Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №16

• 86 479
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря, Меги, успех и на теб :* давай инфо като можеш Hug

# 196
Мерси! И на теб успех!  Hug

# 197
  • pLOVEdiv
Меги, не успях да намеря моите от седми ден, но на втори ми е бил 97.0 ,изобщо не се притеснявай - приемаш стабилно количество от този хормон. Моята логика е, че в тялото ти трябва да се симулира бременност до трети ден от зачеването, за да се върнат ембритата и да са в благоприятна среда. Демек нивата на хормоните трябва да са горе долу като след пункцията. По естествен начин така биха се случили нещата - няма да чакат да ти спадне хормона след оплождането. Разбира се това са разсъждения на човек, който няма общо с медецината....
Не се притеснявай - всичко ще е наред... Hug

# 198
Crowned, благодаря!  Hug Знам че е от естрогените, но ми направи впечатление, че е много висока стойността, но и най вероятно така трябва да бъде.
Благодаря за подкрепата, момичета! Heart

# 199
  • Пловдив
Можете ли да ме ориентирате за цена на лапароскопия (киста) в Селена?

# 200
Клео, респект за това,че сте такива борци,а с този ваш позитивизъм и готовност ще постигнете всичко!
Момичета, днес на прегледа при док. се оказа,че и 2то ембрионче се развива😍 И 2чките са тук.Едното е малко по-голямо от другото,но уж док.каза ,че за сега нямало нищо притеснително,защото зависело кога са се импланъирали. Малее ще си имаме още 2 слънчица. Направо се чудя как да се настройвам,защото в нашия случай стана "днес има,утре няма,по-други ден пак има". Въпросът ми е към тези от вас,които поради различни причини са им отпадали ембриончета-в коя г.с. бяхте,когато отпаднаха окончателно? Знам,че няма сигурни неща,но ми се иска да се настроя,че ще са 2чки,а ме е страх. Док.Ставрев е толкова пестелив в обясненията.Само каза"На този етап и двете са се захванали, развиват се,ще видим как ще е за напред." Попитах го,след като са 2чки трябва ли да правя нещо по-специално,но ми каза "не засега". След 2 седмици пак съм на преглед. Ще се пръсна от вълнение! Пожелавам на всички с предстоящи стимулации и трансфери да са успешни, чакащите да видят 2те чертички, на бременните-леки оставащи дни и живи и здрави бебета на финала!

# 201
Можете ли да ме ориентирате за цена на лапароскопия (киста) в Селена?
2016 година беше 900лв

# 202
  • pLOVEdiv
900Лв е диагностичната лапарооскопия, на мен за лапаро с премахване на миома ми взеха 1300Лв Simple Smileпопитай за всеки случай на регистратурата
Русалия, това са страхотни новини, не се чуди! При нас третото ембри отпадна някъде към 8ма седмица, просто спря да се развива, всъщност, до последно се развиваше, просто на прегледа, на който трябваше да чуем три сърчица чухме две
Hug .

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 17:03 от crowned

# 203
Русалия страхотна новина. Стискам палци до края да са си двечките.
При мен в началото бяха две, но в 7 г.с, когато трябваше да чуем две сърчица, чухме едно.

# 204
Русалия , това е чудесна новина ! Хубавите неща ни изненадват, когато най-малко ги очакваме! Дано всичко да е наред докрая!
Днес излязоха хормоните на ММ- нисък тестостерон на Долна граница, висок пролактин, ФСХ и ЛХ- горе долу в приемливи стойности. Бяхме при Ибришимов , той препоръча да повторим пролактина, изписа и инжекции омнадрен за вдигане на тестостерона. Относно резултата от SDI теста  - вдигна рамене и каза, че нищо не може да се направи......
Утре следобед сме при Градинарска да чуем и нейния коментар.

# 205
Клео, дано да помогнат тези инджекции, на ММ също му ги бяха изписали, но той отказа да си ги бие, тъй-като това е изкуствен тестостерон и подтиска собственото производство на тестостерона. След като ги спре, ще трябва да търсите др. начин за покачване на естественият тестостерон. С две думи, това е само временно решение. А вит. Д изследвахте ли? Обикновено при нисък тестостерон, вит. Д също е със занижени стойности.
Русалия, стискам палци и за двете ембриончета, да продължават да се развиват.

# 206
Да Меги знам , че е изкуствен тестостерон и няма да си ги бие, директно го заявихме на Ибришимов , но той човека ни ги изписа - това му е работата! Витамин Д не сме изследвали, за пръв път чувам от теб, че е свързан с тестостерона ,  много благодаря за което, ще го вземем впредвид !

# 207
Жанеее,Мире благодаря за подкрепата 😚😚
Блисче  стискам ти палци 😚😚
Клеопатра направо ахнах,като четех постовете ти 😍 страшно много се радвам,че си добър пример в темата...че не трябва да се отказваме и ,че има за всичко решение (а не ,като мене 🙈🙉🙊 ) вярвам,че всичко ще се нареди рано или късно при вас😙😙
Русалиа поздрави и целувки 😙
Милена Шапкова тежи ли ти вече малката бебка 😍

# 208
Искра да натежава вече, но това е най - хубавия товар.

# 209
  • София
Клео, адмирации за борбеността ви. Продължавайте все така, без униние. Пожелавам ви много успешен следващ опит!
Браво Русалия и от теб добри новини.
Crowned също продължава духовита както винаги.
Поздрави на всички!

Общи условия

Активация на акаунт