Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №16

• 86 446
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • pLOVEdiv
*Elfy* аз бях на ранна фм в края на Януари, доволна съм от лекарката - обяснителна, мила и внимателна е. Ще ходя при.нея и сега на 10.03 без колебания Simple Smile
Stelldust всичко е строго индивидуално, зависи с какво и в какви дози ще те стимулират, когато транфрера е замразен, се заплащат 350лв. Съветвам те да пишеш на desislava832, те самофинансираха опит при д-р Ставрев или може да бъде доста по-конкретна от мен. Simple Smile 

# 616
Stelldust, направете една консултация с лекаря, който сте избрали и коментирайте цените.На някои им излиза 5000 на други 9-10000лв, всичко е индивидуално и от огромно значение са дозите на лекарствата.Понякога организма не реагира така както се очаква .....

# 617
Здравей Stelldust,
По принцип инвитрото може да ти излезе и по- евтино от 4200 паунда, както си написала в поста си, но ако това наистина включва всичко- от изследвания и консултации/прегледи до ембриотрансфер и криоконсервация ( в нашия случай за 2 години), и искаш това да се случи в Селена- без дори да смятам престоя и пътуването ви, ще трябва да ти кажа най- сериозно и отговорно, че сумата ми излезе 12 000лв. ( с мъжки фактор сме, всичко се случи от първия път), но без да включвам лекарствата , които са по 300 лв. на месец и в момента съм в 7- ма седмица и продължавам приема им. Моят доктор е Ангел Ставрев. Не бих го сменила за друг, макар че и целият екип на Селена е на световно ниво.
Щастлива съм, че им се доверих, въпреки, че специално останах в БГ заради процедурата от ноември 2017 до момента. По принцип живеем във Франция.
Желая ти успех- ако мог с още нещо да помогна, насреща съм (просто не се сещам в момента).

# 618
Здравейте!!Най-нактая и аз се включвам в темата.Взехме заповедта от фонда,на следващия ден бяхме при Ставрев,пуснахме цитогенетични и имунологични и сега чакам цикъла за да отида на 2рия ден!Хем нямам търпение хем ме хваща шубето

# 619
Здравейте момичета, някой има ли информация 3000 лв, които се плащат в деня на пункция, какво включват- казват ми общо пункци я и трансфер на касата (г-жата на касата, все гледа тъпо и не знае какво плащаш, всеки път, като питам и все едно днес и е първи ден на работа- вече ме ядосва...).  Например при мен всичко спира до пункция и питам добре този трансфер може да е след 6 месеца и повече, защо сега да плащам- нямам отговор. Или от кого мога да си искам ценоразпис за манипулации и процедури? На касата питам, питам и отговор- няма, гледат ме тъпо и това е! Сумата оставала, като депозит в досието, каква сума нямам информация! Ще съм благодарна ако някой ме ориентира от къде да получа тази информация, защото явно не е на каса.

# 620
Габи, отиваш с касовата бележка на касата и искаш фактура с отделни позиции. Така ще имаш черно на бяло. Ще ти я дадат и със задна дата, не е проблем.

# 621
  • pLOVEdiv
мисля, че информация по-подробно, може да получиш от инвитрото. Не би трябвало да ти отказва разбивка на сумата, ноооо Thinking
Sailor moon, от какво те е шубе? Ставрев е почти Бог, опитай се да останеш спокойна, ако нещо те притеснява, винаги можеш да пишеш тук за съвет или успокоение Hug  желая ти успешна процедура Simple Smile

# 622
Sailor moon желая ти успех! Всички сме така, и аз чакам по-бързо да идва април и въпреки че ще ми е за 4 -ти път , така ме е хванало шубето......Нормално е всеки да си има страхове и опасения, но опитвай да се настроиш положително , имай доверие в доктора си и вярвай , че е просто въпрос на време нещата да се случат, защото те рано или късно се случват! ❤
Gabitod и аз през септември опитвах да разбера какво точно се включва в тази закръглена на 3000 лева сумичка, но без успех! И моят трансфер беше два месеца по-късно и дори се бях настроила да си плащам в деня на трансфера, но наистина се оказа , че първият ЗЕТ се покривал от тази сума!

# 623
Здравейте момичета, някой има ли информация 3000 лв, които се плащат в деня на пункция, какво включват- казват ми общо пункци я и трансфер на касата (г-жата на касата, все гледа тъпо и не знае какво плащаш, всеки път, като питам и все едно днес и е първи ден на работа- вече ме ядосва...).  Например при мен всичко спира до пункция и питам добре този трансфер може да е след 6 месеца и повече, защо сега да плащам- нямам отговор. Или от кого мога да си искам ценоразпис за манипулации и процедури? На касата питам, питам и отговор- няма, гледат ме тъпо и това е! Сумата оставала, като депозит в досието, каква сума нямам информация! Ще съм благодарна ако някой ме ориентира от къде да получа тази информация, защото явно не е на каса.
r
А ти колко пъти по 3000 лв си плащала, без трансфер след това? Защото аз също съм платила 3000 лв. За пункция и трансфер, а 2500 лв. Преди това бяха депозит за медикаментите по време на стимулация. (Аз и там доплатих 500лв.), та общо станаха 6000 лв. Трансферът ми беше замразен и до 3 месеца след пункция се включва в тези 3000лв. След изтичането на 3-те месеца обаче, ЗЕТ се заплаща 1500лв. Отделно е самата консервация за периода, за който сте преценили (има си бланка).
Успех!

# 624
"А ти колко пъти по 3000 лв си плащала, без трансфер след това? Защото аз също съм платила 3000 лв. За пункция и трансфер, а 2500 лв. Преди това бяха депозит за медикаментите по време на стимулация. (Аз и там доплатих 500лв.), та общо станаха 6000 лв. Трансферът ми беше замразен и до 3 месеца след пункция се включва в тези 3000лв. След изтичането на 3-те месеца обаче, ЗЕТ се заплаща 1500лв. Отделно е самата консервация за периода, за който сте преценили (има си бланка).
Успех!"

За първи път е- имам една стимулация по Фонда- заплатила съм си замразяване за 6 месеца, втората стимулация ми е платена- лекаства, пункция ( една зряла!!!) и трансфер??( който няма да се извърши сега). Учидих се, че трябва да заплатя и трансфер- госпожата на каса вдига рамене.
А при мен ситуацията е такава, че евентуален транфер ще има след още една стимулация.
Така както си описала, искаш да кажеш че ако ЗЕТ се направи след 3 месеца сумата гори ли какво, няма логика да потъват парите в нищото!

# 625
Съжалявам, gabitod, аз само казвам как беше при мен. Незнам защо плащаш трансфер, за който се знае, че няма да направиш преди още една пункция. (Доколкото разбирам ситуацията ти).
Мисля, че трябва да попиташ в инвитро центъра (Чукова или Карабельова ще ти обяснят всичко с подробности). Аз не бих разчитала на касата - там само се плаща.

# 626
Gabitod и аз през септември опитвах да разбера какво точно се включва в тази закръглена на 3000 лева сумичка, но без успех! И моят трансфер беше два месеца по-късно и дори се бях настроила да си плащам в деня на трансфера, но наистина се оказа , че първият ЗЕТ се покривал от тази сума!

Нямам против сега да платя сумата, стига да не се окаже след време, че съм платила за неизвършена процедура!
Не ми стигат разочарованията от процедурите, в допълнение трябва да водя и борба да си получа резултати, бележки, документи и прочие, които по принцип са длъжни да предоставят!   

# 627
Доколкото знам в тези 3000лв е включено - пункция, оплождане и трансфер.Ако се отложи трансфера мисля, че се доплаща замразяването за съответните месеци.
Ако имаш въпроси наистина не питай касиерките, а акушерките в инвитрото.
Иначе ми стана интересно кои документи и резултати не са ти дали? Аз съм си искала резултатите и епикризите, и никога не ми е било отказано...само имах забавяне на болнични листове.

# 628
  • Пловдив
Момичета,мислите ли че може да се запише час от днес за утре(за да е 3-4 ден от МЦ) и да се планира процедура?
Кой док би се навил?

# 629
  • pLOVEdiv
мистик, първо прегледа за стартиране на.процедура, доколкото знам всички доктори в селена правят на втори ден от мц, той е обвързан и с изследвания-не е просто преглед. В този случай при Ставрев, винаги са ме викали в 8:30, за да се застъпя първия час и съм влизала без дори да чакам много. Обади се на регистратурата на 4етаж и кажи, че трябва да отидеш за преглед на втори ден.... но ми е малко странно как правиш план за старт без да си избрала лекар и да отидеш да разговаряш с него, за да обсъдите как ще се процедира.... или аз не съм разбрала правилно какво точно питаш?

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 23:13 от crowned

Общи условия

Активация на акаунт