Съпруги на военнослужещи - 24

• 81 929
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Христос воскресе!Мир и любов да цари в душите и домовете ви

# 631
  • София
ДУНДИиии, Hug bouquet welcome Желая ти бързо възстановяване. У дома и стените помагат Simple Smile
СЕТИ БЕТИ, благодаря ти, миличка Hug
На всички споменати и неспоменати- Hug Hug Hug
Празникът ни мина много приятно и задушевно. Бяхме поканили вуйна ми, а щерката дойде непоканена Mr. Green Вчера ни изнанада-отворих вратата и тя пред мен. Макар и празници, дойде само за два дни служебно.
Желая ви приятна вечер.

# 632
Повече ЛЮБОВ и по-малко омраза.
Повече РАЗБИРАТЕЛСТВО и по-малко неразбраност.
Повече ЩАСТИЕ и по-малко несгоди.
Повече УСМИВКИ и по-малко лошо настроение..
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Желая Ви здраве и благодат в сърцата и душите!
Истинската вяра не се състои в това да знаеш кога се пости, кога се ходи на църква, и кога как да се молиш.
ВЯРАТА ОЗНАЧАВА ДА СИ ДОБЪР И ДА ОБИЧАШ , И ДА ПОСТЪПВАШ С ДРУГИТЕ ТАКА, КАКТО ИСКАШ ДА ПОСТЪПВАТ С ТЕБ.

Бъдете БЛАГОСЛОВЕНИ!

Това са яйца на любимата ми група:smile:
Надявам се, че сте били сред любимите си хора и сте си изкарали добре. Прегръщам ви.

# 633
  • София
Прекрасни думи си ни написала ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ  Hug Нека и теб да те стигнат!

# 634
Лека нощ и успешна седмица! От утре и аз съм в редиците на работещите.

# 635
Добро утро..
Аз от ранни зори по поликлиниките, за да приключа с изследванията за контролния преглед.. та вече пътувам за работа.. утре плана е за посещение на София.. дано и там всичко приключи бързо.. хайде заповядайте на кафенце с мен и ви пожелавам лека и успешна седмица..

# 636
  • Пловдив
Честито Възкресение Христово!

Лудницата покрай мен отмина и вече ще съм редовна не само в четенето Simple Smile

Фло, да е жива и здрава малката чаровница :*
Поздравления и за професионалният ти празник!

Мис Ю, благодаря за кафенцето! Сладките ще ги пропусна по разбираеми причини Stuck Out Tongue
Не съм забравила - тези дни ще правя пак курабийките, че съм обещала на малката, да ги украсяваме заедно и ще се разберем, да се видим Heartpulse

Дунди, как си? Надявам се, бързо да се възстановиш, но не прави грешката на нашата съгражданка, ами си почивай възможно най-дълго - работата не е заек да избяга, а ако е толкова спешна, ще я свърши някой друг Stuck Out Tongue Closed Eyes

Мен точно преди РД на дребното Зло, ме извикаха на работа и трябваше да отида за нощните... Ужас, ама пък сутринта на РД-то си бях вкъщи, та я изненадах Grinning
Празнувахме в градината, от там - в детския център с децата, след това в събота с роднините. В неделя застъпих аз, та имах малко почивка от масите, но пък в понеделник продължихме с празничните трапези и така - 3 дни яли, пили и се веселили Laughing
Сега отивам да обиколя града с ролерите, че време и за тренировки нямах последните две седмици Scream Innocent

# 637
  • Пловдив
Чета, не ви изпускам, но от телефона ми е неудобно да пиша.
Налага ми се да поработя малко на компютъра и се обаждам.
Мъниче, аз не съм на годините на съгражданката ни, та нещата се случват доста по-различно и по-бавно. А и е друг тип операция. А при мен, за един и същи тип операция преди 16 години и сега, усещането е мноооого различно. Казват ми, че съм забравила какво ми е било тогава, но не съм. Най-важното е, че от ден на ден се чувствам по-добре, но все още не ставам да ходя на разходки. Изморявам се бързо. И се чудя дали е възможно да съм смъкнала килца в следствие на операцията. Поне кантарът това показва.
Та при мен няма нищо друго интересно по разбираеми причини. Добре че ММ ще е в компенсация тази седмица, та да си правим компания. Сериалите на майка ми ми лазят по нервите. 
Прегръдки за всички.   

# 638
Добър вечерр,

Моля ви помагайте със съвет кое лекарство да си взема, което да помогне бързо при бодежи в гърлото при преглъщане, искам да го пресека докато е само това и не ме е превзел някакъв грип.. купих си нео ангин.. а и утре ще пътувам.. все така се случва с този мой късмет..😞😞
Хайде лека нощ от мен за сега! 🤗

# 639
Мис Ю, мисля че Трахизан беше с локално антибиотично действие, дано не те подведа, питай все пак в аптеката.
Успех утре! Аз съм на работа в центъра, ако сте там някъде обедно време или след 17ч, може да се видим за бързо.
Дунди, почивай, че да ти минава по бързо. Лягай и котето да те лекува Simple Smile))
Мъниче, неуморна си! "Луд умора няма" важи ли за теб Simple Smile)))))))))) хахаха

# 640
  • София
Малко късно се включвам,но за мен по-добро средство от НИШАДЪР няма при гърлобол, но с уговорката-да се започне веднага, подчертавам веднага, в момента, когато усетите проблема. На молив намотавам памук, привързвам го с конец, няколко капки вода и потопявам тампона в пликчето с Нишадър. После обтривам добре гърлото. Много е гадно, по-гадно е дори от Английска сол. Започва обилно слюноотделяне, плюете, не е опасно и да глътнете от слюнката. След 20 мин още веднъж и след 20 още веднъж и това е. За един час няма и помен от гърлобола. Изпийте един топъл чай с аспирин, завийте се и след още час сте кукуряк Wink После може да смучете Нео ангин или Стрепсилс лимон и мед. а и Трахизан може. Заредена съм с Нишадър освен у дома и в кабинета. Започвам лечението незабавно, само щом усетя първите "боцкания" в гърлото Simple Smile
Готова съм с презентацията, в четвъртък ще покажа колко знам Wink
ДУНДИ, по-бързо възстановяване Hug
МЪНИЧЕ, благодаря за поздравленията. Наистина си страхотна мама! Радвам ти се Heart Eyes
Лека нощ, милички Hug

# 641
Добро утро,

Сети, Фло, благодаря за бързите отговори.. 🤗 за съжаление,Сети, не знам точно по какво време къде ще съм, че завися много от лекарите.. иначе ще ми е много приятно да се видим 🤗
По едно кафенце да сложа вече, стига съм се обяснявала, какво ще кажете?! 🤣🤣Заповядайте!

Дунди, бързо да се оправяш, че времето е супер и е само за разходки.. моите болнични са на привършване.. използвам до последно и от Понеделник вече редовно на работа...

# 642
  • Пловдив
за гърлобол - лукчета и кола ползвам аз. На децата давам едни билкови бонбони.

Ох, мен така ме е натиснала сенната хрема, че си вървя с две кутии кърпички Sad Тази година и в очите ме удари - постоянно сълзят и парят Sad Кошмар е някакъв Sad

# 643
Здравейте,за гърлобол Трахизан добре действа
Аз от два дни садя ли садя цветя,вчера си купих петунии и вербена,ММ като се прибирал решил да ме изненада и той купил петунии и сега градинката стана цветна и красива.Пуснала съм да се перат и шалтетата на люлката и столовете и откриваме сезона на градинските партита

# 644
  • София
Привет военни красавици Hug
МИС Ю, сложи закуската, метна се на влака и пуф-паф, пристигна в столицата. Посрещнах я, но без китка и червен килим. Според нея щеше доста да си повиси пред лекарските кабинети. Дано всичко да е наред. След обяд е заминала при свеки-да видим ще каже ли заветното "мамо"  Mr. Green
ДИМИТРОВА, аз още умувам да правя ли тази година градинка или не. Ако откарам месец на морето, кой ще ми се занимава с китките? Ще изсъхнат, ще буренясат...Още малко ще помисля newsm78
МЪНИЧЕ, на голям терор си подложена. Опитвала ли си по-специално лечение в алергологичен кабинет?
Момичета, лека нощ. Раничко е, ама след толкова учене днес, определено ми се спи newsm46

Общи условия

Активация на акаунт