Съпруги на военнослужещи - 24

• 83 426
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Честита Цветница!
Весел и слънчев да е празника в домовете на Дунди и Радинка и на всички, които празнуват!
В дома на Фло със сигурност се вихри купон! Бъди здрава Фло, все така преследваща и сбъдваща мечтите си! И каквото и да правиш, намирай време и за нас, че ми е много приятна компанията ти! Wink

# 586
  • Варна
Честит имен ден на всички с имена на цветя. И специално за теб Фло

Пожелавам ти да си жива и здрава,благословена и с любов надарена. И винаги да си толкова упорита и борбена. Тука съм чета ви,но от телефона ми е неудобно да пиша,а до компа последно време е трудно да се добера. Ходихме на църква днес, че нали сина и свекървата празнуват и всяка година задължително минаваме след това на гости на мама и преди малко се прибрахме и вече всички сме по леглата. Обещавам тези дни да се добера до компа и да пиша повече.Пожелавам ви лека нощ и успешна седмица.

# 587
  • София
Добър вечер мои прекрасни военни момичета Hug
Няма да спорим кой е по-щастлив от факта, че се познаваме. Всяка знае сама за себе си. Аз мога да ви кажа, че дружбата ми с вас е от особено значение за мен-вие сте моето аз, когато бях млада, в онези лудите и палави младежки военни години. Със споделените радости и тревоги около нелекото ви ежедневие на военни съпруги и военнослужещи, на майки и труженички, ме връщате назад, когато гаджето ходеше на учения, когато даваше бойни дежурства,  когато  в най-сладките часове за сън, сутрин преди разсъмване, ги вдигаха под тревога, когато тичахме до детската градина да оставим сънените си деца, а ние поемахме към тръстиката. Няма да продължавам, защото май ще се разплача, а на военно момиче това не му приляга Wink
Всяка от вас има запазено място в душата ми Hug. Когато по някога ви казвам ОБИЧАМ ВИ, знайте, че е искрено и безкористно! Обичам ви момичета, вие сте моето военно семейство Two Hearts

Та сега по същество Wink Благодаря ви за милите думи и поздравленията!  Hug Добре дошло ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ. Радвам се, че всичко около теб се е наредило като един хубав, пъстър пъзел - и мама е по-добре, и се прибрахте живи и здрави, а Барселона е забележителен град...СЕТИ БЕТИ, РАДИНКА, ДУНДИ, ДИМИТРОВА, МИС Ю, ЛУННО ЦВЕТЕ Hug. нека да си поделим хубавите пожелания, та всички да сме живи и здрави, позитивни, усмихнати, целеустремени! Старая се да си използвам името без рекламации Wink Благодарна съм на моите родители, че са ми "присъдили" такова цветно име. То не е име, ами орисия! Много си го харесвам. hahaha flower
Днес и април ни се усмихна, в София имаше от всичко по малко-слънце, облаци, дъждец. Лъжовен месец-можем ли да му имаме вяра newsm78
На обяд се събрахме у дома - щерката с двете чавета, синът, снахата и техните чавета, племеникът, гаджето и аз. Този път решихме да сме на китайско меню. Ами на мен май започва да ми харесва това, че съм студентка и нямам време за това онова.  Joy Не отидохме в ресторанта, а си поръчахме храната и си останахме у дома, Беше много приятно. Ние се наприказвахме, децата се налудуваха. Направих два сладкиша по желание - " дежурния" кокосов  и вишнев пай. Направихме един много дълъг обяд, та даже го съединихме с вечерята Mr. Green Накрая раздадох хранителните торбички и изпратихме "гостите" по живо, по здраво. Щерката преди малко се обади, че са кацнали. Сега вече мога да лягам и аз, че утре от рано съм на тръстиката.
 Лека нощ, скъпи мои Hug

МАТРОС ДЖУЛИ, сполай ти за добрите думи. Честит празник и у вас. Юначето да расте, а свеки да те слуша ( това можеш и да не й го казваш Mr. Green) Да са ти живи и здрави!

# 588
Фло, снощи в последната муинута на празничния ден си ни благодарила Simple Smile))
Кати, моля те ти или друг също може да се включи, да ми препоръчаш театрална постановка, на която да заведа мама. Предпочитам комедия.  Гледах за днес и утре има Госпожа министершата и Опасно за живота - мнение за тях? Мога да купя нещо и за май месец, даже гледам, че в Армията ще са на промоционални цени билетите.

# 589
Добро утро,къде сте се покрили всички.Голямо затишие
 Ние вчера правихме курабии с децата голямо приключение беше и след това голямо чистене,но децата се повеселиха

# 590
ей ме мен. Не сме спали тази нощ - малкия цяла нощ се въртя и чак сутринта го видях, че си бута ушите, явно го болят. Ще го водим по-късно на УНГ, че личната е чак следобед. Той миналата седмицата цялата си беше у нас болен и явно хич не се е оправил Sad
Стискайте палци да не е нещо сериозно.
Слънчев ден ви желая и много настроение!

# 591
Добро утро.. ето ме мен.. аз тези дни отново се занимавам с лекари.. ей тез хора с тези направления ще ми изкарат нервите.. все едно ще ми дават злато.. но пък съм намислила този уикенд за Великден при нашите, пък другия да отпътуваме малко към свекито.. ама да видим дали ще ми се нареди плана..
Димитрова, аз съм взела от Мъничето една рецепта за меденки, но още не ми е дошла музата, браво на вас!
Сети, стискам палци малкият юнак да е добре и да може да е спокоен, така и ти ще си.. 🤗
Сега слагам по едно кафенце, защото мисля, че споделеното с добра компания кафе е още по-хубаво.. а вашата е именно такава за мен..

# 592
Сети, да се оправя бързо юнака...костилката предполагам е в историята... Grinning

Относно постановките-"Госпожа министершата" -става, все пак Маравиля взе Икар за женска роля, може да си вземеш билет за 8 лв. от Всички оферти...постоянно го има там..
От Армията -"Швейк" прекрасна игра на Геро и Валентин Танев и с намалението за служител МО може да вземеш хубави места за 8-10лв.
"Симулатор за чифтосване " в Театър 199 също много смешно...
"Горката Франция"-много добър Сашо Кадиев (не знам обаче сега къде го играят...)

Няколко идеи по-сериозни, но има лека доза хумор - " Богът на касапницата" (НТ) , "Жана"(НТ) ,  "АРТ " (май не го играят тоя сезон) , "Семеен албум" (Младежки театър)...Тези ги класирам в графа "Трябва да се види"...

И разни други комедии, но те са по-лековати някак си - "Бившата жена на моя живот", " На живо от оня свят", " Между два стола", " Кастинг за мъже"...
Разбира се правя уговорката ,че това  , което е смешно, забавно или стойностно за мен не означава, че важи за всички... Wink
През април имам билети за "Черна комедия " в Армията , а през май  " Спанак с картофи " в Сатирата- с много добри отзиви, пък ще видим...
 Дано да съм ти полезна...

Радинка питаше преди време за свободната продажба на карти за море кога е-обикновено е след 10.05

Дафинов лист, завиждам за Барселона... Simple Smile

Лунно цвете, аз преди боядисвах 15 яйца, просто за традицията, но вече вървя към 20-30 с изместване на центъра на тежестта на домакинстване към мен .... Grinning

Хубаво е напекло в навечерието на Великденските празници... Nature Sunny

# 593
Kati, много ти благодаря! Ще ги разгледам да видим какво да избера. е, няма да е днес, но тези дни. На дребното му изписаха антибиотик за пръв път, заради ушите Sad естествено, всичко е повърнал Sad че аз съм на работа, а той е у нас с баща си. Ще видя довечера как ще го насилвам и мъча пфуууу

pp случайно да имате мнение за д-р Петър Колев УНГ от ВМА?

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 12:03 от Seti Beti

# 594
Лунно цвете, да ти покажа и аз на какво попаднах..

Иначе у нас се боядисва поне една кора яйца.. винаги имаме и за следващите дни... едно време майка ми много боядисваше, но сега вече не.. обикновено шарим с памук или слагаме някакви лепенки..
Изчезвам сега.. а на вас хубав след обяд..🤗

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 15:35 от Мис Ю

# 595
Сети, за детски УНГ -Александър Райнов ИСУЛ

# 596
  • Пловдив
Привет Simple Smile
Минав3ам бегом и телеграфската...

Дунди, благодаря за кафенцето! За мен също компанията ви е изключително приятна

Сети, бързо да минава! Аз от уши съм много наплашена... Габ като я заболяха ушичките (била е на годинка и нещо) изобщо не се чудих за антибиотика. Първият и беше, но пък всичко отшумя още след втория прием. Аугументин ли предписаха?

# 597
Сети за уши,паля фунии на Ния.Продават се по аптеките,не са скъпи а и лесно се палят.Не боли и издърпват всичко от гной до ушна кал.Иначе антибиотика е задължителен за уши,според ЛЛ защото инфекцията е в главата.Дано бързо ви мине.

# 598
  • Пловдив
Привет от ... болницата. Днес ме оперираха. Разделих се с един орган, а как болиииииии, не е истина. Стискайте палци утре вече да съм добре.

# 599
Дунди,бързо оздравяване

Общи условия

Активация на акаунт