Съпруги на военнослужещи - 24

• 83 530
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
А мен пък ме събужда котката, която гледа едни хвъркати по покрива на блока и им "пее". Като преди това около 5 часа е събудила дзвера, за да ѝ сложи храна.
Покрай нас всичко се застрои, то не остана къде да кацнат врабчета. Летят само едни грамадни птици, които преди се криеха в дупките по блока. И лястовиците вече не идват. Добре че от едната страна имаме главна улица, та там поне няма да изникне някой нов умопомрачителен строителен проект. За игра на деца и дума не може да става. Ако имахме възможност, вече щяхме да сме се изнесли в някое близко село.
Имам приятелка, която живее в село на 6 км от Пловдив. Имат всякакъв транспорт до града и със сигурност може да стигне до центъра по-бързо, отколкото всеки живеещ в краен пловдивски квартал. Размечтах се.
Трябва да опитам с млякото с ванилията, другото с ракията не става, няма как да си близвам такива неща на работа, пък и съм с кола.
ММ се обади. "Спечелил" е карта за море. Обаче са в различни смени с един колега, с който искахме да сме заедно, та сега ще се опитват да променят нещо. Изпратили са им и картите за чужбина.
Лек ден на всички.
Мъниче едно специално "гуш" за теб.

# 511
Дунди, според мойта ЛЛ няма как кашлица да мине толкова бързо...(1 месец Wink)....Всички лекуват по тази схема-АБ, отхрачващо, може втори АБ...понякога антиалергично или кортикостероиди...Нейното мнение е ,че докато не излязат всички насъбрали се секрети човек си кашля... Обаче пък ЛЛ на децата им спира кашлицата за 5-7 дена... Wink.  Аз този година накрая свършиха лекарствата и след десетина дена без нищо кашлицата намаля...Предни години съм се повлиявала доста добре  от геломиртол форте 2*1 табл. (поне не е химия) и за други членове на  семейство ни се е оказвал доста  подходящ...Не съм привърженик на народна медицина (репи, кола, лукчета,мляко, ванилия, сода..) просто защото ефект досега не съм видяла...

За Мис Ю- специална  Hug и бързо да се връща към нормалния ритъм на живот...

И при нас минаха всякакви карти-български , чужбински...

Тия дни в главата ми е  е доста морско и топло  Laughing..., макар че навън не е достатъчно, а пък какъв студ се задавал другата седмица... Shocked

# 512
  • Пловдив
и ние се сдобихме с карта - Сарафово, първата смяна на юли Simple Smile
Тогава е и Legion Run, та най-вероятно ще пропуснем един ден от почивката, но има време, ще го измислим...в крайна сметка може и да пътувам сама, а мм да останат с децата там.

По въпроса с кашлицата - от 2010 насам вкъщи лекарства не се употребяват - караме на бабини илачи и по себе си и мм смея да твърдя, че сме много по-здрави Simple Smile
Децата досега се е налагало 3 пъти да приемат антибиотик - веднъж баткото и два пъти малката... Дано и занапред е така!

Още съм бясна, та затова съм толкова кратка...

# 513
Добро утроо, прекрасни момичета!
Слагам една бърза почерпка за здравето на моето момче, днес е рожденик.. пожелавам ви прекрасен и усмихнат ден!

# 514
Добро утро
Мис Ю жив и здрав да ти е ТМ

# 515
  • София
Добро утро военни момичета Hug

МИС Ю, ДА Е ЗДРАВ МИСТЪР Ю, А ТИ ДА СИ ВИНАГИ ДО НЕГО, ЗА ДА МУ ВЪРВИ В ЖИВОТА! И ВИНАГИ УСМИХНАТИ ОТ 6-ТИ ДО 6-ТИ ЗЪБ. ВИЕ ГО МОЖЕТЕ ТОВА. Simple Smile НАЗДРАВЕ!

Мацки, вие дето "спечелихте" карти за море. Влизате ли в миналогодишните бански, или ще увеличим размера? Mr. Green Сега е време да се вземете в ръце Mr. Green Нищо лично, аз само така, като една свекърва Mr. Green

Желая ви хубав ден! HugНякой казал ли ви е днес, че ви обича? Казвам ви го - искрено и лично  newsm51

# 516
  • Пловдив
МисЮ живи и здрав да е Твоят човек, с голямо Т. И да те слуша /ябълките имам предвид, ти си знаеш/  Grinning Grinning
Фло, чакаме новите колекции,  261uu няма да се морим да влизаме в стари модели я.  Joy
Момичета, вчера ми прекъснаха скуката от три страни. Днес ми е ред да се потрудя.
Прегръдки за всички, аз отлитам ... към другия прозорец на компа.  afwitch

# 517
  • Пловдив
Мис Ю и тук - жива и здравада ти е половинката! Още дълги години да празнувате заедно и да се радвате един на друг!

Фло, днес тъкмо си поръчах банките за мен Laughing ...ама не защото не влизам в старите, ами защото ми падат Wear Bikini

Довечера излизаме по женски и днес съм го отдала на мързел и разкрасителни процедури Grinning ...е, преди това ще отида и до залата, да поблъскам малко крушата, че да изгоря калориите от алкохола Grinning
...айде, оставям ви, че ме чака маникюристката Kissing Face

Слънчев и усмихнат ден ви пожелавам!

# 518

"...защото всички сме сбор от едно "обичам те" изречено навреме!"
Вечер със красиви мигове...
Фотограф: Даниела Бехр

Мис Ю, честити да сте!
Браво за картите.
sweet_maniche, да си изкарате добре.
dundi73  - оздравявай Hug
На всички други - много  Hug Hug Hug
Ние изпратихме американката - каза, че много и харесва, доволна е и пак ще се върне. Сладурка - усмихната и чаровна.
Иначе имам много работа и нищо ново.
Хубава вечер Hug Hug Hug Hug

# 519
Мис Ю, да ти е живо и здраво твоето момче. И да бъдете заедно- все напред и нагоре! Страхотна кола си му подготвила!:blush:

# 520
Добро утроо

# 521
Хайде добро утроо Hug
Благодаря за хубавите пожелания.. и вие бъдете живи и здрави Kissing Heart
Днес пак имам повод да ви почерпя.. 1 година от както сме семейство.. така че, заповядайте моля.. за наше здраве една петъчна закуска..Blush

# 522
Еее МисЮ при вас празниците като в приказките ' Три дни яли пили и се веселили"
Честит празник,много много да се обичате и уважавате

# 523

Добро слънчево утро и усмихнат ден, сладурки!

# 524
Добро утро! Слънчицето се опитва да пробие облаците. Ще успее.
Пожелавам ви един спокоен уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт