Покрай нас всичко се застрои, то не остана къде да кацнат врабчета. Летят само едни грамадни птици, които преди се криеха в дупките по блока. И лястовиците вече не идват. Добре че от едната страна имаме главна улица, та там поне няма да изникне някой нов умопомрачителен строителен проект. За игра на деца и дума не може да става. Ако имахме възможност, вече щяхме да сме се изнесли в някое близко село.
Имам приятелка, която живее в село на 6 км от Пловдив. Имат всякакъв транспорт до града и със сигурност може да стигне до центъра по-бързо, отколкото всеки живеещ в краен пловдивски квартал. Размечтах се.
Трябва да опитам с млякото с ванилията, другото с ракията не става, няма как да си близвам такива неща на работа, пък и съм с кола.
ММ се обади. "Спечелил" е карта за море. Обаче са в различни смени с един колега, с който искахме да сме заедно, та сега ще се опитват да променят нещо. Изпратили са им и картите за чужбина.
Лек ден на всички.
Мъниче едно специално "гуш" за теб.
)....Всички лекуват по тази схема-АБ, отхрачващо, може втори АБ...понякога антиалергично или кортикостероиди...Нейното мнение е ,че докато не излязат всички насъбрали се секрети човек си кашля... Обаче пък ЛЛ на децата им спира кашлицата за 5-7 дена...
и бързо да се връща към нормалния ритъм на живот...

няма да се морим да влизаме в стари модели я. 
...ама не защото не влизам в старите, ами защото ми падат