за тази процедура. Би ли споделила и цената, моля?
Момичета, преди време се коментираше тук МД кодовете, но да ви кажа, но не помня много добре. Ще се върна да потърся инфо, но междувременно, ако на някой му се споделя - питането ми е конкретно за зоната на марионетните линии, четох и че повдига ъгълчето на устните, а моите по природа са си леко увиснали и все ми придават тъжен и строг вид. Та и затова мисля да пробвам този метод. Ако имате мнение, ще се радвам да споделите.

# 94
Предлагам, да качиш снимка в темата за коледния грим. Сложи нюд червило, за да изпъкнат очите Simple Smile

# 95
  • София
a.l.e.n.a! Честито! Flowers Hibiscus
Знам, че всичко ще е от хубаво, по-хубаво. Heart

# 96
Честито! И аз бих искала да видя снимки,а също и как протича възстановяването...

# 97
  • в 1001-та нощ
Алена, какво стана с блефаропластиката, бре. Чакаме отзиви.
Тъкмо се бях загледала в тази процедура, ще ми се нещо за повдигане на горния клепач, не е много виснал, но натам отива.
И тия марионетни линии много ме дразнят, въобще отпускането на контура. Венус легаси / 6 процедури плюс 3 поддържащи/ правих, като започнах от януари тази година, имаше ефект, но като че май отминава, а 200 кинта на месец за поддържаща ми идва много. Май трябва нещо по-сериозно вече за моята възраст /46/... Pensive

При мен имаше леко отпусната кожа, без да има мастни натрупвания, торбички и т.н. и е подходщо. Процедурата се прави и около устата. Но за марионетните - само тази процедура не съм сигурна дали ще е достатъчна. За лицето, както описваш - аз бих направила Вива. Но за клепачите плазмата е по-силна и категорична от Вива. Поне на този етап - така ми се струва.

Цената за горен клепач е 700 лв. Бях решила да правя само него, но според доктора и отдолу в страни е добре да се направи. Обаче днес не бяхме предвидили време и ще го направим след Коледа. За под очите цената е 750 лв, но ако се направят заедно - в момента има промоция 1150 лв - та явно ще се възползвам Simple Smile и ще доплатя разликата. За долу ми излиза почти наполовина.

Ще Ви пратя снимки - на теб  и Zara91.

MayyaI Innocent благодаря  Simple Smile

# 98
 Здравейте и от мен.Моята първа корекция беше увеличаване на бюста.След това си уголеми устните с хиалурон но резултата беше за 4 дни.Ужас.Тези които  си слагат хиалурон  може ли да ми кажете първият път колко мг сложихте

# 99
  • в 1001-та нощ
Първия път - 1 мл.

# 100
И на мен ми сложиха  уж 1мл .Резултата беше само сутрешно подуване и тотално изчезване след 4 дни.Нямаше и помен от манипулацията.

# 101
  • в 1001-та нощ
Какъв филър ти поставиха? Кой лекар, в коя клиника?

# 102
В Германия си ги правих.Марката мисля, че беше juvederm,но според мен тя ми сложи половин мл

# 103
Здравейте, извинявам се ако вече е коментирано, но исках да попитам дали някой е третирал стрии( от бременност са), става въпрос за Venus Viva.Ще се радвам да споделите мнение и за други неизвестни за мен процедури.
Весели празници!

# 104
alena, може ли снимки и за мен? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт