Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №16

• 86 139
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Жана, благодаря ! Силно се надяваме на някакво чудо утре! Ще пиша тук веднага като научим резултата ! Но какъвто и да е той, ще го приемем спокойно и ще продължаваме да се борим, както всички момичета тук, за да постигнем мечтите си!
Весели празници на всички! 🎄❄🎊🎁❤

# 106
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО  пожелавам на всички Ви да сте живи и здрави!

# 107
Чхг - 4.21 ......За съжаление кръвният днес потвърди отрицателният уринарен! Чудя се има ли смисъл да звъня днес на Топалова или на София и да питам трябва ли да си спра лекарствата или направо да ги спирам?
Нашето коледно чудо не се случи, надявам се през новата година да ни чакат повече радостни моменти!

# 108
Честита Коледа!
Клео, съжалявам за отрицателния резултат.

# 109
Клео 🤗 Съжалявам.
Нека следващия ви опит бъде успешен и двойно бебеносен 💙

Хубави празници на всички 🌲🌟☄⛄💫

# 110
  • pLOVEdiv
Клео, съжалявам за разочарованието,
Маци! На любимия ми празник ти пожелавам от сърце това да е последното такова и скоро да имате повод за празнуване без алкохол!
На всички страхотни момичета тук, които са ми най-голямата опора през последната година, желая добрият старец да донесе безброй спиращи дъха моменти, красиви спомени, топли чувства и здраве, за да се радвате на всичко, което ви предстои! Нека Коледното чудо не подмине нито една от вас и на днешния ден започнат да се сбъдват най-съкровените мечти на всяка! Бъдете благословени! Прегръщам ви!   

# 111
Момичета честито Рождество Христово! Нека Бъдем здрави за да успеем да осъществим мечтите си! Късмет на всички независимо в какъв етап се намирате. Heart 

# 112
Клео съжалявам за резултата. Пожелавам ти в най - скоро време да сбъднете своята мечта.
Момичета честито Рождество Христово!

# 113
Их, Клео, така се надявах друго да напишеш Sad Много съжалявам...

# 114
Клео, много съжалявам, миличка...цял ден НЕзнам какво да ти напиша....
Пожелавам ти това да е последното разочарование в семейството ти и живота ти.
На всички момичета, желая много любов и сбъднати коледни чудеса. На всеки се налага, да плати понякога висока цена, но в крайна сметка, винаги си заслужава. Вярвам в чудеса, въпреки и благодарение на тях съм се съхранила!
Честито Рождество Христово!:heart:

# 115
Клео, съжалявам за резултата,миличка! Пожелавам ти кураж и да не губиш вярата си в чудеса,защото те се случват!
Честито Рождество Христово,момичета! Бъдете живи,здрави, щастливи и обичани!

# 116
Клео, съжалявам за отрицателният резлтат. Но както се казва - Нова година - нов късмет. Не спирай да вярваш и съм сигурна, че и твето чудо ще се случи!
Весели празници на всички и много положителни резултати!

# 117
Здравейте. За позната става въпрос. Интересуват се от инвитро, но как и защо не знаят. Май има 3 безплатни опити. В Селена могат ли да ги направят? Ако не,къде се правят тези безплатни опити? Как става процедурата? Четат,четат но в интернет информацията си противоречи. Заплаща ли се нещо допълнително?

# 118
Как и защо ще им обясни лекарят който си изберат и при който започнат.
Имат право на три финансирани опита от ЦАР, да, стига да покриват критериите за кандидатстване на фонда.
Заплащат се допълнително някои неща, но това отново зависи от самата двойка и нейните проблеми. Изследванията, които са задължителни преди процедура също се заплащат от пациентите, фонда не ги поема.
Понякога преди инвитро се налагат други  неща, например лапаро или хистероскопия, просто трябва да се направи един преглед и съответно някакви изследвания (д-ра ще каже какви), за да се види най-общо за какво става въпрос и тогава да се прави сметка на финансите, които ще трябват.

# 119
  • pLOVEdiv
Жана- енциклопедията! Hug
Тед, твоите приятели трябва да помислят, ако заплащането е водещо при избора на клиника, то Селена едва ли ще е тяхното място! Има страхотни специалисти, страхотна апаратура и статистиката им е много над средната за страната! Фонда финансира 5000лв. и за одобрение се чака поне 6-7месеца! За да кандидатстват трябва да имат и.документи за произхода на проблема и изследвания! По груба сметка , в най -добрия случай ще им трябват още към 3000лв.  Има клиники, в които излиза доста по-евтино , но и статистиката им не е толкова добра - демек шанса да се случат нещата по-бързо и съответно евтино! Трябва да помислят също пътува ли им се до София или изборът ще е само в рамките на Пловдив! Съветът на Жана да се ориентират към конкретен доктор е най-добрия и според мен! Най-важно е нещата да станат бързо и без травми!
Мисля Ema ми беше изпращала сравнителна статистика на клиниките от 2016г. , мога да я потърся, ако ти представлява интерес! При всички положения пожелавам успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт