Съпруги на военнослужещи - 24

• 83 125
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Rose red, честит рожден ден! Желая ти здраве и щастие! Нека най-съкровените ти мечти се сбъднат!
Дунди, и на твоята рожденичка желая здраве, късмет и упорито да следва целите си!
Честит Стефановден, ако имате празнуващи в семействата си!
И какво, повечето сте преяли, препили и в очакване на следващия такъв празник Simple Smile
Аз приспивам моето джудже, което днес си е забравило торбата с мрънкането, за щастие, и ще ходя да му прибера някои играчки в един кашон в мазето, че много подаръци станаха, а за някои явно е още малък и не са му интересни.

# 91
Rose red,честит празник и от мен.. бъди жива и здрава!
Дунди, на твоята рожденичка пожелавам да е здрава, целеустремена и неуморимо да преследва мечтите си.. а на теб пожелавам да бъдеш една горда майка,както е и сега.. не се съмнявам🍀☘
Сети,да го нагушкаш твоя чаровник.. и да бъде много усмихнат.. да не е кисел 😚
Лейди, ама ще разбивате сърца с тез миглички ми се струва.. на шефа му пожелавам много гаджета 😀
Лунно цвете, отмятай бързо задачите и си почивай повече.. нали както на мен ми каза Фло,затова са почивни тези дни.. 🥀
Фло, с това коронясам се развеселих.. 😁
Димитрова,честита нова придобивка и да ти е верен помощник дълго време.. ✔
Хайде лека вечер от мен и на празнуващите още един път Честито..🥂
Редактирам се: пловдивските дами,ако искате може да организираме едно кафенце тези дни.. какво ще кажете за по на сладки приказки да се видим.. ако някоя от другите дами иска и има възможност да пали колата и да се организирамее.. искате ли,а имате ли възможност? Ще се радвам.. 🆒️

Последна редакция: ср, 27 дек 2017, 21:33 от Мис Ю

# 92
Добро утро! Честито на всички рожденици и именици - здрави и много усмихнати!

# 93
  • София
Добро утро или добър ден-зависи коя кога е станала.
На ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ-добро утро, ранобуднице. Hug
Почти същия порцеланов "снежен" човек получих от една състудентка. Сега краси масата ми и е пълен с малки Тоблерончета Simple Smile
Почти съм готова с една от курсовите ми работи. Започнах с най-тегавата. Мислех, че ще ми отнеме повече време, а то някак леко тръгна, та днес ще я завърша. Абе ще ги схвана нещата, няма къде да ходя Joy
На всички ви желая лек и приятен ден wavey

# 94
Честита Коледа на всички от темата-пишещи, рядко пишещи,редовно само четящи .... Wink!
Честито и на всички с повод от последните дни !

Тази година парата у нас беше на случаен принцип т.е. на който се падне....10 години "случайно" се падаше на големия ми син , после пак "случайно" още 10 години се падаше на малкия....Решихме , че 20 години е достатъчен период, в който сме насочвали паричните потоци към определен човек  Laughing....и този път оставихме на съдбата да определи  кой ще грабне парчето с парата...

Мис Ю , ако трябва да съм честна много ми липсва периода , в който напускахме София и по план разпределяхме къде колко ще се стои-колко при мама, колко при свеки, да е справедливо, да е съчетано с ангажиментите на всички от родата.......Нито готвех, нито нищо...пристигах с някои покупки и подаръци, маси заредени...аху-иху...после план за  срещи с приятели и роднини по месторождение , излизания и така...Сега вече бавно преминавам от другата страна -не пътувам, организирам готвене, гласене, слагане, дигане,менюта, предпочитания и т.н. Но както казвам аз още съм в "преходен " период- все още няма "чужди" елементи в семейството и още го давам лежерно...

Лунно цвете, ти се изненадваш , че децата в София не са били на театър, а пък аз имам колеги софиянци, които не са били...Класната на големия ( също беше по БЕЛ, много готина жена) работеше в две направления да ги активира извън училищните занимания-театър и планинарство...Като не успяваше да ги накара да четат,  ги водеше на произведения , които изучават-"Железният светилник", "Хъшове" , "Крадецът на праскови"...Но големия ми сън също не е фен на театралното изкуство...

Страхотни малки мъже видях в темата. Нека да са здрави и късметлии!  Lady_, ти ли си автор на снимките?

Въпреки че не обичам студа, малко прекалено пролетно беше тази Коледа...За Великден щяло да е зимно.... Joy...той и без това е доста рано....

# 95
  • Пловдив

Малко да ви развеселя по никое време. Joy
Да е честито малкото Дунди и мама много да я слуша.
Stuck Out Tongue Winking Eye
Rose_red честит празник и на теб.
Кати разсмя ме с "насочването" на паричните потоци. Да аз съм автора.
Забранявам такива приказки за гаджета. На никой няма да си дам хубавото мило сладичко детенце аааа. Ужасна свекърва ще съм някой ден. Imp
Ихууу срещааа, партиииии. Бройте ме. Мис Ю ксзвай дата час място.
Днес най-накрая доизмих всички чинии, тенджери и тави....... Никакво желание нямах, ужасно беше!

# 96
Хаха,Лейдии, не успях да се засмея както трябва,че ММ спи вече.. 😀😀😀 а аз по нощите вече втора вечер не мога да заспя до никое време..
Аз предлагам 30.12.(събота), ако искате, аз съм свободна целия ден, предложете час който ще ви е удобен и аз съм за..
Дунди,Мъниче? Хайде,момичета, дайте знак.. ей така нищо официално просто кафенце.. за час два.. 😉
Фло,хайде организирай софийските дами и пристигайтее... ей сега бързо ще организираме.. така непредвидено всичко е по-забавно. 😄
Димитрова,една разходка до Пловдив?
Останалите момичета,който чете.. който иска.. хайде давайте знак,че искате да се включите в една забавна среща с едни симпатични (скромни😀) пловдивски военни съпруги 😄😄
Лекааа 😊😊

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 02:14 от Мис Ю

# 97
Добро утро!
Животът не е това, което си изживял, а това, което ти предстои. Дори когато си мислиш , че си видял всичко!

# 98
  • София
Ей, момичета от Пловдивския гарнизон, големи сте подстрекателки! Желание имам, но възможности - никакви Simple Smile
Я първо да кажа Добър ден, че утрото "утече" Много време посветих на бабите Wink А Фройд ще почака-вие сте с предимство Mr. Green
Много си право ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ thumbsup И аз си мислех, че всичко съм видяла, ама се оказа, че реферати и курсови работи не съм Simple Smile
МИС Ю, както обикновено ме караш да се усмихна или направо да се смея с глас. Много си те бива Hug
ЛЕЙДИиии, какви са тия мисли в бъдещата ти свекървенска главица? Ти питА ли свекърва ти, когато й взе момчето, а? Дава ли ти го или хич? Маце, от мен да знаеш-никой няма да те пита, свиквай отдалече с тази мисъл. Стой си кротко, та да те "обичат" Mr. GreenЗдраве да е, ще си говорим след 20 и няколко години Wink
КАТИВИТА, ей на това му се казва истински пост thumbsup И все пак, на кого се падна парчето с парата? Simple Smile

Момичета, изчезвам, че Фройд ме чака, после ще отида до кабинета да спасявам две закъсали пациентки със зъбобол и гаджето за капак-падна му пломба-да го потегна, че да може да си хапва от разните вкусотийки.
На всички-спорен ден! Hug

Да добавя: току що гаджето ми донесе картичка - от Албена! Благодаря ти миличка. Усмихна ме и ми достави радост Hug
Аз тази година съм решила да ви навестя по телефона smile3552

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 12:11 от Flo 51

# 99
  • Пловдив
Еее аз утре ще се прибера в Пловдив вечерта. Може за догодина. Grinning
Фло мен чуждите деца и майки не ме интересуват. Smile Пък и да си го кажем честно моето дете е мнооого по хубаво от нейното. Wink SmileySatisfied
Хич не съм от тия кротките, ще ям шамари някъде ахахахаха. Stuck Out Tongue Closed Eyes

ПП. Имам писъмца от Албена и Димитрова....обаче ги забравих в пощенската кутия.

# 100
Лейди,няма проблем, то като гледам май няма да стане уговорка така че.. догодинааа ще е .. живи и здрави..
При мен нищо ново.. все едно и също в последните дни.. весело посрещане на 2018та на всички от мен.. да бъдете много щастливи в новогодишната нощ и обградени с приятели и усмивки.. лека нощ за сега Wink

# 101
ДОБРО УТРО! Ден, изпъстрен с много приятелски усмивки, прекрасни изненади и незабравими мигове! Изпращаме последните дни на 2017 г...

# 102
  • София
Добро утро военни красавици. Не съм се объркала-станах преди малко. Ще попитате ли кога съм си легнала?
Ами в 5.30 сутринта. Завърших си първата курсова работа newsm44 Голям мерак, голям ентусиазъм Mr. Green
Отивам да правя руската салата, след обяд ще сваря крема за Добуш тортата и за днес това ще е. За Новата година ще сме двамата 1dating. Така решихме и знам, че ще ни е добре. Simple Smile
Кафето е изпито, подхващам задачите. wavey

# 103
Привет!
Фло, не се преуморявай Wink кажи ми каква звездичка си слагала в питката? Нямам подготвени късмети за баница... Чудех се дали да сложа просто пак паричка?
 Някакви идеи? И исках едни специални кори да купя, днес вече два пъти ходя до магазина - още не са ги получили.
Кати, може ли да спреш разказа за късмета от питката на най-интересното и да потънеш вдън земя?! Чакам и аз да кажеш на кой се е паднала парата.
Лейди, имаш много приятно чувство за хумор! Моля те, пиши по-често и по по много.
Аз днес шетам, утре ще имаме гости. Вчера излизах за последни подаръци, купих каквото трябваше,но голямо обикаляне падна. Валя ме дъжд, валя ме сняг, намокрих се, изморих се и на всичкото отгоре не можех да се прибера заради протеста. А оня ден така ме ядосаха от работата....вече ми мина де, но няма да съм на моето бюро. На съвсем друго, с друга колежка. Дано е за добро. И в този ред на мисли искам да работя/да имам за шеф човек с чувство за хумор. Ето като Лейди. Имала съм колега, едно момче стажант, с такова чувство за хумор и много весело минаваха дните. Сега го гледам из Фейсбук, че работи в Брюксел, а днес е качил снимки от Париж! Това е доказателство, че както се държиш със света и с околните, Вселената ти отвръща. Не ме мислете за луда, ама като виждам нередности и лошо отношение, които не мога да променя, така се успокоявам като си казвам, че всичко се връща. Дали съм права, не знам.
Оставям ви да приготвям обяд на дребното. До скоро

# 104
Фло, в духа на руската салата.. пускам снимчица.. ти ще правиш още вкусни неща де..
Но все пак..
Аз днес се занимава с късмети.. и познайте още с каквоо.. рускаааа салатааа 😀😀
Ето и моя вариант на късмети тази година.. ще бъдат отгоре набучкани на парченцата баница..

Изчезваам.. 😗

Общи условия

Активация на акаунт