Съпруги на военнослужещи - 24

• 83 422
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
Дунди, бързо да се оправяш.. изпращам ти много усмивки и положителни емоции.. 🍀

# 601
Дунди, възстановявай се бързо. Идва Великден! А и в Пловдив сте най-печените момичета. Няма да се даваш!
Сети, и аз съм давала антибиотик за ушенцата. Мен също много ме боляха ушите като малка. Една колежка лекуваше детето с хомеопатия и при подобни оплаквания, от ухото изтичаше течност, но тя не даде антибиотик. Аз това не бих могла да го издържа.
На всички пожелавам да сте здравички.
Кати, много хубави идеи за театрални постановки даде. Ще се възползвам и аз. Гледахме "Горката Франция" в "Сълза и смях". Хареса ни.
Днес купих бели яйца. Измих прозорците. Иска ми се да омеся и козунак. Дано да успея.
Лека нощ.

# 602
  • София
Привет военни красавици Hug
ДУНДИ, стискам палци утре да си по-добре от днес. Така и ще бъде! Искай си обезболяващо. Защо трябва да търпиш болките?
МИС Ю, този метод с перушинките не ми е известен, но изглеждат ефектно яйчицата. Кога планираш идване към столицата?
СЕТИ БЕТИ, ще се оправи малечко, но наистина без АБ няма да стане. Австрийските лекари съветват, при болки в ушите, ако нямате на разположение ушни капки, а разполагате с капки за нос, капнете по няколко капки в ноздрата, която е от страната на болното ушенце и детето да легне на същата страна. Изпитали сме го, помага!
ДИМИТРОВА, щом като децата са се забавлявали, защо не замеси повече тесто, пък да беше изпратила малко сладки насам натам Wink

Момичета, закъснях с почерпката, но по повод петия рожден ден на моята внучка Елиа ви изпращам една весела, жизнерадостна песничка, като нея самата. Simple Smile

На всички желая хубава вечер! Утре май пак ще бъде празнично в нашето блокче Simple Smile

# 603
  • Пловдив
Всичко ми дават, ама и там има предел. На всеки 2 часа ми вливат по нещо.
Но е адски топло и не мога да спя. Сега като че ли съм по- добре. Чакам да съмнение и да идват да ме раздвижват, че се схванах по гръб.
А на долния етаж се чуват бебчетата как пеят. Да си кажат, че са си подали нослетата на бял свят.

# 604
Добро утро,
Да ви заредя с по-едно кафенце, макар и виртуално..
Фло, мисля да идвам следващата седмица на 11ти.. дано не ми се объркат плановете, че съм ги накъдрила едни.. Grinning
Хайде от мен хубав ден! Blush

# 605
Добро утро
Фло,при нас веселбата не е приключила,утре ще правим кошнички от козунак,а в Събота ще боядисваме яйца.
Честит празник на твоето мимиченце,много щастие й пожелавам
Мис Ю вземам си от кафенцето,
Днес пак е хубаво времето и цял ден ще мерим парковете с децата,вчера им се зачервиха бузките от слънцето,днес да понатрупаме още тен да сме готови за лятото

# 606
Здравейте, слънчеви момичетата!
Искам да поздравя внучката на Фло! Нека бъде здрава и да има блясково бъдеще!
На всички вас пожелавам да се радвате на слънчевия ден! До скоро!

# 607
Сега си оправям двора иии изненада,всички рози напукали. Благодаря Фло,благодарение на теб си имам вече розова градинка

# 608
  • София
Привет, прекрасни военни момичета! People Cop
Благодаря ви за милите пожелания към моята чаровница. Снощи присъствахме на виртуален рожден ден. Модерни времена... Понеже мъничето ще става астроном, мама й беше направила много ефектна торта-върху тъмно син фондан бяха наредени всичките планети, оцветени в различни цветове, а отстрани - звездички. Рожденичката ни разказа набързо по нещо за всяка планета, духна пет свещички и замина да си играе с гостенчетата. Шапка щях да му сваля на И нета, ако можеше да получим по едно парче от космическата торта. Е да, ама не Simple Smile

ДУНДИ, надявам се утре след визитация  smile3543 costumed050 smile3543 да рапортуваш, че си още по-добре от днес. 

ЛУННО ЦВЕТЕ, номер едно си bouquet. Никоя друга мацка не се е похвалила да си е измила прозорците. С чистенето приключвате днес. Утре вече не може. Simple Smile Така е по канона. Утре - яйцата, а в събота козунаците. Тази година не си намерих бели яйца, но и не съм търсила упорито. Ще боядисам от другите-все ще има за адет.

ДИМИТРОВА, радвам се, че розите са ти се прихванали. Ами така е, защото съм ти ги дала с обич Heart Eyes

МИС Ю в сряда - 11.04. до обяд съм свободна, от 13.00 съм на лекции. Дали ще можем да се видим? Може да я дам лекцията на късо Wink. Днес решихме и не отидохме всички. Защо не и тогава? Вече започвам да заприличвам на истински студент Mr. Green

СЕТИ БЕТИ, справяте ли се с малечко? Пие ли си АБ?

Хайде за сега ви изоставям, отивам на фризьор.  #Silly

# 609
Дунди имаш и моята позитивна енергия за болкоуспокояване и скорошно прибиране в къщи!
Фло жива и здрава да е рожденичката ви!

# 610
Дунди, всеки изминал ден по-малко ще те боли. Искай си и обезболяващи.
На дребния изписаха Клацид и е голяма борба, не можем да го дадем. Нито със сок, нито с шоколад, нито с кисело мляко. Директно в устата със спринцовка го повръща. Толкова съм безсилна. Не знам какво да го правя. А и температура им. Знаете ли някоя хитринка да го излъжа някак?

# 611
Добро утро
Сети аз със съвет не мога да ти помогна,моите деца си пият без проблем лекарствата от спринцовката,но на съседката детето е като твоето и при тях единственото решение е инджексии
Моята Вики пъ вчера се разкраси и тя като великденско яйце:както скачаше по дивана,падна надолу с главата се удари на бузката под окото

# 612
Добро утро и от мен,
Дунди, как си днес?
Сети, аз пък изобщо все още не мога да помагам на тази тема..бързо да се оправяте! 🍀
Сервирам кафенце и изчезвам.. тази сутрин,при първа възможност ще си полегна на бюрото.. нещо не ми е бодро още хич..🤣😀

# 613
  • Варна
Фло със закъснение да ти е жива и здрава рожденичката.Сети аз бих те посъветвала да помолиш да ти сменят антибиотика и при нас имаше такъв който не го харесваше големия и като го смениха си го пиеше без проблем.Ние днес боядисахме яйцата,а в събота ще правя една козуначена пита с шоколад че съм обещала и може би един два козунака,но не мисля да се престаравам в количествата, че аз съм в неделя дежурна,а ММ в понеделник и общо взето тази година ще минем по скромно.Така разписах се и сега ви оставям, че ще тръгне да ме търси вечерята.Лека вечер на всички и весели празници.

# 614
Някога било
Разпети петък.
Някой е умрял.
Невинен.
И днес е петък.
С умрели души.
Човешки.
Невинни.
Бог да ги прости!
Само той е с тях.

Галя Кутулева
Мили момичета, желая ви светли празници - нека се смирим и да се обичаме. Болните да се оправят, честито на всички рожденици - да са здрави и усмихнати. Не знам кога пак ще имам достъп до интернет - отиваме на село при мама и татко.
Хубави дни!

Общи условия

Активация на акаунт