Съпруги на военнослужещи - 24

• 83 397
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Привет военни красавици!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, веднага си пролича, че си си у дома. Макар и на бегом, ни зареди със стихче. Приятен път! А че ще си изкараш хубаво с мама и татко, не се и съмнявам Simple Smile
МАТРОС ДЖУЛИ, благодаря за поздравленията Hug. А твоите паячета как са?
МИС Ю, усмихна ме, като казваш, че ще полегнеш на бюрото в офиса. Я шефът да вземе мерки и да ви осигури по-удобни места за релакс. Това значително ще увеличи вашата производителност Wink
ДИМИТРОВА, как е акробатката Вики? По твоя идея днес ще правим великденски курабийки с внучката-децата обичат да си играят с тесто. Simple Smile
СЕТИ БЕТИ, как е малечко? Надявам се да е по-добре. Дано!
АЛБЕНКА и на теб благодаря за поздравлението към моята чаровница ( досущ е като баба си hahaha Joy)
ЛУННО ЦВЕТЕ, как станаха яйцата? Най-неочаквано се сдобих с бели яйца. Сложих и няколко от тъмните. Боите бяха ужасни - от капсулките. Даже сложих по 2 и пак станаха много бледолики. От тъмните яйца едва се получиха няколко червени. Другите са в много нежни цветове. Тези с памука дето направих даже станаха по-хубави ей така с бледите бои. Ще им видим сметката, когато дойдат внучетата Simple Smile
Утре смятам да замеся една доза козунак.
Вчера се разходих ей така, без работа до Брезник. Даже не отидох до село, защото работа има и там, но нали не се работи Mr. Green. Розите още не съм си изрязала. Имам роднини в Брезник, пихме кафе, поговорихме и се върнах. Нощес, по-точно призори довърших първата курсова работа. Преди малко станах, пих кафе и сега подхващам следващата. Като ми доведат внучетата ще правим сладки chef
ДУНДИиии, къде си? И как си? Hug Hug Hug
Хубав ден, милички. В София е много мръчкаво, но на мен ми е весело. В очакване съм на празника! Heart Eyes

# 616
Ето ме и мен
Дунди как си?
Фло,акробатика Вики е добре.
Вчера направихме две козуначени панерчета,е трябваше да са кошнички но дръжките не се получиха.Утре ще боядисваме яйцата и в Неделя и Понеделник ще изненадаме бабите с панерчетата пълни с яйца и курабийки.
Днес нали нищо не се прави и ние цял ден нищо не правим,аз пия второ кафе в градината а децата тичат по двора с едно хвърчило

# 617
  • Пловдив
Още съм в "ареста". Ама то е така. Който прави номера на масата, после му го връщат с престой под контрол. Но пък на будно съм послушна и в неделя ще ме пуснат. Тъкмо ще отида на готово за празника.
На долния етаж има великденски бебевалеж. Започна се от 4 сутринта. Хората се вълнуват и е шумно. Ще се наспя у дома. По- добре долният етаж да е пълен, а този, където съм аз, да е празен, както е в момента.
Иначе изненадата днес беше посещение от двамата шефове. Швейцарецът се метнал на колата и вчера изненадал всички. Та и мен. Та и поработих малко. 😂 Ей такива ми ти работи.

# 618
Дунди, добре че се разписа. Какви номера си правила? Simple Smile  Как не ги беше срам тия шефове да те карат да работиш?! Не стига , че си в болница, ами и по принцип нали тези дни не се работи...
Аз утре мисля да боядисам яйца, козунаци и сладки няма да правя. С малкия какво да ви кажа, днес пак бяхме на лекар. Излезе бактерия в носа. А с антибиотика нямаме никакъв, ама никакъв успех. Та днешната лекарка на база изследванията каза да го спрем и да пробваме само с локално лечение. Стискайте палци да е правилно решението.

# 619
Светли празници,момичета.Това са част от творбите на маминка.Иначе камерата работи и щъркелите са тук.

# 620
  • Пловдив
Сети, това за работата беше в кръга на шегата. Като сме тримата, се налага да превеждам, защото не говорим тримата на един и същи език. 😁
Изкарала съм акъла на докторите. Важното е, че крайният резултат е добър.

# 621
Дунди, стискай зъби ище малко. Хубаво е, че ще те пуснат за празника.
 Аз вчера изпекох козуначени кифлички, а днес месих козунаци. Обичам да меся, но козунакът си иска майсторлък. Аз все още се уча. Но се получиха добре. Утре ще боядисваме яйцата.
При нас времето през деня беше слънчево, прекрасно за разходка. Сега вали дъжд.
Радинка, видях щъркела. Подрежда си гнездото. Чудесна украса имате.
Желая ви спокойна вечер!

# 622
Добро утро,

Ние днес отиваме при нашите.. ще боядисваме яйца, ще правим сладки... (не мислех да правим сладки, но вчера ми дадоха една бърза рецепта и реших днес да я изпробвам).. та така.. слагам по едно кафенце и да се захващаме предпразнично с приготовления..Хубав ден ви желая!

# 623
Здравейте
Честит празник Фло
Ние боядисахме яйцата и вече децата с нетърпение чакат утре да ги борят

# 624
  • Варна

Добро утро прекрасни.Хайде на кафето.Христос Воскресе.Пожелавам на всички ви много здраве и благоденствие.Да сме малко по добри и смирени.И да не забравя с пожелание за меки козунаци и твърди яйца. Така набързо че службата ме зове.Много целувки и прегръдки за всички.

# 625
  • София
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ! ДА СА БЛАГОСЛОВЕНИ ДОМОВЕТЕ И СЕМЕЙСТВАТА НИ, ДА Е ТОПЛО И СВЕТЛО В ДУШИТЕ НИ. ВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

МАТРОС ДЖУЛИ, благодаря за кафето. Спокойна съм, че в празничните дни вашето семейство ще ни пази Simple Smile
ДИМИТРОВА, благодаря за поздравлението по случай 7 април tooth

Отивам в КПП-то, че да не изпортя менюто Mr. Green
Желая ви светъл,празничен ден със семействата ви и с хората, които обичате!

# 626
Воистина воскресе!
Пожелавам на всички здраве, защото то е най-важното! Бъдете щастливи и усмихнати!
Хубав ден и от мен!

# 627
Христос Воскресе!
Бъдете благословени, мили момичета!
Радвам се, че можем да споделим тези празнични моменти!
Светъл празник!

# 628
Честито Воскресение! Да бъдем живи и здрави, а в душите и сърцата ни да гори пламъчето на Божествената любов , без която човешкото в нас трудно би се преборило с изпитанията на земния живот! Светлина и Мир във всеки дом да е!

Flo, снощи късно се усетих, че не ти честитихме празника на здравния работник - приеми закъснели пожелания за спорна работа!

Хубав и слънчев ден, момичета!

# 629
  • Пловдив
Христос воскресе! Мир и любов за всички.
Аз съм си у дома. Сега следва възстановяване. Само дзверът не си представя как ще се търпим толкова време всички вкъщи. Ама тя все пак ходи на училище. Аз да му мисля.
Светли празници на всички ви. Heart

Общи условия

Активация на акаунт