Съпруги на военнослужещи - 24

• 83 435
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро,днес имам нужда от палчета,след 2 часа имам изпит и сега чета за последно.Дано както навън вали така да ми мине изпита по вода

# 556
Успех, Димитрова!
Чета ви, когато мога, че съм у нас с дребното и компютъра хич не го пускам. Болен е и ще се гледаме тази седмица.

# 557
Добро утро,изпита мина,писах доста сега чакам оценката другата седмица

# 558
Добро утроо,

Димитрова, ще бъде поредната хубава оценка, споко.. този последния ли беше? Време ли е да си починеш малко..или?
Сети, бързо да оздравява твоето мъниче 🤗
Хайде на кафенцето и ви пожелавам хубав ден!

# 559
Мис Ю за тази сесия е последния,но от средата на Април започват за текущите оценки,абе общо взето почивка няма да има докато завърша

# 560
Добро утро.. Blush

# 561
Добро утро, момичета! Мис Ю, благодаря за кафето и красивия букет. Дали и на село са цъфнали лалетата? Тази седмица ще проверя!
Снощи се прибрах от родителска среща в 20.30 часа. ММ беше сготвил, аз само вечерях и заспах блажено. Всеки родител иска да чуе нещо хубаво за детето си, да разбере къде са му пропуските. И така около 100 родители.
Сега имам малко време да ви пиша. Навън слънцето грее. Вчера бях на открит урок в друго училище и по пътя ме валя и сняг, и дъжд. Но днес Баба Марта обещава да е добра.
Желая ви слънчеви емоции днес!

# 562
Здравейте, Мис Ю благодаря за кафенцето.Аз си взех 3 дена отпуск.Е не издържах на напрежението,зарязах всичко и сега релаксирам.Разучавам диети и режими на хранене заради инсулиновата резистентност.То било сложно,но нямам избор.Някой знае ли кога ще пуснат списъците със свободните карти за море?Дано да се вредим Иначе нищо ново чета ви най-редовно.Хайде разписъх се и отивам да почистя малко.

# 563
Лунно цвете, в наше село, ако него имаш в предвид, имаше сняг поне до неделя след обяд, докато си тръгнах от там, не съм сигурна за лаленцата.. може и още да не са се разхубавили.. иначе къде видя слънцееее, тук днес в Пловдив е мрачно и пак прикапва някакъв ситен дъждец... и си е хладно.. Simple Smile
Радинка, аз пък четох разни храни тези дни, които трябва да избягвам заради образуването на нови камъни в бъбреците, според вида на камъка (а те не са малко видове) - ще трябва да се откажа до голяма степен от моето любимо сирене и намаляване на количествата прием на калции и фосфор.. но ще се постарая.. а и да сваля някой килограм съм се навила вече, че нещо нямах воля хич, но се налагааа... Simple Smile Успех на теб, знам че ще се справиш с всичко.. Simple Smile
Аз да ви кажа, да ходиш до обяд на работа било супер, но за съжаление ще продължи само до края на тази седмица... от новия месец смятам да си ходя вече редовно.. макар че на 2ри съм пак по изследвания и на 3ти пак на София за проверка да видим какво е останало и кога ще ходя пак за доразбиване на остатъците.. този път обаче процедурата ще бъде с някакъв апарат извън тялото -  като стреляне по теб с цел- уцелване на камъните било, ми обясниха Satisfied  - сигурно професора като е бил войник редовно е ходил на стрелби, че да е точен Grinning Grinning Grinning
Хайде изчезвам да поработя малко.. Хубав ден от мен!

# 564
  • Пловдив
Няма слънце при нас, нямаааааа  smile3511
само работа много има.

МисЮ, стой си вкъщи и си пий кафето. Никакво излизане. Времето е гадно.

Лунно цвете, а дали се е разтопил снегът, за да разцъфнат лалетата?  newsm78 Те в Пловдив не са цъфнали, какво остава за някъде по-високо. На път за Солун щерката минаха през Перник, ами то там си е зима. Газиха в сняг на крепостта. Днес горе на Борово /до Кърстова гора/ пак вали сняг. Та, както казаха във фейса, ако пролетта не се опомни, вместо лястовички ще долетят пингвини.  hahaha

а аз отлитам към другия прозорец на компютъра, че до петък трябва да съм свършила един куп неща.
 Hug

# 565
Оффф и при нас само дъжд,дъжд.Аз тъкмо се прибрах от лекции,прибрах дребосъка от дядо и баба и сега слушаме детски песнички - ами трябва да свиквам с тези песнички нали това ще ми е работата

# 566
Добро утроо... хайде на кафенцето... ох как искам сутрин слънчице да има вечее,цяла седмица е едно мрачно.. не създава никакво настроение този дъжд, а тази сутрин и мъгла... но само в нашият квартал..
Дунди, много слънце покрай вас днес още рано...Grinning

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 08:33 от Мис Ю

# 567
  • Пловдив
МисЮ, рано си минала. Аз от вратата и потънах в мъглата. И студено, и лед по стъклата на колата. А уж щяло да стане 15 градуса. Изтекоха ми очите, докато дойда до тук. Но слънцето се опитва да пробие, може и да ни огрее по някое време.
Фло, къде се губиш? Да не грабна и ти някоя бухалка и да си на килима с грациите? Или пък някой философ или психолог те е отвлякъл?
Лек ден на всички. Наближават празници. Време е да се постопли вече, за да си оправим настроението.

# 568
  • София
Добро утро, военни момичета! Hug
С бухалка на килима,  Joy По-скоро с прахосмукачка по килима. Mr. Green
Някой философ да ме отвлече... Вчера, за малко и това да стане. Wink
Та наредих се на една километрична опашка пред Агенцията по вписванията, да подавам Декларация за едно неработещо ООД. Около мен - четирима старци разбойници, приятна компания. Един от тях ми направи място да застана пред него. Двама ми правеха завет, защото много ветровито беше, а четвъртият на бързо ми сне анамнезата - какво работя, къде работя ( само дето не ми поиска размери - ханш, талия, гръдна обиколка ) Mr. Green Та като разбра какво работя поиска консултация по специалността, но с уговорката да е безплатна, защото се провежда на улицата Joy Другите набори наскачаха в моя защита. Стана весело - посмяхме се, всеки каза по някой и друг виц за лекари и зъболекари. Време да минава. По едно време тримата се заговориха за нещо, а четвъртият мускетар дискретно попита: " Вие сама ли сте или си имате човек?" Скучно му било да живее сам, защото децата и внуците му си имали своите грижи и тревоги, та кой ще седне да му прави компания. Търси си сродна душа. Разочаровах го. Поговорихме за внуците, за вилите, за любими занимания. Преди време една съседка му намекнала, че може и да опитат да заживеят заедно. Е да, ама старчето с претенции: Съседката все още имала забележителен бюст, и в ханша била добре, ама да му се не види имала чене, а той това не можел да понесе!!! Е, разтурила се работата. Сега пак се оглеждал... Та ето какво може да му се случи на човек, докато чака на опашка пред Агенцията по вписванията...
Не се оставих да ме отнесе старчето мераклия. Върнах си се при моето гадже, че и историята му разказах Joy
Време ми е да поемам към Университета. На вас слънце и усмивки! Hug

# 569
Добро утро, днес от рано се очертава хубаво време.. при мен след малко работа, после фризьорски процедури... и ви пожелавам хубавв денн!

Общи условия

Активация на акаунт