Трапеза за Нова година

• 87 135
  • 364
  •   1
Отговори
# 330
  • София /Абсурдистан
Аз нямам сили за тежко готвене, ще гледам да е нещо бързо, ама и аз не знам какво.

# 331
  • Бургас
Аз ще пекна едни пържолки ( а може и на тиган) с гъбен сос.
Ще направя европейска салата, картофена с праз.
Ще напълня и сухи чушки с боб ( много ги обичаме и само на Коледа не ни стигат).
Може и лозови сърми да направя пак, че момчетата много ги обичат.
Соленки, баница също. За питка не съм сигурна.

# 332
  • Somewhere far away
Аз ще метна набързо една снежанка. може да взема и още салата, зелена краставици, домати, защото обичам всякакви зеленчуци.
Питка с мая.
разни мезета, фъстъци и бадеми. не съм по месото, но най-вероятно ще има просто ей така колкото да кажем че има.  и това е като цяло.

# 333
  • Буркина Фасо
няма ли да пиете ? Simple Smile

# 334
  • Mostly in my mind
То това е ясно и затова не се споменава. Sunglasses

# 335
Аз нямам сили за тежко готвене, ще гледам да е нещо бързо, ама и аз не знам какво.
Пържоли на фурна с топено сирене, сметана, гъби. Слагаш фолио отгоре и ги забравяш във фурната😘

# 336
  • Somewhere far away
Е то се подразбира. Grinning

# 337
  • Бургас
Това е ясно!
Но коментираме предимно хапването!

# 338
  • Mediterraneo
Ние ще пием, ама не вкъщи Wink

# 339
Ако не пием, няма да дойде НГ ли Grinning
Аз няма да пия ...не обичам.

# 340
Ще направя свински вратни пържоли във фреъра, руска салата, баница с късмети. За пиене обичайното, плюс шампанско. Може и нещо друго да дабавя.

# 341
За сега нямам никаква идея за основното ястие. След допитване до семейния състав се оказа, че на един му се яде лазаня, на друг пица, на трети спагети.....Grinning Накрая ще сготвя нещо, което отдавна не сме хапвали и да се приключва.

# 342
  • Somewhere far away
Пържоли на фурна с топено сирене, сметана, гъби. Слагаш фолио отгоре и ги забравяш във фурната😘
какви са точно пържолите ?

# 343
  • София /Абсурдистан
Имаш ли точната рецепта?

# 344
Deathcrush, свински 🤗

Лейди, на око ги правя винаги.
Слагам 4-5 пържоли в тавата или колкото ми трябват. Подреждам отгоре им топено сирене, гъби, кисели краставички. Поливаш ги с готварска сметана. Слагаш алуминиево фолио отгоре. На 180°С във фурната за 1час. Махаш фолиото, за да се запекат за 15мин и си готова🤗

Общи условия

Активация на акаунт