Книгите със списание Журнал - тема 2

• 190 295
  • 1 076
  •   1
Отговори
# 900
Балдачи интересен ли е?
Миналата година четох двете на Джеймс Патерсън. Дали някой би могъл да направи сравнение с него?
Лиса Гарднър също ми хареса, но за съжаление втора и трета книга никъде ги няма… дали няма да ги преиздадат отново …

# 901
  • Свети Влас
Новата книга ще е тази:

📜 „В духа на Шекспировите заблуди и комични обърквания Хойт добавя щипка опасност, щедра доза страст и забърква поредния пленителен роман от поредицата за Мейдън Лейн.“ - Romantic Times

🎭 Наперен. Смел. Брутално красив. Хю Фицрой, херцогът на Кайл, е тайното оръжие на краля. Изпратен да победи всеизвестните Господари на хаоса, той попада в клопка в лондонска уличка и е спасен от неочакван съюзник: маскиран непознат с непогрешимите извивки на жена.
💃 Самонадеяна. Умна. Абсолютно независима. Алф оцелява по опасните улици на Лондон, като прикрива пола си. През деня тя е момче, което събира и предава ценна информация и тайни. През нощта тя е прословутият призрак на Сейнт Джайлс. Но докато спасява Хю от убийците му, Алф открива, че в нея живее още една жена... жена, чиято кръв кипи опасно от всяко докосване на този дяволски мъж...

# 902
2 март

Хейли Филипс пристига в Мемфис с надеждата за ново начало за себе си и нероденото си дете. Не иска подаяния от далечната си роднина Роз, а само работа в процъфтяващия и градинарски център. Протегнатата ръка и предлага не само това, но и красив дом, както и най-добрите и верни приятели, за които една жена може да мечтае. Сред тях е и Харпър, синът на Роз, към когото Хейли и дъщеря и не могат да останат безразлични. Ще се престраши ли младата жена да последва порива на сърцето си, или залогът ще се окаже непосилно висок

# 903
9 март

Членовете на фамилията са се събрали да посрещнат заедно празниците, но между Джеймс, черната овца на рода, и съпругата му Джорджина съществува някакво скрито напрежение, а най-големият брат Джейсън, маркиз на Хавърстън, не е в състояние да убеди Моли – любовта на живота му и майка на единствения му син – да се омъжи за него. Всред цялата тази бъркотия се появява един тайнствен подарък, който ще се отрази драматично на всеки, в чиито вени тече кръвта на Малъри…

# 904
Търся да купя  Скандални желания на Елизабет Хойт

# 905
  • Свети Влас
Елин, проверете в сайта на SBB, или в Озон бг. Там дори понякога са на намаление.

# 906
Изчерпани са

# 907
  • Свети Влас
Другият вариянт е да я четете онлайн. Има я в Читанка.

# 908
16 март
Армията съобщава на Тайлър Уинго, че баща му е загинал в Афганистан. Ден по-късно се случва нещо невероятно – младежът получава имейл от него, в който се казва: Съжалявам, моля те да ми простиш. Тайлър решава да наеме Шон и Мишел да разгадаят мистерията около баща му. Тяхното разследване обаче поражда нови въпроси. Може ли ветеранът Сам Уинго да е жив? Каква е била истинската му мисия? Дали синът му няма да е следващата мишена? Шон и Мишел скоро осъзнават, че са попаднали на зловещ план, целящ да предизвика хаос в света. Всеки, който се опита да го осуети, е заплашен със смърт. Но двамата детективи са твърдо решени да помогнат на семейство Уинго.

# 909
23 март

Изтънчена. Мила. Интелигентна. Лейди Айрис Джордан се оказва неочакваната мишена на дяволски замислено отвличане. Нейни похитители са известните Господари на хаоса. Когато един от маскираните мъже я отмъква в каретата си, тя го прострелва… само за да разбере, че може би е била малко прибързана. Циничен. Белязан. Мрачен. Рафаел дьо Шартър, херцогът на Даймор, прониква в Господарите на хаоса с едничката цел да ги унищожи. Спасяването на лейди Джордан никога не е влизало в плановете му. Но сега, след като Господарите искат да убият и двамата, той има само един избор: да се ожени за дамата, за да я предпази. Ще попречи или ще помогне новата му съпруга на плановете му за разплата?

# 910
Балдачи интересен ли е?
Миналата година четох двете на Джеймс Патерсън. Дали някой би могъл да направи сравнение с него?
Лиса Гарднър също ми хареса, но за съжаление втора и трета книга никъде ги няма… дали няма да ги преиздадат отново …

Балдачи е много добър. Всичко, което съм чела от него, ми е харесало. Ако Патерсън ти харесва, значи ще харесаш и Балдачи. Simple Smile

А книгите на Лиса Гарднър могат да се поръчат от сайта им:

https://shop.sbb.bg/tag/58/lisa-gardnar.html

# 911
Балдачи интересен ли е?

Балдачи е много добър. Всичко, което съм чела от него, ми е харесало. Ако Патерсън ти харесва, значи ще харесаш и Балдачи. Simple Smile

А книгите на Лиса Гарднър могат да се поръчат от сайта им:

https://shop.sbb.bg/tag/58/lisa-gardnar.html

Скоро ги започвам и тях значи.

На Лиса имам всички в сайта, но нямам втората и третата и никъде не ги откривам в сайтовете.

# 912
  • На изток от Ада
Генетик защо сред вас ?

# 913
# 914
Супер книги! Досега като са ги пускали, все не успявах да ги намеря, дано сега успея да се сдобия с тях!

Общи условия

Активация на акаунт