Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №16

• 86 473
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • pLOVEdiv
може би почиват днес, но все си мисля,
Че трябва да има дежурни. Звъниш на стационарния нали? Него го пренасочват към задната рецепция, когато са в съкратен състав, а та работи заради родилното винаги, мисля Simple Smile
Аз съм чудесно, едва изкарах до 12ч снощи с една лека дрямка от 22:30до 23:45 Joy

# 166
Честита Нова година момичета! Нека 2018 година бъде успешна и бебеносна за всички.

# 167
Честита Нова Година на всички Ви тук,пожелавам ви тази 2018 да е нашата година,желая Ви първо да  сте живи и здрави,защото това е най-важното много тлъсти чхг .от там сърчица и за финал едни ревливи бебета 😚😙😘
Аз да ви кажа,че и нк клетките ми излезнаха от имунологичня пакет и там всичко е добре 😢😢не съм се спряла да плача от сутринта ,защото само цитогенетичните не са излезнали 😢 и 100% ще е проблема в тях , а те нали не се оправят ,защото всичко е гени 😢😢😢ужас 😢може ли да съм такъв карък 😢

# 168
Iskra, недей така. Не е казано, че трябва да има проблем в тях, може и те да са добре. Понякога всички изследваня са наред и нещата пак се получават по-тръдно. Горе главата, няма място за отчаяние.
Краунд, ти как си? Би ли споделила впечатленията си от Даниел Ставрев, колебая се между него и Петрова за женската консултация и още нещо, ако си водя ЖК при някой от тях болничните пак ли трябва да си ги заплащам?

# 169
  • pLOVEdiv
Неви, аз съм била и преди при него, когато е замествал старшия и съм с много добри впечатления. Доста подробен, по-обяснителен, сам ми каза ,
Че той ще ми пуска болничните и изследванията от сега, но ако някой знае как де заплащат нека сподели, моля. Аз последния болничен го взех от пето дкц, по съвет на Жането и беше 20Лв. При Петрова не съм била, но знам,че доста напред се записват часовете, чувала съм, че е много добра, но лично нямам впечатления, но Д. Ставрев е младо момче и още като че ли не го е ударило това безразличие,  личи, че му е интересно и си харесва работата. Доста се занимаваше с мен, показваше ми, пускаше ми тоновете на едното и на другото бебе...доволна съм, определено!
Аз пък от своя страна искам мнение за доктор Стратиева, по съвет на Ставрев днес записах час за фетална морфология при нея и ми се иска да събера впечатления. Simple Smile

# 170
  • София
Честита нова година, момичета!
Пожелавам на всички ви една прекрасна и емоционална 2018 г., изпълнена със сбъднати мечти - ревящи на ръце или на топло все още в коремчето на мама! Много здраве и щастие на вас и семействата ви! Нека това е нашата най-щастлива и късметлийска година!

# 171
За много години ! Желая ви много сбъднати мечти ! 💜🎉🌸
Аз бях на ЖК при Петрова и като я попитах за болничните, тя ми каза, че на регистратурата ще ми кажат какво и как. Тоест трябва да се заплащат по 80 лв. всеки месец, независимо, че се ходи там на ЖК. Безплатен е само последният 45 дневен болничен преди раждането.

Аз бях на ФМ при Стратиева в 21 г.с., харесах я. Шегуваше се и се смееше, а аз харесвам такива хора и лекари. Видя ме, че съм се спекла и доста се опита да ме предразположи и успокои.
Не ми е обяснявала кой знае колко подробно всичко, но за мен беше важно само да знам, че всичко с бебето е добре. За 110 лв. обаче ми даде само 5-6 черно-бели снимки, нямаше диск, нищо. Това леко ме разочарова, но иначе към самата нея нямам забележки, доволна съм.

# 172
Краунд, Жане, благодаря ви страшно много. И аз бях чувала преди, че независимо че ЖК се води при тях болничните се заплащат по 80 лв , но ще попитам момичетата на регистратурата, като отида.

# 173
Честита Нова Година , момичета! Нека бъде хубава и успешна за всички! 🎉🎊❤
Жана, благодаря ти за информацията за д-р Ибришимов! Днес го посетихме, останахме впечатлени! Проблеми никакви не откри, изпрати ни за хормонални изследвания и каза ММ да продължава с витамините и добавките!
Искра, не се притеснявай излишно преди да са излезли резултатите от цитогенетичните. Напълно възможно е всичко и там да е наред, понякога няма обяснима причина за неуспеха, затова въпреки всичко трябва да продължаваме да се борим до постигане на желания резултат!

# 174
  • pLOVEdiv
Жане, благодаря за инфото, сега ще знам като няма да ми дадат видео да показвам, ще взема целия катун с мен да гледат хахаха Hug
Искре,аз напълно умишлено не взимам отношение , защото не съм капацитет, но мисля, че няма непоправими неща. Нагласата наистина е много важна. Всичко ще се получи, имай вяра. Няма причина да се разстройваш, че резултатите са ти добри! Kissing Heart
Прегръщам ви, сладури Hug

# 175
Клео, радвам се, че сте го харесали, наистина се постара с нас човекът ! Дано ви помогне ! Hug

crowned, глей ся на тебе да ти даде диск Joy и направо ще се почувствам лично засегната Laughing Hug

Искре, споко, душо. Хората са измислили ПИД -а. Е, скъпо струва, но пък е сигурен метод. Всеки открит проблем вече е половин проблем, защото започва да се работи по въпросът с решаването му и не се стреля на сляпо. Така искам да разсъждаваш ! Hug

# 176
За много години,момичета! Нека новата 2018 година донесе на всички здраве, щастие, хармония и сбъднати мечти!!!
 За ЖКто да попитам от кой месец се започва? Аз нали предния път бях прясно дошла от Германия и ме светнаха,че имам право на ЖК чак в 4ти месец,а до тогава ходех само при А.Ставрев. Аз обаче тогава избрах друга клиника,защото ми бе тогава по-удобно и бях много доволна. Но сега се чудя да си остана в Селената. Чувала съм от 2 приятелки не много позитивен личен опит с Дани Ставрев, противно на позитивните мнения тук. Едната например ми каза,че като той е разбрал,че тя няма да ражда при него,а при Минев е започнал да я таксува за всеки ехограф и я "претупвал". Другата пък не беше доволна,защото не бил открил някакъв риск с хемоглобина й и кръвното налягане и тя накрая го сменила даже. Интересно ми е също така колко ехографа са безплатни за цялата бременност, и как протичат прегледите? Питам,защото при другия ми доктор с първата бременност не ми взе и 1 стотинка, първо винаги сестрата ме мереше-обиколка на корем, килограми и кръвно налягане и си спазваше часовете. В тази връзка док.Д.Ставрев и док.Петрова спазват ли си часовете? Мерси много предварително! Затрупах ви с въпроси  Grinning

# 177
Първият ми преглед по ЖК беше в 13 г.с. при Петрова.
Обясних ѝ, че съм бременна от ин витро при Минев и че ще си ходя основно при него.
Тя е много готина и усмихната, никога думичка на въпреки не ми е казала, все е една ведра и мила. Не ми е обръщала кой знае какво внимание, но и аз не съм и очаквала нещо особено. Освен това имах изключително лека бременност, та не ми се е и налагало да ми се обръща по-задълбочено внимание. Нито веднъж не съм теглена, нито веднъж не ми е мерен корема. Питаше ме мен колко кг съм. Simple Smile Но пак казвам, аз не разчитах на нея за основните прегледи, а на Минев, така че за мен всичко си беше окей.
Чакала съм по час, час и половина всеки път за преглед, направи ми три безплатни ултразвука за бременността.
Каго цяло съм доволна като за безплатни консултации и ако някога имам второ дете пак бих се записала при нея.

# 178
Здравейте момичета!  Жела ви една щастлива и слънчева година! Бъдете здрави и с много топлина в сърцата! Аз си дадох малко почивка от темата "бебе" по празниците и не съжалявам. Въпреки започналата подготовка за трансфер  (днес ми е 7ми ден) гледам да се разсейвам и да не го мисля много. Днес понаваксах с темичката ... Стискам палци на всички ни! Знам, че рано или късно ще се сбъдне и най-голямата ни мечта .... Само трябва да си дадем време! Прегръдки на всички! HeartHug

# 179
  • pLOVEdiv
Русалия, аз чаках 10-15 минутки, също с влизането му казах, че бременността ми е инвитро при Др. Ставрев старши и дори направихме схема кога ще ходя при единия и кога при другия. За преглед не ми е взел и левче, но и мен не са ме теглили и мерили. Мисля, че се полагат три безплатни ехографа за бременност и някакви кръвни от сорта на пкк всеки месец и секрет. Останалото вероятно се заплаща.
Блис, всичките ми свръхчовешки сили са насочени към теб през следващите седмици! Теглила съм ти една бяла магия за бебета и няма мърдане! Heart

Общи условия

Активация на акаунт