Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №16

• 86 481
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, моя Ц отново ме изненада неприятно 😡 от снощи зацапа и си правих сметки без кръчмаря, да си пусна АМХ, инхибин, фсх , и други хормони, витамини и т.н в събота (ден 2) обаче негово величество Ц реши, че до днес до 13:00 само ще цапа , та остава за понеделник 🙄
Толкова кисела не съм била скоро 😣
Мрън!

# 211
Здравейте,момичета. Започвам от утре с Мериоферт и Гонал. Бог напред и ние след него! Успех на всички!

# 212
Ливче, ясно е, че имаш право да киселееш, но утре по-добре се наслаждавай на уикенда и понеделник е чудесен ден да си направиш изследванията!
Дани, желая ти късмет и стискам палци за бърза и успешна процедура!
Ние днес се срещнахме с Градинарска! За втори път я посещаваме в последните месеци! Много успокоително ни действат разговорите с нея! Истински професионалист ! Та тя ни убеди ММ да си сложи трите инжекции Омнадрен и ще я послушаме. Иначе също остана изненадана от продължаващия напредък в спермограмата,особено кинетиката и преживяемостта . Каза ни да продължаваме със същите добавки, пусна ни и на двамата витамин Д , за резултата от SDI теста каза, че положението не е толкова зле на фона на другите стойности в спермограмата и ние й вярваме! Надява се, че е напълно възможно след 3 месеца преди следващия ни опит резултатите на ММ да са подобрени и с помощта на ИКСИ +ИМСИ и МАКС и ПИД ..... да успеем! И ние се надяваме и вярваме, че ще ни се случи!

# 213
Здравейте и успешна нова година на всички! Клеопатра питахте ли за цената на имси и макс колко ще струва, защото аз като питах в клиниката ми казаха за Имси около 500?

# 214
За МАКС цена не сме питали, за ИМСИ-то и аз знам , че е с около 500лв отгоре на цената на ИКСИ-то. Не попитах и за точната цена на ПИД, но разбрахме днес от Градинарска , че Селена имат договор с две турски клиники и пробите от ембрионите се пращат в Турция за изследване .

# 215
Благодаря за информацията!

# 216
Днес сутринта вече му биха на ММ първата инжекция тестостерон, втората ще е след 25 дни.Витамин Д - излезе днес резултата, и двамата сме със задоволителни стойности в оптималните граници . Посетихме и един фитотерапевт , т.е. билкар и се запасихме и с чайчета, етерично масло и един куп инструкции за йога, редуване на топли и студени душове .....Горкият ММ и без това работи много, а сега ще има и допълнителни занимания! 😂
Утре си заминаваме,но мисля , че за няколко дни направихме всичко възможно и сега остава само да чакаме да минат три месеца.

# 217
Голямо затихие, надявам се всички да сте добре заедно с бебоците.
Прегръщам ви.

# 218
Здравейте момичета! Какво мислите относно наближаващата грипна вълна, зо която непрекъснато се говори и евентуална стимулация към края на месеца? Май е по- добре да се изчака до следващия месец.

# 219
  • pLOVEdiv
Верно позамлъкнахме всички Simple Smile Аз рапортувам - пушка съм, бебоците  надявам се също, ще разберем чаааккк на 16ти, когато съм на преглед. Удря ме на Жането синдрома - след преглед 2 до 3 дни съм спокойна и после ме цъка параноята. За капак пак имах леко кървене няколко пъти, на на последния преглед Ставрев каза , че е от третия емброин, който все още е наличен и трябва да се резорбира. На 20ти сме на фетална морфология и много, много се надявам да ми кажат половете, вече пети ден сънувам момче и момиче ххахахх и те така, понеже не правя нищо по цял ден, нямам с какво друго да ви се похваля Simple Smile Heart

# 220
Brezeida аз имах лека настинка в началото на стимулацията през септември,Топалова ми каза, че това не е проблем стига да няма температура, тъй като само високата температура е потенциално опасна при стимулация .

# 221
Краси, Честит Имен Ден на малкия сладур ! 💗
Малко на патерици, за което се извинявам, но вчера съвсем се отплеснах, че цял ден мерих улиците. Grinning
Да е много здраво, щастливо и будно дете, да слуша и да е винаги усмихнат ! Hug

# 222
Мерси, Жанче! Даже именниците са ми двама, баща му също празнува Simple Smile .
brezeida- , аз също имах настинка по време на  стимулацията и Д-р Минев ми каза, че ако се задълбочат нещата няма да имам трансфер. Иначе и да има грип ти като си си добре си правиш стимулация, и си свиркаш.
Краун, все така да си пушка!

# 223
  • pLOVEdiv
Красинце, поздрави и най-добри пожелания и от мен, на лека патерица. Да са ти живи и здрави и двамата мъже . Мерси за миличките пожелания Hug

# 224
crowned и аз ти пожелавам да си все така и на 20 да се покажат бебоците.
Краси да са ти живи и здрави именниците .

Общи условия

Активация на акаунт