ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, веднага си пролича, че си си у дома. Макар и на бегом, ни зареди със стихче. Приятен път! А че ще си изкараш хубаво с мама и татко, не се и съмнявам

МАТРОС ДЖУЛИ, благодаря за поздравленията
. А твоите паячета как са? МИС Ю, усмихна ме, като казваш, че ще полегнеш на бюрото в офиса. Я шефът да вземе мерки и да ви осигури по-удобни места за релакс. Това значително ще увеличи вашата производителност

ДИМИТРОВА, как е акробатката Вики? По твоя идея днес ще правим великденски курабийки с внучката-децата обичат да си играят с тесто.

СЕТИ БЕТИ, как е малечко? Надявам се да е по-добре. Дано!
АЛБЕНКА и на теб благодаря за поздравлението към моята чаровница ( досущ е като баба си
)ЛУННО ЦВЕТЕ, как станаха яйцата? Най-неочаквано се сдобих с бели яйца. Сложих и няколко от тъмните. Боите бяха ужасни - от капсулките. Даже сложих по 2 и пак станаха много бледолики. От тъмните яйца едва се получиха няколко червени. Другите са в много нежни цветове. Тези с памука дето направих даже станаха по-хубави ей така с бледите бои. Ще им видим сметката, когато дойдат внучетата

Утре смятам да замеся една доза козунак.
Вчера се разходих ей така, без работа до Брезник. Даже не отидох до село, защото работа има и там, но нали не се работи

ДУНДИиии, къде си? И как си?

Хубав ден, милички. В София е много мръчкаво, но на мен ми е весело. В очакване съм на празника!