Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №16

• 86 143
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Весело посрещане и от мен момичета! Пожелавам ви 2018 да е късметлийска и щастлива за всички ни, да сте живи и здрави вие и семействата ви.

# 151
Момичета, весело посрещане на новата 2018 и от мен! Нека тя ви донесе много здраве, щастие и сбъдване на най-съкровените ви мечти!

# 152
Весело посрещане на Новата година на всички като желая здраве и много щастие. Тъй като реших през новата година да сменя лекаря и се насочих към д-р Ставрев имам питане дали той прави инсеминация? Бях вече на преглед преди месец и половина но тогава говорихме само за инвитро. През март ще подадем документи чрез ЦАР но до тогава ми се иска ако може да пробваме с инсеминация. Щастлива нова година с много късмет за всички!

# 153
Момичета, весело постещане на новата година. Нека донесе на всички ни здраве, щастие и много сбъднати мечти. Нека 2018 е година на бебетата и всяка от нас прегърне своето ангелче Heart EyesHug

# 154
Мира_голд да д-р Ставрев прави инсеминации.

# 155
Благодаря за бързия отговор. Дано 2018 бъде сбъдната мечта за всички. Аз още на 02.01 ще си запиша час. 2017 не беше много успешна; затова реших и лекаря си да сменя.Flushed

# 156
Мира 🤗 успех !
Дано съвсем скоро да имаш добри новини

# 157
Благодаря Live love,  дадох  месец два почивка и от новата година сериозно с нови сили и надежди напред. Желая ти много скоро хубавата новина да посрещнеш и ти, както и всички, които са тук.

# 158
Весело посрещане на новата година, момичета Simple Smile. Бъдете здрави, весели, щастливи, обичани, красиви Heart Eyes

# 159
Щастливо посрещане на новата 2018 година,мили момичета! Нека тя донесе на всяка една много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти🎉🎉🎉

# 160
Весело посрещане на новата година и от мен бъдете много много щастливи

# 161
Мацки, знаете ли дали д-р Ставрев утре ще е на работа?

# 162
Момичета за много години много здраве любов и всичко най през новата година

# 163
  • pLOVEdiv
Невир, да, аз имам час утре Simple Smile :*

# 164
Краунд, благодаря ти много Heart звънях в клиниката да питам, но никой не вдигна и помислих, че и утре няма да го има. Как си ти?

Общи условия

Активация на акаунт