. Я ставайте, че ще проспите младостта си. Аааа, то бива, бива, ама чак пък такъв мързел
Не съм и предполагала 
Сама не ми се говори, отлитам. То ли с хеликоптер
, то ли на метла
... 
Януари е през пролетта, март - през зимата! МИ какви са тия установености! То и времето е в крак с джендърите и се чуди що да не си смени малко ритъма
Аз те разбирам най-добре и ти съчувствам. И аз имам вече темите за две курсови. Мисля, както през първия семестър да се хвана по-рано да ги направя. Никак не обичам да отлагам работата. С един от асистентите не се спогаждаме. Държи се доста кретенски. Много знае, но не може да го предаде, а изискванията му са големи. Е добре, няма лошо, но даде един учебник на англ, език и толкова. Няколко души могат да се справят, но останалата дузина - не.Учебниците на български били тъпи, а и студентите, които ги четат... Абе не ни го каза е прав текст, ама ние разбрахме задните му мисли
. И професорката по същата дисциплина ( много мила жена) и тя обещава, но не дава
Тези лекции сигурно са яко засекретени, охраняват ги строго и няма достъп до тях
Та такива ми ти студентски мъки и неволи. Е, оплаках се, сега да продължавам да чета 
) Развесели ме. Хуморът е една от най-добрите копинг стратегии в борбата със стреса. Или казано по нашенски - Светът е оцелял, защото се е смял 

даже вече му показах картинката..
, а камъка в неговата градина веднага го изхвърлям, само като чуя камък

/ и ми е трудно тук да боравя с картинки.
. Днес ще домакинствам, ще оправям багаж и т.н. Много усмивки на всички! 

От мен закуската 

. От закуската остана и за вас