Новогодишна игра на BG-Mamma

• 252 993
  • 9 767
  •   1
Отговори
# 9 450
  • offshore & overseas
И на мен също тази година 3-4 пъти ми се падна бебе (под една или друга форма). И много ми се иска да си родим още едничко, макар че си имаме вече три. То за многодетните по дух децата никога не стигат (и парите, де). Пък и три деца не са чак толкова много в крайна сметка. За внуци ще почакам още 10-ина години, децата са малки, а и ако следват моя пример, може и да не дочакам.

Паднаха ми се и други повтарящи се късмети, някои от тях несъчетаеми с бебе. Погледнах и късметите, които съм изтеглила миналата година. За по-абстрактните винаги може да се спори дали са се сбъднали, но по-конкретните - определено не.

Чудя се, дали решението не е да си ги запиша в тефтерче или да ги принт скрийнна (за да имат шанс за реализирГане)? Това в кръга на шегата, ъф корц.

Днес ще се теглят имената на печелившите. Може би даже вече са изтеглени и се знае чий късмет е проработил.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 13:05 от Мяуче

# 9 451
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Моят не е със сигурност  Mr. Green Карък съм аз.

# 9 452
  • offshore & overseas
Ще видим, ще видим!

# 9 453
Аз за пръв път се включвам тук с тези късмети, точно да видя ще спечеля ли,  но и аз съм от каръците.
Успех на всички!

# 9 454
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мисля, че всички вече спечелихме Simple Smile
 Simple Smile ежедневни забавления + тема, в която никой никого не е нагрубил или награбил за косата Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 9 455
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Факт st. Dobri  Laughing

# 9 456
Все още! Помня какво стана след обявяване на победителката с робота миналата година Mr. Green

# 9 457
  • София
И аз много се радвах на късметите за бебе. Дано в края на тази година да си спомня за тях, и да са се изпълнили.

# 9 458
Какво е станало с миналогодишната победителка?

# 9 459
Линч и камънье Joy Шегувам се, нямам представа, даже и от тази игра не знаех, че има томбола и ако се печели какво.

# 9 460
Вода , студена вода по моята логика ще е наградата .Smiley

Иначе хората теглиха късмети със къщи, Малдивите, коли , а аз "любов" .Притребвала ми е

# 9 461
Прочетох - искам пъзел или раничка Simple Smile

# 9 462
Скрит текст:
Вода , студена вода по моята логика ще е наградата .Smiley

Иначе хората теглиха късмети със къщи, Малдивите, коли , а аз "любов" .Притребвала ми е

айде, от мен да мине, менкам си повторките за твоя Simple Smile Simple Smile Simple Smile
получаваш три бебета и много работа, да си знаеш.
Simple Smile

# 9 463
Сакън, имай милост .
Искам много малко -само здраве . Иначе ти пожелавам любовта щом искаш .

Последна редакция: чт, 11 яну 2018, 12:05 от ***vasilena***

# 9 464
късметите менкам, не децата Simple Smile Simple Smile пък и за тях (особено за номер 3) съм сигурна, че ще ги върнеш и ще си платиш да не ти ги пращам пак Simple Smile Simple Smile
вождът на червенокожите сякаш за него е писан Simple Smile Simple Smile Simple Smile

от мен пожелания за здраве, а всичко друго ще се нареди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт