Съпруги на военнослужещи - 24

• 83 540
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро
И аз днес като Фло съм на лекции,но нашата лекторка е една проклетия

# 496
Димитрова, не се оплаквай - лекторката ще я виждаш само докато учиш. Представяш ли си да имаш такава проклетия в работата и да трябва да я виждаш всеки ден, хм?!
Мис Ю, изписаха ли те? Как си?
Дунди, някакъв напредък за пътуването на децата има ли?
Къде сте се запиляли всички...
Успешна седмица!

# 497
  • Пловдив
Как къде сме се запилели? По слънцето.  Nature Sunny Вчера си направихме голяма разходка. Препичах се на слънце и не кашлях. Днес в офиса ми е студено, шефът спря климатика в петък. Сега си покашлям.

Сети, ако не знаеш, да ти кажа, че в ЮАР имало чернокожи.  ooooh! И по тази причина има родители, които отказват да пуснат децата си.
Друг довод - ама как така имало вариант да ги водят до водопада Виктория /в Замбия/, било притеснително и ... детето няма да пътува.  #Cussing out
Трети пък по принцип бил против турнетата. Е за какво аджеба детето ти ходи на репетиции? И накрая го наказваш, защото принципно си против то да пътува без значение дали е до Солун или до София.  ooooh!
Имало висока престъпност в Кейптаун, щото в Ню Йорк и Марсилия примерно няма, и като че ли ще ходят сами по улиците посред нощ, не знам си още какво и засега не може да се съберат достатъчен брой деца за пътуването. Дзверът е бесен и безкрайно разочарован. Вярно, че и парите не са малко, но пък още не са преговаряли директно с авиокомпанията. А за преговори е нужна точна бройка на пътуващи. Да си призная честно и мен ме е яд. Обаче хора всякакви. Те не пускат децата си сами до Солун за два дена, търсят вариант да пътуват до там с колите си, какво остава за Кейптаун. Не знам, не ги разбирам така нещата. То не можеш да държиш детето си все вързано за теб. Какво е това обгрижване, какво е това чудо. На 12-13 години да не може се оправи само.  ooooh!
От друга страна диригентката и арт мениджърът хвърлят толкова труд без заплащане, работят с децата, организират концерти и турнета и накрая някой им снася подобен довод, за да не си пусне детето /за чернокожите имам предвид/. Ние наистина не плащаме никаква такса за хора, те тичат за всичко. Да не говоря, че всяко турне е свързано с посещение на някой туристически обект - музей, гробница, манастир, пещера. Проучват какво има наблизо до града, в който ще пеят, или по пътя натам и обратно и ги водят. Навсякъде уреждат да влизат без входни такси, да им разкажат, да видят, да научат нещо. Няма кой да го оцени това. За съжаление.
Отплеснах се, но и мен ме е яд. 

# 498
Лелеле Дунди, тц тц, как може да има такива хора. То си е за яд. Това е такава възможност за децата, но явно са с органичени родители. В случая по-скоро умствено ограничени, отколкото финансово. Не обичам да слагам етикети и да правя констатации за хора, които не познавам, но в случая мисля, че имам право Frowning1 Дано все пак се събере група и успеят да отидат. Искам и аз да мога да обикалям по света. Сред моите познати имам наблюдение, че тези, които имат възможност много да пътуват и да поживеят за седмица-две и повече в други държави, винаги се връщат тук и не искат да живеят в чужбина. А тези, които нямат възможност, искат и мислят, че там е много по-добре. Аз не знам от кои съм. Т.е. не мога да се сложа категорично нито в едната, нито в другата група. Не мисля, че в Европа е по-хубаво, т.е., че на мен ще ми е по-хубаво. Но бих се пробвала в САЩ, но нямам вече възможност. Така че отивам на село Laughing

# 499
Ох Сети,дано не се случва да има човек такава проклетия за колежка
Дунди,и аз да бях щеше да ме е яд,децата се трудят и накрая заради ограничените родители на някой всички останали страдат
Аз сега тъкмо се прибрах,днес набързо ни пусна лекторката,че щяла да ходи на проверка на колегите от 4 курс,които са на държавна практика и така те ни спасиха иначе щяхме да си откараме до 5-6 часа и докато се прибера щеше да си стане време направо за спане,сега чакам дребното да се събуди и отиваме на разходка.Сутринта ходила с тати,следобяд с мама

# 500
Йеййй, моето си легло.. моето си момче.. моето си всичко.. тази вечер се прибрах.. горе долу съм ок, хапнах малко повече... сега чакам време за лекарствата и заспивам.. утре сигурно ще поспя повече.. и надявам да нямам болки нещо.. и температура да не вдигна..
Сети, и на село си е супер.. хаха.. важното е че поне някъде може да идеш Hug
Дунди, аз и преди ти казах, че тия дето не ги пускат поради някакви основателни причини не са добре.. егоистично ми се струва някак си..
Изчезваммм, лека вечер!
Благодаря ви за подкрепата... радвам се,че ви познавам!

# 501
  • София
Привет военни момичета!
Малко закъснях с кафето, но реших да ви поглезя, та затова.
Хайде поспаланки, заповядайте. За вас работещи момичета - 15 мин. почивка обявявам.
Я да видим коя какво прави.

МИС Ю как си днес? У дома и стените помагат, а и гаджето също Wink

Та докато си пием кафето да ви питам - имаше една ЛЕЙДИ, някой от вас да я е виждала? В Ямболския гарнизон служеше една ДАНИТИ Wink. В югозападния военен окръг имахме дружка РАДИНКА. Дано да си е решила проблемите с колежката. И другите.
Хайде за сега толкова. Изпих си кафето, отивам да готвя, а след обяд на тръстиката.
Сетих се, че и аз се ядосах на тия родители, дето не си пускат децата на това толкова вълнуващо пътешествие. Кога друг път ще отидат там??? ДУНДИ, кои са повече - тия дето ги пускат или другите? Не може ли да се сформира по-малобройна група и въпреки всичко да заминат децата. Толкова труд и време и накрая... нищо.Ще бъде много жалко!
Хубав ден милички Hug

# 502
  • Пловдив
Щом мирише на кафе, там съм. Другият аромат ще го игнорирам.
Фло, малко са, то не става с половината да се излезе на сцена. Много ще е трудно. То и миналата година преди Русия имаше някакви колебания, после се оформи достатъчно голяма група. Дано да поразмислят, има време. Само със самолетните билети трябва да се бърза, че то и места няма. Народът пътува.
Аз съм на тръстиката, но си скучая. Пак сме в престой и това е изнервящо. И времето едва минава. А тук няма къде да отида да се поразтъпча даже. Най-близко ми е пазарът на Столипиново, ама там не стъпвам сама. А и след среднощния дъжд картинката е покъртителна.
Казвайте как да се отърва от кашлицата. До края на месеца трябва да съм решила този проблем.

# 503
Фло тук съм и чета редовно.Проблемите с колежката се задълбочиха,последното от днес е че виждам коя фактура е обработила тя и нарочно слагам грешни цени,за да мога после да и се карам.А аз вече месец не и говоря по някакъв повод.Та много и работи фантазията.Другите проблеми стоят.Поне половите хормони са ок,а инсулина го лекувам.Сега обмислям да посетя и онколог.Да видя и там какво се случва,че проблема с гърдата си остана.Затова не пиша ,че няма новости покрай мен.Силно ви гушкам всички.Kiss

# 504
Ама , Дунди. ...дай история на заболяването. ..... Laughing.....откога си така , какво си пила до сега....иначе как да ти "назначим " адекватно лечение. ... Grinning
 Личният ми опит с кашлица през последните 3 години показва, че кашлицата  продължава минимум 1 месец и всеки път се повлиява от различен вид лекарства... Фармацевтичната индустрия добре се развива и още по - добре ще е в бъдеще с тез устойчиви вируси и бактерии. .. Sad

# 505
  • Пловдив
Дунди и мен ме хвана яд... как изобщо може да има такива родители? Защо го причиняват на децата си?!?

...аз яко съм набрала и място не мога да си намеря от няколко часа... То бива, бива, ама...както и да е, ще си замълча, че ще кажа неща, за което ще съжалявам...
Чета си ви, като ми поотмине, ще пиша.

# 506
Ето ме и мен,цял ден на лекции после на Английски.Поразгледах набързо тетрадките на Джули сега да надникна и при вас и лека полека към леглото.
Дунди за кашлица си правя лъжичка Канела,лъжичка мед и лъжичка ракия.Ям по една ч.л. когато се пресеят през деня и ми помага

# 507
  • Пловдив
Кати, бронхит без температура преди това, направо започнах да си кашлям. Пих клацид и един отровно зелен сироп за кашлица, после ацц с вкус на малина, отвратително е. Освен това за други неща пих още 3 вида илачи и се химизирах тотално. Остана проклетата кашлица, която е на пристъпи. Засилва се, когато съм на студено.
Знам аз, че ми трябва слънце и топлина, но няма да е тия дни.
Радинка, дано всичко е наред.
Лека нощ на всички.

# 508
Добър вечер, момичета! По телевизията казаха, че грипът официално си е отишъл.
Сега са дошли други вируси. Така че, Дунди, и твоята кашлица трябва да си отиде. На децата съм давала прясно мляко с ванилия. Не знам как, но действаше. Дано с идването на пролетта, болестите да отшумят.
Радинка, според мен трябва да си спокойна и да не се ядосваш за служебни грешки. Не се ядосвай повече с тази колежка. Явно няма да се промени. Знам  че е трудно, но опитай! Ния на колко годинки е вече? А щъркелите дойдоха ли? Има ли пак камери в гнездото? Че в София не знам кога ще видя щъркел. Иначе всяка сутрин едно пиленце ме събужда с нежно чуруликане. И така денят ми е песен! Stuck Out Tongue Winking Eye
Лека нощ, момичета!   

# 509
Добро утро
Радинка не й се връзвай на колежката
И мен ме събуждат пиленца,които чуруликат прекрасно,но тя и гората е близо до нас и вече се усеща пролетта

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 08:53 от dimitrova8002

Общи условия

Активация на акаунт