Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №16

• 86 140
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Коледа е ...да си пожелаем само хубави неща . Предложиха ми да направя цветна снимка ,хистероскопията не дава ли информация като снимката ?Страхувам се от болката ,ако може да се вклю4и някой ,който е правил снимка наскоро .

# 121
Нищо страшно няма при цветната снимка имам две макар че и аз съм бъзла ако те е много страх може да е направиш и с упойка важен е резултата след нея за което ти желая късмет

# 122
Аз бях с упойка при цветната снимка.Имах лека болка като преди цикъл след това.Тъй че ако искаш я направи с упойка.

# 123
Мойта снимка никога няма да я забравя. Няма такава болка. Аз се подведох по сестрата, че болката без упойка е търпима, няма такова нещо-живо клане. Добре, че бях вързана на др. Ненев му разбих корема. Още повече и двете ми тръби бяха запушени - ужасна болка. Не се лъжи без упойка.

# 124
Аз бях с упойка при цветната снимка.Имах лека болка като преди цикъл след това.Тъй че ако искаш я направи с упойка.
+1
На Минев пациентките всички правят с упойка ЦС, понеже има опастност ако е без упойка да стане спазъм и да даде некоректен резултат.

# 125
  • pLOVEdiv
според мен болката след това зависи от състоянието на тръбите! Ако са срастнали или запушени няма как да не боли! Моята също беше с пълна упойка и ме боля доста след това! Но целта е оправдана, ако сега трябва да го повторя -лягам и стискам зъби, без да се замисля!

# 126
Аз правих цветна снимка в Селена на 01.11,17г. Изобщо не са ме питали дали искам упойка-слагат задължително. И двете ми тръби бяха нагънати , но пропускливи. След цветната снимка отидох на работа и изобщо не съм имала дори лека болка след това. Цената беше 400 лв.(ако ви интересува).

# 127
Аз да си призная много бях стресирана преди цветната снимка, чак треперех дакато ми слагаха упойката.Ама до тогава и в болница не бях влизала, чак поисках мм да е до мен в стаята Joy . Но страха ми е бил напразно.

# 128
Момичета, готова съм за действия отново! Имам нова стратегия, която ще обсъдя вдругиден с Топалова, защото ми писна да се подценява този мъжки фактор и в чужбина и в България и след 3 трансфера да няма дори имплантация и след 3 опита да събирам пак сили за 4!
Моля ви да ми препоръчате уролог в Пловдив. Искам да питам и някой правил ли е SDI тест и ако резултата от него е бил лош, предложено ли е някакво лечение след това ? Ще трябва вече да действам на своя глава и да убеждавам доктора срещу себе си да не се пренебрегва мъжкия фактор и поне да се направят някакви изследвания в тази посока , за да получим поне някаква информация, а не да действаме напосоки! Явно само на мен ми е ясно, че ни трябва също ИМСИ ,а и предимплантационна диагностика, която за съжаление знам, че не предлагат в Селена.
Да започнем с уролога, моля ви дайте предложения!

# 129
Клео, при твоят резултат е имало имплантация, която не е успяла са се развие.

# 130
Да, именно заради тези повтарящи се имплантационни неуспехи и спиране на развитие на останалите ни в лабораторни условия ембриони преди 5 ден , искам да правим допълнителни изследвания на ММ и SDI тест за ДНК фрагментации! Единствено досега Др Градинарска беше на мнение, че лошата спермограма и най-вече морфологията е твърде вероятно да крият неприятни изненади!

# 131
Морфологията е гадорийка, понеже не само пречи да са качествени ембрионите, ами и доста често е причина за ранни аборти. При нас беше именно това причината за миседа според мен.
ММ ходеше при Кабадозов, после при Ибришимов. Ибришимов много се постара, въртя най-различни лекарсва, добавки и схеми на прием. Съесем слабо подобрение обаче  имаше, при нас си беше жив късмет работата.
С олигоастенотератозооспермия е ММ.

# 132
Мерси , Жана . И аз намерих инфо в нета за Кабадозов. Ще се опитаме да организираме нещата в следващите работни дни, защото ММ лети обратно за Лондон на 7 януари. И ние сме с всичките тия екстри -олигоастенотератозооспермия! И аз си знам, че ни трябва голям късмет, за да успеем, но няма да се отказваме!!!

# 133
Никакво отказване ! Ще се получи, въпрос на малко време е просто.

# 134
Здравейте,някой от групата беше пила Бианацид - как го взимаше х1 на ден? дъвче ли се ,смуче ли се ,преди или след храна?

Общи условия

Активация на акаунт