Новогодишна игра на BG-Mamma

• 252 999
  • 9 767
  •   1
Отговори
# 9 420
  • Добрич
Край на играта...Чакам с нетърпение последната публикация с печелившите!

# 9 421
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Тази сутрин с кафето нямам късметче  Crossing Arms

# 9 422
  • Бургас
И аз свикнах да си тегля късметчета и много им се радвах.Особено като ми се паднеше здраве(а то доста пъти ми се падна).Дано се сбъднат всички късмети,които искате да Ви се сбъднат!
Успех в томболата,и аз с нетърпение чакам да видя дали съм сред късметлиите Simple Smile

# 9 423
  • offshore & overseas
На 10 се тегли, а чааак на 15-ти се публикуват късметлиите. Как ще издържим дотогава не знам. JoyJoyJoy

Аз съм си карък по отношение на лотарии и тотализатори, но има потребители, които искрено се надяват.

Тъй или инак, пожелавам на всички през 2018 г. да се сбъднат най-хубавите им и най-желани късмети (поне)!!

# 9 424
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Можеше поне да ни оставят късметите до тогава.  Blush Свикнах сутрин като стана и си направя кафе да седна пред форума и първо да си изтегля късметче.

# 9 425
  • Бургас
Е,ако е всеки ден в един момент ще ни омръзне.Късметите по традиция са си новогодишни.
Живот и здраве през декември пак.
Но си беше много забавно,спор няма.
Хайде дано този път и на каръците да се падне нещо!
Simple Smile

# 9 426
  • оттам, откъдето започва България
Аз пък, чела недочела, помислих, че само един път трябва да се тегли.
Е, много по-късно, след като видях, че постоянно имам известия от играта, се върнах да прочета и успях два пъти да изтегля късметче /което ми се повтори/, но въпреки това очаквам с нетърпение да бъдат изтеглени късметлиите.
Успех на всички участващи!

# 9 427
  • у нас
Като видя, че има отговор на темата, все си мисля, че са изкарали късметлиите вече. Ама, още е много рано. Ще почакаме. Дано имам късмет, че за толкова години във форума от тази игра с късметите нищо не съм спечелила, дори и една раничка или чашка с логото на БГ МАММА.

# 9 428
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз две години изтеглям все бебета. Simple Smile дали няма да ме изненадат големите деца? като се замисля, по-добре те мен, отколкото аз тях Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 9 429
  • оттам, откъдето започва България
st. Dobri, от сърце ти желая късметът да се сбъдне чрез децата ти.
Все бях слушала, че е хубаво, но наистина да имаш внуче, е невероятно изживяване!

# 9 430
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
st. Dobri, от сърце ти желая късметът да се сбъдне чрез децата ти.
Все бях слушала, че е хубаво, но наистина да имаш внуче, е невероятно изживяване!

не им давам зор. Simple Smile Simple Smile но ако дойде няма да го връщаме я?

# 9 431
От играта не спечелих нищо миналата година, но единия ден цял ден едно и също пожелание ми се пада "Ще минеш през огън и вода, но ще постигнеш ти целта". Тогава се чудих доста, коя точно цел, но... сбъдна се и постигнах цели две цели - смених жилището и детето влезе в желаното училище.

# 9 432
  • у нас
От играта не спечелих нищо миналата година, но единия ден цял ден едно и също пожелание ми се пада "Ще минеш през огън и вода, но ще постигнеш ти целта". Тогава се чудих доста, коя точно цел, но... сбъдна се и постигнах цели две цели - смених жилището и детето влезе в желаното училище.

На ден по колко пъти теглите късмети?

# 9 433
  • ту тук, ту там
То само по веднъж може, всеки следващ път просто ти отваря късмета за деня, същия, който си изтеглила първия път! Чак след полунощ може да изтеглиш нов.  Wink

# 9 434
То само по веднъж може, всеки следващ път просто ти отваря късмета за деня, същия, който си изтеглила първия път! Чак след полунощ може да изтеглиш нов.  Wink

Ааа, не е така. Simple Smile
Можеше по много да теглиш, не си пробвала както трябва.
Ако цъкаш последователно ти излизат нови късмети.
Иначе ако отвориш темата и натиснеш изтегли и затвориш, после пак влезеш - само един, обаче ако веднага теглиш, без да излизаш от темата, става.

Общи условия

Активация на акаунт