Съпруги на военнослужещи - 24

• 83 434
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро,и при нас се очертава хубаво време и ще ходим на разходка с дребното

# 571
  • Пловдив
Минавам само да се обадя, докато ми уврат спагетите Simple Smile
Започвам да чета, че имам да наваксвам 3 страници, после ще пиша по коментираните теми.

При мен все същото - лепила, ножици, хартии... Абе пълна лудница

# 572
Аз исках да се включа след колоритния разказ на Фло, но не можах. Затоеа сега да кажа, че покрай теб, Фло, все е купон на макс! Много ме радваш и забавляваш.
Ми с Ю и тя пуска много смешни неща из фейса и там е така активна като тук - да я похваля! За мъничето пък дума не може да става- тя няма минаване. Дубди, прибра ли се щерката?
Албенче, много лоши неща чета за тоя жълт сняг. ..
Интересно ми е за всяка от вас да попрочета нещо. Ама много се скатавате и не пишете. Аз другата седмица като съм на работа от компютъра ще гледам да наваксам. Че у нас не го пускам, а от телефона много бавно пиша и трудно.
Сега пък малкия глътна костилка от маслина супер мамут и така се притесних. Пак сме и сами... Утре мама ше идва да го гледа, че още има сополи. А ММ е на село да работи, той и той все сам се мъчи там и много бавно става всичко.
Кажете нещо за тия костилки от маслини?

# 573
Здравейте и от мен,аз разпределих децата при бабите и сега пиша курсова работа и презентация
Сети не се притеснявай,малката също беше глътнала костилка и нищо не й стана,а каката често ги гълташе като по-малка-те се топят,дори съм чувала че са полезни за стомаха

# 574
  • Пловдив
Сети, спокойно, няма нищо страшно! Нито е първото, нито е последното дете, което е глътнало костилка Simple Smile
Опасни са батерийте! И магнитите! Даже последните са много опасни!

Аз днес го играя шофьор на децата - разкарвам ги по мероприятия насам-натам, докато благоверния "осигурява" прехраната на някакъв язовир Laughing ...както върви, явно ще ходя до рибарския магазин Grinning

Покрай мен все същата - от работа - вкъщи и пак така... С украсата за пролетта и Великден приключих, сега е наред РД на дребното Grinning Тъкмо си мислех, че като приключа, ще поема малко въздух, но не би - ще правя украса за празника на буквите в училището Smile ...абе весело е Grinning

# 575
  • София
Хей сладурчета, да знаете само как ви се радвам Hug
Започвам отзад напред.
МЪНИЧЕ, когато бях млада и аз бях голям ентусиаст, но не колкото си ти. Теб те слагам на най-високото стъпало на почетната стълбица newsm74. Я не се разсейвай, ами сложи тиганЯ на котлонЯ, че може все пак гаджето да има късмет и да донесе рибка. Иначе ще му остане ползата от чистия въздух и тишината сред природата Wink
ДИМИТРОВА, на еднакъв огън се пържим ние с теб.  smile3520 smile3523 smile3529Стискаме зъби и караме напред. Ти кога ще се дипломираш? Колко остава до финала?
СЕТИ БЕТИ, не се кОси. Всяко дете е гълтало костилка. Ще излезе, къде ще ходи Joy Един мой пациент си глътна златния мост, та го беше чакал да излезе, а после по схема го беше киснал по три дни в каквото се сетиш-сапунена вода, спирт, белина. Накрая го донесе и го циментирах. Сам се успокояваше, че десетина дни "дезинфекция" са достатъчни Mr. Green Браво на твоето момче, че се е хванал и здраво работи. После всяко нещо ще му бъде много скъпо, защото е пипнато от ръцете му. До скоро и моето гадже не даваше никакви майстори да влизат у дома, но полека лека започна да се съгласява. Все пак годините, а и килограмите си казват своето Wink
МИС Ю и мен ме зарежда с хубавата си усмивка! Миличка, нека винаги да имаш поводи да се усмихваш  newsm47 Как се чувстваш? Питам и искам отговорът да е " Отлично" Simple Smile
ДУНДИ сега аз да те питам къде се изгуби? Я се яви на плаца и докладвай hahaha People Cop
РАДИНКА, как използва трите дни отпуска? Почина ли си, или направи великденското чистене? Хайде и ти на отчет Wink
ЛУННО ЦВЕТЕ, а ти как използва почивните дни? Имам си любима приказка: докато почивам, да обера лещата Wink.
ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ дали се прибра? Всяка сутрин я очаквам да се яви, да сподели. Е, ако ни сложи и кафе, още по-добре Heart Eyes
Всеки път ми се иска да извикам силно, ама много силно, да чуят чак в Плевен, Ямбол, Варна, Силистра, Пловдив, Димитровград, Велико Търново, София...
Скучаят ето тези емотиконки  smile3540 smile3540,( с тях питах за донските казаци )  smile3509 Лейди-фотографинята и тя се затри, като ланския сняг, а обещаваше фотосесии да ни прави... smile3548 къде си матрос ДЖУЛИ? Спирам до тук, но нека всички неспоменати знаят, че никой не е забравен и нищо не е забравено Simple Smile
Момичета, при мен всяка минута е ангажирана-Всеки ден водя внучките на тренировка, после на тръстиката или в Университета, а в свободното време ( свободно време ли казах? Mr. Green ) Пазарувам, готвя, преписвам лекции ( много се старая, защото някои от колегите разчитат на моите лекции, ксерокопират ги), Започнах да пиша една от курсовите работи. Избрах си страхотна тема-темата за слуховете. Мисля, че ще стане хубава разработка, защото я правя с голямо желание. Като всяко нещо което се прави с обич и мерак:
 luvbed 1stroller cook flower
Хубав ден, военни момичета Hug
ПП забравих да ви поздравя с Лазарица - един от хубавите пролетни празници. Помня момиченцето на Радинка облечено с носия. Simple Smile

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 18:58 от Flo 51

# 576
  • Пловдив
Тук съм. Чета ви. Имам още малко да пиша и в понеделник да си издам превода. Следващите са за след Великден. Дано плановете ми не излязат криви. Т.е. нещата да се случат така, както съм ги предвидила. Но знаем кой решава какво ще се случи.
Иначе днес се надишах на бензинови пари. ММ ме замъкна да гледаме мотошествието. Друга година е било по-внушително, но и там имало неразбирателство между клубовете.
Девойката се прибра още във вторник и вече е болна. На концерта са стояли час и половина прави с копринените си рокли и е изстинала. Сега точи едни сополи и покашля. Но са във ваканция и ще си почива.
Днес ходихме до едно близко село и видяхме лазарки. Сетих за лазарката Ния. Дали има нова снимка!
Поздрави за всички.

# 577
Здравейте! Днес реших да си насадя цветя в градината. Купих теменужки, карамфилчета и рози. Сега ще чакам да се захванат. Лалета са напъпили, имам нарциси и зюмбюли. Божурът, който ми е любим, също е подал стръкчета. Въпреки че до вторник имаше сняг, всяко растение е готово да посрещне пролетта и да украси моята градинка.
И ние изкарахме някакви настинки на крак.
Имате ли изпробвани успешни начини за боядисване на яйца без боя? Баба боядисваше с обелки от кромид лук, но аз все забравям да събирам. Сега ми се иска да направя нещо подобно. Ще потърся информация.
 И по колко яйца боядисвате?
Лека вечер от мен!

# 578
  • Пловдив
Честит имен ден на най-енергичното и прекрасно цвете в нашето военно блокче. Фло, да си жива и здрава, все така вдъхновена и вдъхновяваща. Щастлива съм, че те познавам и виртуално, и лично. Да са живи и здрави и останалите цветя в семейството ти.
Да са живи и здрави всички с имена на цветя. И моята майка празнува днес .
Ribbon Wine Glass Balloon Tropical Drink Tada

Последна редакция: нд, 01 апр 2018, 11:01 от dundi73

# 579
Честит празник, прекрасни цветенца!
Честити и здрави да сте! Много обичам този красив празник, нищо че си нямам цветно име около мен.  Пожелавам на всички да имат винаги слънце и ветя около себе си! Flowers Rose
И на една специална Цвета пожелавам да бъде здрава и да се радва на щастието заедно с голямото си семейство. Честит имен ден, Фло! Flowers Hibiscus

# 580
Честит празник,Фло,Бъди винаги така усмихната и позитивна.Целувки

# 581
Честита Цветница!
Пожелавам здраве и успехи!
Фло, честит празник и от мен! Бъди здрава още дълго време да радваш всички около теб с прекрасната си усмивка! Аз също се радвам, че те познавам!
Дунди, честит празник и на твоето мамче! Да е жива и здрава!

# 582
Добър ден, мили момичета! Прибрах се, едва гледам от умора, но си струваше. Ходихме със синчето до Барселона - невероятен и различен град.
Честит имен ден на нашето ЦВЕТЕ! Да е здрава,  усмихната и все така неуморна! Прегръщам те!
Ако има и други именици в темата - и на вас да сте здрави и усмихнати и прегръдки!
При нас нещата се развиха добре - мама се размина с операции и т.н.
Целувам ви милички и отивам да реанимирам - много дълъг път.

# 583
  • Пловдив
Лунно цвете, виж на какво попаднах във фейса

# 584
Честит празник Фло.Бъди здрава,успешна и все така добронамерена и готова да помогне.Днес и моята Ния празнува.

Общи условия

Активация на акаунт