Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №16

• 86 507
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Мдаа, имаме леко затишие,но се надявам да е за добро!
Брезеида, момичетата добре са го казали, изчакай и ако си добре, действай. То все може да има нещо. Мен ме отлагаха за стимулацията точно,защото бях лепнала гаден вирус,но си струваше чакането.
Краунд, бъди все такава пушка!!! А аз предната бременност нарочно така си съчетавах Ставрев с ЖК,че горе долу на 2 седмици бях на преглед:-)
Краси, да са ти живи и здрави именниците на патеричка!
Миленка,а ти как си?
При мен от 3 дни ми е едно странно,защото не усещам абсолютно нищо. Все едно не съм бременна. Сигурно е затишие пред буря. Дано ми се гади по-малко,отколкото предния път,но с близначетата едва ли ще имам тоз късмет...

# 226
Благодаря за пожеланията момичета  Heart .

# 227
Краси да са ти живи и здрави ,защото това е най-важното !
 crowned ти си силна мадама пушка ще си и още как...(пу пу да не те уручасам)
Русалиа ами дано да ти дойде някоя друга киселина или гадене ,да не се притесняваш😃 просто ей така да ти напомни ,че си бременна 😙 и да се пазиш 😙
Оххх чаках някоя от вас да пише ,че и аз така съм се притеснила за пусти цитогенетични (може да съм банално,ама много ми е притеснено,че ще се окаже нещо нелечимо) чакам ги с нетърпение на 11.12 ги пуснах ще звънна на 11.01 дано да са излезнали ,че ще се спука ммммм..

# 228
Искре, аз пък мисля, че ще е всичко в норми Simple Smile

# 229
  • pLOVEdiv
Русалия, аз ще те успокоя, явно не зависи от броя на ембритата, защото аз съм повръщала общо 10тина пъти..никога два пъти в един ден и почти никога два поредни дни. Не ти ли става вече сънливо и лежерно.... аз съм така отпреди трансфера още хахаха Аз също моите повръщания ги намирам успокояващи, колкото и да е странно Yum
Искре, моля ти се, не позволявай на тези мисли да се прокрадват в главата ти! Няма нелечими неща! Позитивна те искам, ще се покаже от някъде пущината и ще я разкостите!
Миленка, изпращам ти много позитивни мисли, знам че моментът наближава и сигурно е адки вълнуващо. Накупихте ли вече всичко за бебка?
Краси, чакам инфо и от теб съвсем скоро Hug

# 230
Аааа аз още номер за фонда нямам....ще си чакам сигурно една година заповед, което не ме устройва.Ако тръгна на работа няма как да ходя на прегледи и прочие Sad.

# 231
  • pLOVEdiv
нали уж тръбят, че сега нещата ще стават значително по-бързо... ебати държавата сме. Изчакай този месец да мине и им дай малко зор по телефона. Иначе решението е ясно - просто няма да се връщаш на работа хахха 100% имаш и бая отпуска натрупана, сигурна съм, че ще се наредят нещата в движение и то по най-добрия начин!
Пих една бира и нищо ,ама изобщо, не може да ми помрачи позитивизма днес! Наздраве Heart

# 232
Само така те искам Kissing Heart

# 233
Момичета благодаря, че ме мислите.
От днес започнах с великото пране и после и с гладенето / по принцип това най не го обичам/. Колкото повече наближава момента толкова повече ми се иска да я гушна, но да не бърза, да си стой на топличко. Иска ми се с всичко да сме готови до 9 месец / остават 3 седмици/ и после да се наслаждавам на коремчето и на почивка. Тя тези дни е доста активна от рани зори. Мъчат ме само киселините, но с Гавискон се понасят. Тези дни ако знаете само какъв апетит ме гони за компот идея си нямате. Като невидяла съм, а по принцип не съм почитателка на компотите. Тези дни съм изпила и изяла толкова колкото до сега през живота ми.
Русалия не е задължително да имаш непрекъснато екстрите на бремеността. Аз например до сега нито веднъж не съм повръщала, само гадене имах известно време. Пожелавам ти, а и на другите момичета да имате лека бременост.
Теди ми се губи нещо, дано всичко да е ок при нея и да е заета с подготовката.
Прегръдки на всички ви!

# 234
Flowers HibiscusЗдравейте на всички Kissing Heart,от много време не съм писала,но ви следя всички.Благодаря ти Миленка,че ме мислиш.Основната ми работа е да си почивам,по-скоро лежа по нареждане на доктори.От вчера съм в 34г.с. трябва поне още две седмици да стискаме с малките мушмуроци.Макар,че започнах да ги усещам ниско долу.Момичето е с главата на долу,но момчето е седалищно и главата му е точно под ребрата и хубаво си ме подбутва.По размери са добре,по 2.200кг. и 2.300кг. Декември месец изкарах два вируса,ей така на крак.Киселините още си ме мъчат,добавям и леко оттичане на стъпалата,малко трудно си обувам обувки вече.Изобщо голяма веселба,но ще търпя,няма друг начин.На финалната права сме.От подготовката чакаме кошарите,иначе за дрехи и други работи ми е едно спокойно,лежерно.Мислим другата седмица  със списъка в магазина и всичко на едно.
На всички през новата година пожелавам много късмет,стискам палци на всички в процедури или им предстоят такива.Да чуят най-добрата новина и винаги да вярват,че нещата се случват.
Много се отплеснах в писането,прегръщам ви и целувки.Heart Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

# 235
Теди, много хубави мерки имат бебчетата.Стискай кълки и ще се гушкате скоро. Аз съм в едно тегаво настроение и ми е кривооо...

# 236
Красиии,недей така,каквото и да има всичко ще се нареди.Flowers Hibiscus

# 237
  • pLOVEdiv
Тединка, нещата звучат чудесно. Най-важното е, че ти се държиш мъжки и се чувстваш добре. Още мъничко и ще даваш акъл как се гледат близнаци.  Стискам палци и аз всичко да е наред.

# 238
Теди, ти си герой! Дръж се, време не остана! Ето кой ще дава консултации за близнаци,както каза и Краунд Simple Smile
Краси, ама защо цяла година ще чакаш за номер? Те не ги ли дават вече по-скоро? Не се вкарвай в гадни филми,само романтични и комедии,ей😍
Миленка, време не остана и при теб! Чудесно е,че не си повръщала,но аз с първата бременност започнах с гаденето и повръщането горе долу от сегашната ми г.с. [8] ,а все още нищо. Помня,че и предният път се притеснявах доста,че нямам никакви симптоми,а после като започна кошмарът си казвах"ми ти направо си ги поръча тез екстри". Та реших да не се тревожа излишно,ами да си изчакам прегледа след 10тина дни и ще покаже как са нещата. Дано с бебчетата всичко е наред!

# 239
Красии 🤗 и аз съм крива тези дни , ама много !
Пусках 10 изследвания и няма едно да е ОК  
АМХ и инхибин да не говорим.
Предвид ЕМ очаквах гадни резултати, ама чак пък

Скоро ще се раздвижат нещата с фонда.  И аз чакам 🤐

Миленче, като чуя гладене и се правя че не съм чула 😂 ама неизбежнО е

Кроу  , върви ли тортояденето...чета за некви бирички, да не вземе да им хареса на децата....по една бира и да спят сладко 😃

Теди , прекрасни новини ... сигурно е доста забавно всичко да е Х2 . Мечта ! Момче и момиче.😇

Общи условия

Активация на акаунт