Съпруги на военнослужещи - 24

• 83 464
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ей, военни красавици, какво ви стана, къде пропаднахте? Снегът ли ви затрупа newsm78. Я ставайте, че ще проспите младостта си. Аааа, то бива, бива, ама чак пък такъв мързел #2gunfire Не съм и предполагала Wink
Сама не ми се говори, отлитам. То ли с хеликоптер newsm52, то ли на метла afwitch...

# 541
Петък е! Март е - пролет, но не ЗИМА е при нас. Вече седмица е така, вчера валя жълт сняг, а тази нощ и сутрин - бял. Сега си имаме шарен сняг: отдолу жълт, отгоре бял. Идва Великден, но аз се майтапя, че трябва да си честитим Коледа Laughing. Но пък иначе ми е хубаво, защото обичам снега - вчера след работа до тъмно се пързаляхме с малката щерка и си правихме снежни ангели. Малко съм старичка за това, ама като си ме влече... Laughing, ставам дете. Браво на взелите карти, ние ще чакаме свободната продажба или ще ходим извън военните бази. Голямата ми дъщеря иска да работи лятото, но няма 18 години, така че е малко тегаво - трябват разни документи, за да бъде легално. Пожелавам Ви усмихнати и спокойни почивни дни!!!

# 542
Еее Фло ни привиква и аз се явявам.Не ми остава много време да пиша,всеки ден на лекции,вечер уча:пиша две презентации,подготвям един урок за децата и уча за една текуща оценка.Доцентката каза че ако си изкараме 5 или 6 ще ни освободи от изпита

# 543
  • Пловдив
малко бисери от фейса
Във връзка с влошеното време и изпадналите в беда щъркели, от ВВС съобщиха, че освен ерполисинга, поемат и разнасянето на бебетата. Нема лабаво!

МистърЮ да не се ослушва, този камък е в неговия двор. Stuck Out Tongue

Какво мрънкате сега?! Кое не му е хубаво на времето?! Smiley Януари е през пролетта, март - през зимата! МИ какви са тия установености! То и времето е в крак с джендърите и се чуди що да не си смени малко ритъма
отговор : чудя се през юли кой сезон ще е, да знам в куфара за морето бански ли да слагам или ушанка

и още
Мисля да сложа втори път кисело зеле...тази зима!
защото
Сега какво ще ядем в тази зима като и киселото зеле свърши?! Кахърно ми е.

и последно

Фло, какъв мързел, имам работа за целия китайски народ /няма да пазя дупките по пътищата де/, но ...
поздрави, аз имам още малко тръстичене в офиса и после се прехвърлям на другия комп у дома.

# 544
  • София
Яааа, каква активност!  Mr. Green
АБЛЕНЧЕ, щом те кара от вътре, търкаляй се в снега. Запазила си детето в себе си! Това е похвално! bouquet
ДИМИТРОВА, твоето неизвинено отсъствие автоматично стана извинено Wink Аз те разбирам най-добре и ти съчувствам. И аз имам вече темите за две курсови. Мисля, както през първия семестър да се хвана по-рано да ги направя. Никак не обичам да отлагам работата. С един от асистентите не се спогаждаме. Държи се доста кретенски. Много знае, но не може да го предаде, а изискванията му са големи. Е добре, няма лошо, но даде един учебник на англ, език и толкова. Няколко души могат да се справят, но останалата дузина - не.Учебниците на български били тъпи, а и студентите, които ги четат... Абе не ни го каза е прав текст, ама ние разбрахме задните му мисли Mr. Green. Опитахме да разговаряме с него и след като нямаше кой знае какъв ефект, разбучахме се насам, натам и сега очакваме да го сменят. Освен нас негодуват и бакалаврите. Искахме му каквито и да е материали-не дава #Cussing out. И професорката по същата дисциплина ( много мила жена) и тя обещава, но не дава Wink Тези лекции сигурно са яко засекретени, охраняват ги строго и няма достъп до тях #2gunfire Та такива ми ти студентски мъки и неволи. Е, оплаках се, сега да продължавам да чета Simple Smile
ДУНДИ, мерси ( за теб така. Нали си френскоговоряща Simple Smile) Развесели ме. Хуморът е една от най-добрите копинг стратегии в борбата със стреса. Или казано по нашенски - Светът е оцелял, защото се е смял Joy
Извинено е и твоето отсъствие Hug

Ей, друго си е като се появят хора по плаца.  newsm68

# 545
Фло, само като се обадиш и гледай какво става... пристигам и аз..
Албенка, нали знаеш, че не е важно на колко години си,а на колко се чувстваш.. никога малко забавление не е излишно..много добре даже сте направили.
Дунди, ще му предам на Мистър-а Grinning даже вече му показах картинката.. Grinning , а камъка в неговата градина веднага го изхвърлям, само като чуя камък Joy Grinning
Димитрова, ти си доказала много пъти, че можеш, така че... ние сме с теб и стискаме палци..Hug
Аз днес до обяд на работа, после допътувах до нашите.. че не бях идвала от доста време..
А снега фантом в Пловдив днес не се брои.. до обяд вече нямаше и прашинка, което мен ме радва..Blush
Хайде приятен уикенд на всички!
Фло, заповядайй мини пред менн Kissing Heart

# 546
Добро утро приятели!
С пожелание за един красив, вълнуващ и усмихнат съботен ден! ☕
Не мога да ви кача картинка, не съм на моя комп /който сдаде багажа Cry/ и ми е трудно тук да боравя с картинки.
Мили момичета, поради липсата на лаптоп за известно време и пътуване ще отсъствам. Вие си пишете, бъдете все така прекрасни, аз ще ви чета при първа възможност и ще пиша.
Ще ви помоля за стиснати палчета другата седмица - мама влиза в болница и ние ще пътуваме в същото време. Доста ми е притеснено как съвпаднаха двете неща. На всички много  Hug Hug Hug. Днес ще домакинствам, ще оправям багаж и т.н. Много усмивки на всички!

# 547
Добро утро! Ех, че утро, ех, че пролет! Не искам повече сняг! Но никой не ме пита. Имам да проверявам тестове, но нещо и това не искам да правя сега. Искам да изляза навън, но в това време се чудя къде да отида.
На вас пожелавам хубави почивни дни!

# 548
Добро утро...
Дафиново листенце, от мен имаш много положителна енергия и стиснати палчета... ааа, обещавам да те заместя на сутрешната смяна, още днес ти асистирам с картинката Heart Eyes
Лунно цвете, щях да ти кажа да дойдеш по моя край, ама и тук времето не е по-различно.. доста си е наваляло през нощта пак.. и днес даже си е хладничко..🌬⛄🌞
И заповядайте на кафенцето..напук на времето го сервираме пролетно..

# 549
  • София
Добро утро военни момичета Hug
Имаме кафе, благодаря ти МИС Ю  bouquet От мен закуската  newsm64

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, върви със здраве, а като се върнеш ще разказваш. От нас - положителна енергия и стиснати палчета. Всичко ще бъде наред! Мисли позитивно Simple Smile
ЛУННО ЦВЕТЕ, бих ти предложила една разходка, но от снощи имам пълна къща с грации, та не ми се иска да ги оставя. Не можем да се наприказваме и да се нагушкаме loveuuu. От закуската остана и за вас Joy

Отивам да готвя по заявка - супа топчета ( на баба е най-вкусна ) и пълнени чушки. Науките за сега са в лист на чакащи Wink

# 550
Здравейте и от мен
Дафиново листенце палчета от мен
Аз разпределих децата по бабите(никой не е длъжен да гледа внуците на бабите-ха-ха),спретнах набързо обяда и един чийзкейк и сега се отдавам на науките.
И при нас пролетта хапе,от сутринта вали сняг,а така хубаво беше цъфнала кайсията,но сега ще се наложи да си купуваме кайсии

# 551
  • Пловдив
В Пловдив прогнозите за сняг и изобщо за валеж май не се сбъднаха. Духа студен вятър, но е сухо.
Да се похваля, че си купих от ЮСК офис стол - президентски, и сега ще ми е по-удобно да пиша у дома. Показах го и на шефа, за да ми купи и за офиса, но дали ще се съгласи... Има голямо намаление. Аз отдавна се канех да си купя, но не ми се даваха много пари. Днес се възползваха от прИмоцията.
Дзверът утре отива в Солун. Ще имат разходка с корабче, дано времето им е хубаво и да си изкарат добре. Концертът е в понеделник. Ще спят в руски девически манастир. Преди 2 години много им хареса там. Та пак ще гостуват на монахините.
Приятен почивен ден. Аз обаче трябва да поработя.

# 552
Добро утро.. и честито Благовещение на всички празнуващи и на семействата ви.. бъдете живи и здрави!

# 553
Честито Благовещение, мили момичета!
Нека всеки да има по една блага вест и да сбъдне съкровената си мечта!  И нека Света Богородица закриля нас и семействата ни!
Обичам го този празник, свързвам го с началото на пролетта и новото начало. 
Хубав ден!

# 554
Добро утро..
Пожелавам ви успешна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт